måndag 2 maj 2011

Spooky..

Fy tusan vad kallt det är idag.. Ja redan i natt började det ju med minusgrader.. Nu är det iof 12 grader ute men det blåser isande vindar och för nån timme sedan kom det snöblandat regn, hur det nu kan komma snöflingor när det är 12 grader, men det gjorde det i vilket fall, lovar att jag inte såg i syne..

Igår kväll så var jag och hämtade Amanda vid tåget, hon har varit hos pojkvännen, då körde jag det håll så jag körde förbi sjön.. Så läckert det var på sjön, det var som om det låg rök ovanpå vattnet och det såg spöklikt ut.. Jag hämtade kameran och gick ner till sjön men det var svårt att få den känslan på bilderna som det var när man såg det live.. Men i ett par bilder kan man se lite av "röken"..Kom ju på att jag glömt berätta att kattluckan nu har kommit upp.. Tror att det var i fredags vi fick upp den.. Eller vi och vi, Patrick fixade det.. Jag visade Gusten ett par gånger hur han skulle göra, tryckte igenom honom, och sen fattade han och går nu där igenom när han skall in och ut.. Värre är det med sura damen Sassi.. Jag har försökt göra på samma sätt och visst funkar det när hon skall ut om jag visar henne men enbart då, för hon skriker i vanlig ordning när hon skall ut och fattar inte att hon skall springa till luckan.. Försökte trycka in henne utifrån en gång med men det slutade med klor, tänder och fräsningar.. Får väl se om hon lyckas fatta någongång.. Men resultatet är att vi fått sova bättre dessa nätter och kan bara Sassi lära sig med så kommer vi att sova än bättre.. Hoppas med att de inte tar in en massa möss nu bara..Idag är det omstart för mig på VV.. Jag har inte gått efter pro-points på ett tag och det resulterar ju så klart i att jag ökat i vikt, inte mycket men något kilo och så vill jag inte ha det..
Jag tycker det är jättekul att folk ser att jag gått ner i vikt och att man påpekar det men det finns en sak som gör mig grymt irriterad, och det är när jag nämner att jag måste skärpa mig eller att jag har lite kvar och folk då säger ja men du som har blivit så smal du har inget kvar nu, du får inte bli för smal, nu fårdu sluta banta osv osv.. Jag är för det första inte smal, jag har smala ben, rumpa och armar men jag har en mage som inte är smal och det är där det farliga fettet sitter och de är för den jag själv inte är nöjd eller mår så bra.. Så snälla uppmuntra mig hellre att klara detta sista och att hålla det istället för att tala om att nu är det bra.. Ett par kilo eller de fem centimetrar runt magen jag har kvar kanske inte syns för dig som ser mig men det gör mycket för MIG.. Jag vill ner under 88 cm runt magen som är gränsen för farligt fett runt midjan för kvinnor och dit har jag ca 5 cm.. Jag bryr mig inte ett dugg om hur andra ser ut eller hur många centimetrar de har, jag tänker enbart på mig själv i detta läge..
För att komma dit behöver jag komma i rätt spår igen vad det gäller matintaget och i träning.. Nu skall jag först satsa på att äta rätt och sedan ta tag i träning.. Ja promenader kommer jag göra var dag som innan så klart men jag behöver annan träning med för att få bort en del fett..
Så idag är det VV som gäller igen och det kommer inte bli kul att ställa sig på vågen men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka komma igen..Efter VV så skall jag på vårkväll i en inredningsbutik här i byn och sedan är det dags för jobbenatt ett av tre..

Ha nu en fin kväll och hoppas ni inte slutat läsa för detta blev låååångt idag med..

7 kommentarer:

Nina sa...

Förstår precis vad du menar. Även om man inte kan tro det just nu då... så har jag varit där jag med, då folk tjatar om att jag itne får gå ner mer. Men det är i all välmening ändå. Fast jag blev oxå irriterad tillslut. Det gör det ju inte precis lättare att bli av med det/dom sista jobbiga kilot/kilona.

Du fixar det nu! Ge dig tusan på det, jag vet att du klarar det. Du är så nära nu, heja, heja!

Bild nr 2 var helt magisk, superfin! Den första var fin den med :)

Lycka till med Sassi och kattluckan. Det går inte att locka med strömming? Det skulle nog Sune gå på iaf ;)

Kram Nina!

Hanna sa...

vackra sjöbilder.
Kram
Hanna

Ett Vitare Hem sa...

Du är tapper som kämpar på, vi har så tråkiga konulenter här så jag tappade suget och jag skulle verkligen behöva gå....
Ha en mysig kväll!
Kram/Lena

Ingrid sa...

Ha en fin jobbnatt nu!!

Här har det också varit kall, lite frost om morgonen. Jag längtar efter riktig värme!!

~Ingrid

Patricia sa...

Jag tyckte sjö-bilderna blev läckra, man ser ju fukten ligga o sväva på sjön .. mysigt .. =)

Här har det inte snöat tack o lov men blåst kallt som f-n .. nu kan det få bli varmt o vår igen .. =)

Du är duktig och ihärdig som inte ger dig, jag är ju som du, det går upp o ner, men jag är inte lika duktig som du för jag hoppar upp o ner på samma vikt hela tiden med typ 2-3 kg upp o ner .. men men, bara att skärpa till sig igen .. ha ha.

Hoppas vågen var snäll mot dig i kväll .. =)

kram Patricia

Lilla Brödhult sa...

Häftiga bilder på ån... Jag tycker du kämpar på bra, du är ihärdig och rör ju mycket på dig... Snart når du ditt mål men det är svårt att få bort fettet runt magen....
Ha en bra natt...
Kram Helene

Johanna Stålros sa...

Jättefina bilder över sjön..../ johanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade