söndag 27 december 2009

Sista natten och besök..

Nu har jag påbörjat min sista natt av tre.. I morgon kl 8.19 vandrar jag hem mot tre dagars ledighet som skall bli skönt.. Får ju vila upp mig inför fyra nätters jobb i nyårshelgen.. Idag har jag sovit lite dåligt så det kan bli en natt med lite gäspningar, men det brukar ju gå det med..

Ikväll har vi haft Patricks bror med nybliven sambo hemma.. De bor normalt i Bromma men är nere över julen.. Vi har ju aldrig träffat hans sambo så det var riktigt kul och hon var super trevlig, och det är ju Patricks bror med så det är kul att de träffat varandra.. De åker till hennes föräldrar i Småland i morgon och sedan åker de vidare hem mot Bromma.. Inte så ofta de är nere så det är kul att träffas när det sker.. Vi får ta och åka upp en gång med till dem..

Blir en kort blogg idag, har ju inte hänt så mycket.. Avslutar med en vår bild.. Det dröjer ju inte allt för länge tills vi är där.. Sköt om er..9 kommentarer:

Nina sa...

Men ååh, vad härligt det var med en vårbild! Ja, tänk, det dröjer inte alltför länge ändå! Snart märker man av att det blir ljusare och snart är det dax att köpa tulpaner! :)

Vad fin bild du har överst oxå! Ja, det har du ju alltid! :) Önskar jag var lika duktig som du!

Snart är din jobbnatt slut så jag säger väl sov gott när du kommer hem och ha en skön ledighet sen!

Kram Nina!

Maritha Q sa...

Tack snälla MIa för det fina vår fotot, nu vet vi vad vi har framför oss!
Härligt!
Ha en skön ledighet!
Kram Maritha Q

Nettan sa...

njuter av din vårbild.... längtar så dit......... njut av din ledighet. kram

plingan sa...

Vilken fantastisk vårbild! Här i norr dröjer det väl ett halvår innan vi är där men man får väl drömma sig bort en stund... :)

Ha en skön ledighet!
Kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilken härlig vårbild.Vad skönt att drömma sig dit.Skoj med besök.Njut nu av din ledighet.Ha en mysig måndag vännen kram Rita.

Tanja, 30+ sa...

Vilka härliga bilder, Mia!! Ser fantastiskt ut!

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Vilken fin bild. Skönt att du ska få vara ledig nu.
Nej ingen resa för oss bara en utflykt till den tropiska värmen i Fjärilshuset i Hagaparken.
Sköt om dig
Kram Agneta

AkH sa...

God fortsättning, hoppas du har haft en skön julhelg! Välkommen in till mig för att delta i min utlottning som startade ikväll!
Kram Anna-Karin
hemochting

Nettan sa...

det var ju lite så jag tänkte att om jag ställer in julen nu i min kalender sååå finns den inte och jag e frisk... njut av att du har sista natten .. kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade