måndag 28 december 2009

Reat och halka..

Så har jag jobbat klart mina tre nätter och är nu ledig tre innan jag skall jobba fyra nätter över nyår.. Skall bli skönt att vara lite ledig..

Idag sov jag bara ett par timmar eftersom jag skall (förhoppningsvis) kunna sova lite i natt, så nu börjar ögonen kännas lite tunga.. När jag vaknat till liv och ätit frukost så drog jag till Kyrkhult, hämtade upp mamma och så körde vi till pappa en stund, han blev glad att vi kom.. Hjälpte sen mamma att handla lite och sedan drog jag till Olofström för att handla till oss med.. Gick inom en sväng på Lindex.. Tycker deras rea oftast är värdelös.. Oftast antingen för små storlekar eller sånt skit som de inte fått sålt på några år.. Så känns det i alla fall.. Men faktiskt hittade jag en kofta idag, på rea, men ändå inte ett jättefynd men den köptes.. Tänkte ha den på Nyår till min tunika/klänning jag köpte i oktober när vi var inom Ge-Kås när vi körde från Göteborg.. Tunikan hade jag på julafton med fast med en annan kofta så lite ändring gör jag ju ;-) Skall ju inte vara med på Nyår så länge eftersom jag skall köra till jobbet kl 21.45, men en stund hinner jag, mat skall jag ändå hinna med innan jag skall jobba..

Bilden gör väl inte koftan och tunikan rättvis men så här ser det ut på ett ungefär i alla fall.. Skall ha ett par tights och ett par glittriga benvärmare och ett par stövlar med..

Efter shoppingen så hämtade jag hem dottern som sovit hos en kompis, ta sonen och Patricks ena dotter med kompis.. Lämna av P's dotter och kompis hos en annan kompis och sedan vidare till Karlshamn för att hämta Johannes flickvän som kom med bussen.. Och gissa om det var halt ute.. Det har ju regnat igår och i morse och nu började det frysa på.. Rena isbanan.. men jag höll mig på vägen liksom mina medtrafikanter så det gick ju bra ändå.. Så nu är Johannes flickvän här och skall vara här i en vecka.. De varken syns eller knappt hörs.. De håller sig mest på Johannes rum, men det är väl så det skall vara..

Väl hemma så fixade Patrick maten som idag bestod av Tortillatårta, enkelt och gott.. Resten av kvällen har tillbringats i soffan mest, vi hade tänkt att ta en promenad men i denna halka så är det rena livsfaran.. Får gå extra i morron istället.. De var nyss ute och saltade trottoarerna här så i morron är det säkert riskfritt att promenera..

Nu skall jag snart slå igen mina gröna och hoppas på att jag kan sova, brukar ha lite svårt att komma till ro när jag jobbat tre nätter, men ett gott försök skall absolut göras.. Ha nu en bra natt och en bra tisdag.. Natti natti..



11 kommentarer:

Maritha Q sa...

Snyggt blev det med koftan Mia!

Jag hoppas ni slipper mer halka jag tycker det är förfärligt att läsa om alla olyckorna som händer. Här har vi kallt istället så vi får hålla oss inne, men snart kommer vårvintern och ljuset tillbaka!
Ha det gott vännen!
Kram Maritha Q

Nina sa...

Det var ett fasligt flängande och körande ;) skönt det gick bra i halkan!

Snygg du ska bli då, på nyåret! :) Vill se bild med den på sen oxå!!!!!

Hoppas du sovit gott inatt och att du får en skön ledighet nu!

Kram Nina!

Penseldraget sa...

hej mia
åhh tack de ska jag hälsa till mamma =) jag önskar oxo jag hade den talangen eller tålamodet kanske är rätta ordet =) men jag håller mig till penslar o färg...önskar dig ett gott nytt år
kram pia

Vit som snö sa...

Du kommer bli jättefin i dom kläderna, gillar både tunikan o koftan! Tur att du hinner njuta god middag på nyårsafton ändå!
Här halkar vi inte men däremot drunknar vi snart i snö, inget är väl att föredra;)
Ha det gott!
Kram Cilla

Anonym sa...

Vad fint du har shoppat,nu får du ha ett gott nytt år

Signe 1 sa...

Oj här var både hemsidan och headern omgjord, jättefint, ljust och fräscht!!:-)

Önskar dig en härlig dag, kramisar Sofia

hemma hos lilla mej sa...

Vad snygg du kommer att bli.Vad skoj att du får vara med en stund.innan det är dags för jobbet.Vad jobbigt när det är halt.Ha en fin tisdag vännen varmkram Rita ♥

Hem och Lycka sa...

Vilken finfin tunika!

kram Mia

mo sa...

Ja rundan i morse var lite glatt, men jag höll mig upprätt i alla fall. Sonen o hans flickvän kom precis hem från B-mölla där de kollat på Avatar...man sitter ju lite på nålar innan de kommit innanför dörren.

Haha, ja de där kärleken, man kan såklart komma ihåg den där känslan när man bara ville ligga o gosa hela tiden ;)

Ja, Lindex rea är väl sisådär, köpte ett par grova knästrumpor o en tröja till dottern....inte rea något av det...hihi

Ha de fint, kram

japp sa...

Heij.. hoppas de ska gå bra å jobba för dej, å att du hinner få ha lite skoj på nyår iaf.
Själv så blir det nog bara å sitta hemma, inget speciellt.. men det får ju gå de me.
Så fint du shoppat.. jag köpte mej nytt iför julen me.. så det blir mina gå-bort-kläder ett tag framöver nu..men jag trivs i det så det är ju bra.

Tack för dina goa kommentarer hos mej, klapparna är jag jättenöjd me, som vuxen BEHÖVER man ju inget, men tekniknörd som jag e, så är det alltid kul me sånt.
Å en ny mobil behövde jag + en bra kamera.. 12.1 mpxl är inte illa..superfina bilder blir det.

Ha de bra nu, å ett stort fint GOTT NYTT ÅR till dej OM vi inte hörs innan..kram Helan.

T

Sköna o Gröna Ting sa...

Åååå Mia, du kommer ju vara vacker som en dröm på nyår, det var så snyggt!
Gillar din nya kofta från Lindex, ibland lyckas man hitta några go´bitar men jag håller med om att deras reor inte är av högsta kvalitet!

Skönt att vara ledig Mia.., passa på att njuta så mycket du bara kan.
Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR och var rädd om dig.
Kramar i massor
Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade