lördag 21 maj 2011

Jobb-Sömn-Holje Marknad-Jobb

Ja så var den stora tillställningen i byn igång, Holje Marknad.. Vart år vid denna tiden i tre dagar så är det marknad med krämare, karuseller, öltält och uppträden..
Jag var en kort runda igår och bara kikade och pratade med Patrick som är där nere och jobbar.. Han är ju med i Lions och det är de som ordnar marknaden var år.. Allt överskott går till behövande..


Jobbade ju igår natt och gör så även i natt.. Men så hemskt det är att jobba när jag vet att sonen är ute.. Igår fick jag ett meddelande av Patrick när Johannes kom hem och jag var ute och chattade med honom så då kunde jag vara lugn.. Idag är han ute igen och jag tror att han och några kompisar skulle festa.. Så nu kommer jag sitta orolig till jag vet att han är hemma igen och det är ju inte säkert att jag får reda på förrän jag kommer hem i morgon bitti.. Jag vet att han är 19 år och borde kunna ta hand om sig själv och det kan han säkert med men jag är inte mer än mamma.. Det är nog meningen att vi mammor skall vara oroliga, och det visar ju bara att vi bryr oss om våra barn.. Och vad jag har hört så kommer det oro under hela livet över sina barn och sedan kommer barnbarnen man skall vara orolig över så bäst att vänja sig ;-)


I morgon skall jag stiga upp lite tidigare för jag skall ner på marknaden och plåta Larz-Kristerz som skall spela.. Egentligen var det Linda Bengtzing som skulle sjunga men hon meddelade i torsdags att hon inte kommer.. Dålig stil i mitt tycke.. Men tur att Larz-Kristerz kunde komma med så kort varsel fast att de skall vara i Mora dagen efter och det ligger ju en bit från Olofström.. Men det skall bli kul att plåta dessa glada grabbar med.. Kanske inte min musik direkt men med den spelglädjen de har så blir det bra på något sätt..

Idag har jag förresten shoppat på marknaden med, en väska.. Den kan jag visa en annan dag, snygg var den iaf, tyckte jag åtminstone och det är ju det som är huvudsaken.. En present till min mamma som snart fyller år blev det med, en kortärmad virkad kofta.. Hoppas den passar för det blir svårt att byta.. Tror hon kommer att gilla den..

Hoppas ni har en bra helg.. Det har jag trots att jag jobbar.. Två nätter nu sedan är jag ledig i en vecka :-)
7 kommentarer:

Patricia sa...

Ja du, den där oron över barn o barnbarn försvinner nog aldrig, men det blir nog bättre ju äldre de blir .. hoppas jag .. ;)

Ja det är himla dålig stil av Bengtzing att hoppa av med så kort varsel, men hon måste väl lämna en orsak till arrangören tycker man, det går ju inte att bara säga nej hur som helst? Nåväl, det lär vi väl aldrig få veta.. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Nina sa...

Usch ja, men just den där oron slipper ju jag då, fast jag kan förstå den. Hoppas Johannes är hemma och sover nu!

Larz-Kristerz är inte min musiksmak heller, men jag tittar mycket hellre på dom än Linda... Skoj med marknad hursomhelst :)

Må gott!
Kram Nina!

Katta sa...

Det tycker jag verkligen att du ska! Man vet aldrig när man behöver tex. min mun är en kattröv posen!!! :O hahahaha stor kram

Lilla Brödhult sa...

Ja du oron över barnen har man alltid när de är ute i af när man vet att dem är iväg..
Dålig stil av Linda att hoppa av i sista stund men schysst att Lars Kristerz kunde ställa upp med så kort varsel..
Ha en skön söndag kram Helene

Hanna sa...

ha en fin dag.
kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är roligt när marknaden kommer till stan, gå runt och titta och hälsa på alla man känner. Kan tala om att man blir liite mindre orolig när dom får fast sällskap sönerna. Då är det ju en till som bryr sig extra och dessutom är med överallt, nästan.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Angels & Roses sa...

Tack Mia! JA nu är det väl en Christa klocka och tröttnar jag så är det bara att göra en ny ur tavla. Marknader är roliga att gå på här har vi varje år Vilsta och Malmköpings marknad. Malmköping har jag inte varit på sen ja några år. Förstår oron att jobba och barnen är ute. Min dotter jobbar på en restaurang O Léarys i stan och jag gillar INTE när hon går hem efter jobbet. usch. Ha nu en fin söndag kväll kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade