tisdag 3 maj 2011

Aprilväder i maj..

Sommaren verkar ha gått vilse men jag hoppas den snart har hittat rätt väg igen snart.. För någon timme sedan såg det ut så här utanför fönstret..


Stora hagel i mängd kom det från himlen och det blev mörkt som attan så lampor fick tändas, men nu skiner solen igen fast det är kallt ute..

Igår var jag ju på VV och blev rätt nöjd med att jag bara gått upp 0,4 kg sedan jag vägde mig på vv sist.. Jag har ju vägt mig hemma och förra veckan var vågen plus på något kilo till så jag har ju faktiskt gått ner sedan dess..
Efter vv så var jag inom en inredningsbutik, Jennifers, som hade vårkväll för sina kunder.. Hon hade bl.a bjudit in frisörer som visade håruppsättningar och så en tjej som heter Mia Rosén som är massör, makeup-artist, ansiktbehandlingar osv.. Hon gjorde brynvax för en billig peng.. Det fick hon göra på mig, har aldrig gjort det innan.. Visst kändes det men ont tycker jag inte att det gjorde och snyggt blev det..
Idag har jag varit hos frissan och fixat håret.. Beba som min frisör heter får alltid göra som hon vill med mitt hår och idag blev det så  här..


Nu sitter jag landad i soffan och skall göra ett tag till innan det är dags för att cykla till jobbet där natt två av tre skall avverkas..

Nån kanske undrar om jag köpte något hos Jennifers och jo det gjorde jag men bara en löpare till soffbordet och två packar med studentservetter.. Hade kunnat handla en massa för hon har så fina saker i sin butik..

Ha en fin kväll...


10 kommentarer:

Signe 1 sa...

vilken fin bild på dig, härligt att gå till frissan!! och ja, vad 17 hände med vädret?? suck!!

ta hand om dig!

kraam sofia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin frisyr! Du passar jättebra i den och snygga ögonbryn fick du också. Igår skrapade jag rutorna på bilen och idag snöade det sportmössor och huga vad kallt det är, riktigt isiga vindar.

Önskar dig en lugn och bra jobbarnatt!
Kram,
Regina

Annika N sa...

Vilken snygg bild och jättefin frisyr du fått...
Oj med hagel ni har fått :-( vi fick med idag men bara lite.

Ha det gott !!! Kram Annika

Nina sa...

Snygg i håret som alltid :)
Hoppas natten varit bra och sov så gott när det blir dags.
(Värmen är på väg igen, lovade dom på tv igår..)
Kram Nina!

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Jadå jag är inte orolig med Emelie bakom spakarna :) Hon var den enda jag kunde tänka mig som min egen bröllopsfotograf! :)

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Så kul och skönt att varit hos frissan! Spännande att låta frisören göra som hon vill:)

Ja vad var detta för väder vi fick?! Hoppas det vänder snart igen.

Kram Susanne

Penseldraget sa...

Tack sötaste du för din fina kommentar..vilken snygg bild på dig ;) hoppas du har en skön vecka och att värmen kommer tillbaks till oss
kram pia

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik sa...

Tack för din kommentar! Ja felet har de ju hittat (förstorat hjärta) och som jag förstog det kommer hon få äta tabletter nu hela livet. Det som är jobbigt (förutom att hon är ensam med okända människor 15 mil bort) är ju alla frågor som snurrar i huvudet: kan hon bli dålig när som? (vågar man åka hemifrån??), kommer detta förkorta hennes liv? osv osv.. usch, min lilla snutta! kramar

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Vilken snygg frisyr, den klär dig så bra. Har snöat lite här också, idag blåser det kallt. Nu har du bara några minuter kvar och jobba, skönt med helg sen.
Ha en toppenghelg
Kramar
AnnaMaria

jessica sa...

Oj så fina bilder =)... jätte fina.
Ja du våran vår/sommar har blivit lite schizofren tror jag men nu idag ser jag solen, fast värmen har ju inte kommit än =). Hoppas du får en super bra dag =). jessica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade