onsdag 18 maj 2011

Bästa promenadkompisen..

Så vaknade jag i morse till ännu en ledig dag som jag inte hade planerat så mycket inför.. När jag var i duschen så hade jag fått ett sms av min fina vän Katta som undrade om vi skulle promenera tillsammans en sväng.. Ringde henne och sa självklart, så efter en stund kom hon, sonen och hunden.. Kan man ha bättre promenadkompis än en liten kille med soligaste leendet och så hans fina mamma och busiga hund..


55 härliga minuter med relativ raska steg blev det.. Så jag tackar Katta för att hon drog ut mig idag och så fick jag lite energipåfyllnad av det härliga bebisleendet...
När vi kom hem så släppte jag in Cigge (taxen) i huset och skulle hjälpa Katta in med vagnen, då kom Gusten ut som om han var skjuten ur en kanon och efter kom Cigge.. Katta och jag ropade efter honom men han hade siktet inställt på kattfilé så jag fick rusa efter och kunde tillslut koppla honom i grannens trädgård.. Så där fick jag dagens språngmarsch..

Idag har Nordenbergsskolan haft sin årliga karneval nere i byn.. Vart år veckan innan student så har eleverna karneval med aktuella inslag.. Jag var så klart där nere och plåtade.. Så himla bra blev ju inte bilderna men vill man se dem kan man klicka in på min Pixbox sida, HÄR.. Några ligger oxå på min sida på FB, Photo by Maria, dit man gärna får gå in och gilla sidan.. Där uppdaterar jag ganska ofta med nyatagna bilder på allt möjligt..


Efter karnevalen for jag och sonen till Kyrkhult där han skulle klippa sig och jag gick hem till mina föräldrar för att prata bort en stund.. Fick hem lite rabarber som jag skall frysa in så länge så får jag göra något gott av dem en annan gång..
Har oxå plåtat mina barn och barnens kusiner idag, bilderna blev sådär men en av dem får ändå bli en förstoring till mamma som snart fyller 70..

Nu är det soffan som gäller en stund till innan jag byter den mot sängen.. En natt till som jag får sova sen fr.o.m i morgon är det fyra nätter på jobbet som gäller..

Om drygt 400 unika besökare är det dags för tävling, håll ögonen öppna..

Sov gott alla fina..

9 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket litet charmtroll, en sån gosis kan få en att gå många mil. Jag hade möjligheten att gosa lite med en myskille i helgen=) Tänk att vårterminen snart är slut, jisses vad tiden går, men inte känns det som examensväder...

Ha en fin ledig dag imorgon torsdag!
Kram,
Regina

Lilla Brödhult sa...

Vilken go liten kille! Karnevalen missade jag brukar annars kollar på den.. Skönt med lite ledighet innan helgen arbete..
Härliga och fina bilder..
Ha en skön torsdag kram Helene

Annelie sa...

Ojoj,, det skulle vara vår katt Sylvester,, han skulle aldrig rusa utan han skulle visa vilka fina klor han har.
Ja, inte till och börja med,, men om hunden är alldeles för närgången så börjar han o backa, sen så fräser han lite ger sig ändå inte hunden då,, ja då visar han klorna.

Trisse däremot, han ska kela med hundarna och leka lite med de..

Konstiga katter..

Gött att din vän kom och drog ut dig på en såååå rejäl prommis, gött o ha nära till sina föäldrar. Åååååå, vad jag saknar det.. :o((

Ha en mysig fortsättning på denna vecka.. // Kramen

Nina sa...

Haha, ja då fick du både planerad och oplanerad motion igår då..

Härligt sällskap och leende måste jag säga. Dom är ju oemotståndliga, dom små :)

Gissar att fotot blev ganska bra trots att du bara var halvnöjd. Vad roligt att få ett foto på alla barnbarn.

Ha det kanoners!
Kram Nina!

the super ordinary sa...

Hej !!

Ha ha.. Nä, katt och hund går sällan ihop om dom inte känner varandra. Min katt fick jag bära in idag. Han har vart i slagsmål såg det ut som och ena benet är svullet, men inte av som tur är. Nu sover han som en stock i soffan.

Vilken söt liten gosse som jag förstår får en på glatt humör.
Promenad likaså.. man får ju såå mycket mer energi efter det.


Kram M i a

Ett Vitare Hem sa...

Ha en underbar dag!
Kram/Lena

Maritha sa...

Det kan jag förstå att det blev en rejäl språngmarch för att rädda Gusten :-))

Vad bra att du fick något foto att förstora till mor.

Så nu är det dags för långjobb igen, hoppas det går bra!

Kram Maritha

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag är imponerad av hur du lyckas sova på olika tider, men man lär sig väl. Det var fint sällskap du hade på promenaden, så gullig liten kille. Tur att du fick tag i hunden kunde ha blivit en lång språngmarsch.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Annika N sa...

Så söt liten kille och vilken bra promenix du fick igår.
Kul med karneval :-)

Ha de gott !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade