måndag 30 maj 2011

Här är jag!!! :-D

Nu var det några dagar sedan jag var här och skrev igen.. Och ännu längre sedan jag läste någon blogg.. Men det skall jag ta igen nu när det har lugnat ner sig för en stund här hemma..

Förra veckan var det ju utspark för Johannes så det var lite planerande innan det, men det gick hur bra som helst och vi åt och drack gott..


I fredags var det studentbal men det var inte Johannes intresserad av men jag var nere vid hotellet och plåtade alla paren som gick in.. Vill man se alla fina bal-par så kom gärna in på min fb-sida, Photo by Maria, där ligger det bilder från utspark och balingången..
Två fotojobb hade jag med förra veckan, två studenter.. Det gick hyfsat bra tycker jag och bilder kommer att läggas ut på Photo by Maria så fort de själva fått sina bilder.. I morgon skall jag plåta en kompis son som oxå tagit studenten.. Himla kul med dessa fotouppdrag..

Nästa vecka är det dags för nästa stora uppdrag.. Då är det äntligen dags för SWEDEN ROCK FESTIVAL!!! Och jag skall ju alla fyra dagarna jobba som fotograf där.. Jag har fått tilldelat mig 17 band att plåta men får så klart plåta så många band jag bara hinner, men de band jag fått tilldelat mig skall SRF ha bilder på.. Och så skall vi plåta folk med.. Alltså hur kul skall inte detta bli på en skala??? HUR KUL SOM HELST!!! Jag och min kompis Anna som oxå skall plåta skall bo i Norje från onsdag till lördag natt...

Och på tal om SRF.. Min vän Åsa som gör smycken har nu ett snyggt armband i SRF-anda.. Så skall du till SRF så är ju ett sånt armband ett måste ;-) Så klicka er in på hennes sida och kika och beställ..  Klicka HÄR!!


Hon har ju så klart en massa andra fina smycken med och man kan få dem nästan precis som man vill med egen text..

Jag har ju lovat en tävling med när jag kommit upp i 50.000 unika besökare, och det har jag ju nu, med råge.. Men jag får skjuta ett par veckor på det men snart så :-)

Nu är det dags att börja jobba igen, startar med två nätter..
Ha nu en fin fortsatt kväll och en bra tisdag..

5 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Å vad fin han är. Kommer så väl ihåg när Sandra tog studenten förra året. Det var så kul att ordna festen, maten och allt. WOW ska du vara fotograf där, på festivalen. WOW men det är ju inte så konstigt så duktig som du är KRAM

Annika N sa...

Så snygg Johannes blev i fina kostymen. Snyggt armband med :-)
Blir ju en spännande vecka på SRF och kul att få vara med..

Ha det toppen !!! Kram Annika

agneta sa...

Full fart låter det som! Vad spännande att fota en massa olika band! Lycka till med det och ha det så gott!

Kram agneta

Anonym sa...

Welcome back ;)
Tack! :) *Smittar av sig rejält* hjälpte det? hahaha ;) kram! / Kattasfett.se

Lilla Brödhult sa...

Jag var nere i byn och kollade på alla studenterna, så fina de var.
Vad superkul du kommer att få nästa vecka på SRF, ska bli kul att se dina bilder därifrån, själv så missar jag SRF i år..
Ha en skön vecka kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade