lördag 14 maj 2011

Kalasdag och låtar som gör mig glad...

Tjing på er!! Idag är jag på ett himla bra humör.. Jo jag brukar nog vara på ganska bra humör rätt ofta men just nu så är det Eurovision song contest som gör mig glad..
Jag har ju fattat att det flesta tycker att de mesta låtarna är kassa så jag fattar då oxå att jag måste vara helt ute och reser men det bjussar jag på.. Jag gillar nämligen de mesta låtarna mer eller mindre.. Alla låtarna är inte skitbra men fasen vad sprätt i benen man får av många som tex strutarna från Moldavien och läppstiften från Irland.. Och vår egen sockersöta Erics låt är ju en låt man vill rasta fläsket till.. Finlands trallvänliga fastnade jag med för och Danmarks bidrag röstade jag på och många fler gillade jag på ett eller annat sätt..Idag har vi haft ett litet kalas för Patricks yngsta dotter, Johanna, som fyllde 13 år i onsdags.. Det var bara hennes farmor, farfar och kusin som var här men hon har ju haft kalas hos sin mamma med och kommer säkert att gratuleras av min bror med, de var inte hemma idag så de får komma en annan dag..
Jag hade bakat dumlekakor, bullar och tårtbotten i veckan och Patrick bakade sockerkaka idag och så köpte jag en sorts kaka.. Vi brukar alltid bjuda på middag men eftersom jag jobbar denna helgen och sov fram till klockan 15 så skippade vi det och bjöd på fika istället.. Av tårtbottnen så blev det en gräddtårta med jordgubbar på..


Ikväll har det varit soffan och melodifestival och så jobb i natt.. Två nätter kvar att jobba innan lite ledigt..

Önskar er en bra natt och hoppas på en av mina favoriter blir vinnare i ESC...

2 kommentarer:

Annelie sa...

Jomen,m jag håller med dig Mia. Det fanns lite fler låtar i år än vad det brukar att finnas som jag gillar i alla fall.
Vinnarlåten tycker jag var klockren, den gillade jag direkt.
Sen så föll både jag & Göran för det sist bidraget.

Röstningen orkade jag inte kika på, den är såååå långtradig.

Ha en fin söndag.. // Kramen

min.hälsoresa sa...

Nu äntligen har jag tagit mig till din blogg! Måste sägar att det är jätte fin. Snyggt upplägg!
Jag gillar också Eurovision song contest och sitter klistrade framför tv:n varje gång tävlinger går på tv. I år tycker jag att det fanns fler bra låtar än vad det brukar. Vinnarlåten var en av mina favoriter. Moldavier var det inte:) Det är tur att smaken är som baken, delad. Annars skulle livet vara rätt trist. Tänk om alla skulle tyck lika, inte roligt! Ha det så gott! Kram från mig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade