söndag 15 maj 2011

Det regnar pingisbollar!!

Okej.. Jag ljuger liiite, men bara lite för haglet som kommit i två omgångar var modell STORA.. Och givetvis var jag ute när den ena omgången kom..

Jag har sovit fram till 15 idag och vaknade till en mörk himmel med lite åska långt iväg.. Patrick stod i trädgården och grillade vår middag och när han stod där så öppnade himlen sig.. Han fick grilla klart med ett paraply över sig, såg lite kul ut men alla sätt är ju bra utom de dåliga och maten blev god..

Jag har gjort klart de bilder jag tog på barnen och på konfirmanden i veckan och konfirmandbilderna har jag lämnat och jag frågade Nellie om jag fick lägga ut bilder och det fick jag.. Barnens bilder skall jag skicka så någon bild därifrån får ni när de fått bilderna och när jag frågat om det är okej att jag visar dem..




Ikväll vandrar jag till jobbet för sista gången på några dagar.. Är ledig tre nätter sedan och det skall bli skönt.. Har inget direkt planerat och det känns ännu bättre, att ta dagarna som de kommer.. Vill plåta mina barn och deras två kusiner så det skall jag försöka få ihop.. Min mamma fyller 70 snart och jag tänkte att en förstoring på alla barnbarnen vore uppskattat, men det måste plåtas så fort som möjligt så jag hinner få förstoringen..

Nu skall jag bara slappa fram till jag skall gå så jag önskar er alla en fortsatt fin söndagskväll..

16 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Riktigt blandväder här också, först sol och nu regn. Synd att du inte fotade din grillande man under paraplyt, typisk svensk sommar. Jättefina foton på konfirmanden, du har så fin känsla i bilderna.
Kramar
AnnaMaria

Pierre sa...

Det haglade nyss här också. Annars är regn välkommet för jag har sått gräsmattan :) Fina bilder på konfirmanden. Ha en skön ledighet. Ja efter i natt då klart :)

Anna-Karin sa...

Jag var också i "byn" när det haglade pingisbollar och såå mycket tycker jag inte du överdrev.

Kram Anna-Karin

Nyanser av vitt sa...

Vilken underbar där bara blomman har färg. Snyggt tjejen!
Kram Agneta

Farmor Agge sa...

Ja jag skriver som jag skrev på fejjan,jättefin bild och du är en duktig fotograf!!!!:)Grilla under paraply har mannen gjort många gånger både hemma och på camping!!! Grillat är ju sååå gott...:) Ha en skön kväll!!!Kramiz.

Lilla Brödhult sa...

Vilka fina bilder du tagit på Nellie. Ja här har det regnat och åskat men det är bättre att det gör det nu så kanske det blir fint när vi har semester..

Jordgubbstårtan såg god ut längtar efter jordgubbar för då är det sommar...

skönt med lite ledighet och att bara få ta dagen som den kommer det är lyx..
Ha det gott kram Helene

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Ja har jag inte världens bästa vänner så vet inte jag! :P :D

Annika N sa...

Kort på barnbarnen brukar uppskattas.
Skönt att du är lite ledig nu.

Ha det gott !!! Kram Annika

katta sa...

Jag tackar ödemjukast och bockar! Jag har fått en Bicepsmuskel!!! Det är en stor dag i mitt liv ;)

Stor kram!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina bilder!
Ha en riktigt fin måndag!
Kram/Lena

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Fina bilder!
Ha en bra ledighet!
Kram Anette

Marianne sa...

Vilken perfekt present att ge bort! Bilder på barnbarnen brukar ju vara uppskattat att få. Och dessa bilder brukar få hederfull plats i mor- och farföräldrars hem.
Önskar dig härliga, sköna lediga dagar..

Kram Marianne

oumberligating sa...

Fina bilder verkligen! När vår dotter konfirmerades för något år sedan blev det inte så mycket bilder tagna...hon var arg...det blev lite knas med hennes konfirmations resa kan man säga!
Jag och Lilla Frun flyger ju inte pga av hennes sjukdom, ryggen tål inte start och landningar och det har i sin tur gjort att våra barn inte flygit så mycket som de velat!
Men så läste vi att man kan få konfirmationsstudier i Italien, självklart så ordnade vi så vår Dotter fick komma dig...Hur kul och intressant som helst...trodde vi och hon! För att göra en berättelse kort...de bodde på ett Nunnekloster i Italienska Alperna, väckning klockan 6 varje morgon, bön en timme, sedan spartansk frukost...hur kul är sådant!
Fast tjejerna förgyllde tillvaron med alkoläsk, milt sagt det blev ett Herrans liv och några skulle bli hemskickade!
Alla inblandade tyckte att det var skönt när allt i och kring konfirmationen var över....men självklart det blev ett minne för livet för henne och oss med! (ler)

Säger det igen, du har så fin blogg!
Ha en fin vecka! Stor Kram ifrån Oumberlige Peter eller om det nu var Ulv Röde...eller Peter Olofsson...hm..har nog blivit lite "störd" av tre års intensivt bloggande! (ler)

Uttan sa...

så fina bilder...Tänk Konfirmationstider. Ja nu har liljekonvaljerna börjat komma också såg jag det går undan i svängarna nu och allra helst sedan regnet kom det behövdes verkligen.

Klart Mamma vill ha ett kort på barnbarnen.

Kram!

Christina sa...

Vilka fina bilder! Hälsningar Christina

Ingrid sa...

Vilka fina konfrimandbilder!!

Tavlan har jag gjort själv. Det är en vanlig canavas på träram. Jag la texten över den svartvita bilden innan jag skickade in den till framkallning. Inte svårt alls bara man bestämmer sig för vilken text man vill ha...

~Ingrid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade