måndag 23 maj 2011

SEMESTER!!!!

YES!!! Nu har jag semester i en vecka.. Skall bli skönt.. Lite planerat har jag ju denna veckan, jag skall plåta en studentkille på onsdag, Johannes tar studenten på torsdag så då skall vi ha fest för honom och på fredag skall jag plåta en baltjej och sedan skall jag stå och plåta balparen när de går in på hotellet.. Men bara roligheter..

Igår drog det in ett rejält åskväder här.. Det blev mörkt på himlen på bara en kort stund.. Några blixtar och några knallar kom det och rejäla var de och sen var det borta lika fort.. Jag älskar åskväder, har dock respekt för det, så jag tyckte det gick över allt för fort..


Idag har vi varit och hämtat ett gammalt skrivbord.. En av mina facebookvänner, Malin, lade ut en bild på bordet förra veckan och skrev att det var till salu.. Jag hade turen att vara inloggad när hon lade ut det så jag skrev direkt till henne att jag ville ha det.. Det var fler som var intresserade men jag fick köpa det..
Jag skall måla det vitt är det tänkt och sedan skall det ev. upp i Emelies rum, vill hon inte ha det så kommer det in i Amandas rum eller så sparas det tills det är ett rum ledigt och jag kan ha ett pyssel/arbetsrum.. Det beslaget som fattas på bilden finns men är inte helt så jag skulle gärna vilja hitta andra beslag men i samma stuk..


Nu skall jag snart leta upp sängen för nu är jag trött efter fyra nätters jobb och bara lite slummer ett par timmar idag..

Önskar er alla en bra natt och en kanoners tisdag..


11 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

där hade du ju tur såå snyggt! klart att det ska vara vitt ...skönt att få ta lite ledigt , det kan nog behövas ...en del av tiden får man vara taxi till studenterna...de ska hit och dit ..men visst är det kul..jag har inga i år ..men jag ska gå ner och titta på dom på balen ..de är ju så fina ...njut av din semester nu ! kram jeanette.kallebodalantliv

Annelie sa...

Kanonsnyggt skrivbord,, förstår du är glá som var först på det.
Man ska ha tur ibland..

Ha en underbart gooo semester.. // Kramen Annelie

Nina sa...

Jag gillar oxå åskan, men tyvärr är Sandra rädd och det tar ju bort en del av min njutning..

Det där bordet kommer att bli jättefint i vitt :)

Ha nu en toppenskön ledighet!
Kram Nina!

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej Mia

Här i Nora har det varit strålande sol idag, MEN!!! Det har blåst nästintill storm!! Usch, det är så otrevligt. Har bara varit ute när jag gått med hundarna.

Vilket underbart skrivbord du fått tag i. Ser fram emot att få se slutresultatet =)

Hoppas du får en bra vecka.

Kram Malin

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket vackert skrivbord!!!
Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

Annika N sa...

Så fint skrivbord..kan bli jättesnyggt i vitt. Jag gillar inte alls åska och tycker det är lite otäckt. Kul uppdrag du fått :-)

Ha en skön tisdag !!! Kram Annika

Hanna sa...

ha en bra semestervecka.
kram
Hanna

Patricia sa...

Åh va skönt för dig med lite sammanhängande ledighet, tycker ju du jobbar för jämnan .. =)

Vilken läcker bild på ovädret, jag drömmer om att fånga en stor blixt på bild nån gång .. =)

Ha det så bra!
Kram Patricia

Tidsmästarinnan sa...

Yess, vad fint det var. Grattis till fyndet!
Kram
Susanne

Nyanser av vitt sa...

Vilket underbart skrivbord och vad skönt med semester.
Kram Agneta

Lilla Brödhult sa...

Vilket fint skrivbord du har fyndat.. Skönt med semester det behöver man när man har en student huset.. Lycka till med allt och glöm inte att njuta och ta det lugnt.. Hoppas på en solig torsdag och fredag kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade