fredag 4 december 2009

Fredag och jobbdax..

Jaha.. Då har denna vecka med tagit sig fram till fredag.. Det går så attans fort.. Idag började dagen med att jag låg och småslumrade fram till kl. 12.. Brukar ju ligga längre när jag skall jobba på natten.. Sen har dagen bestått av skjuts av son, lite handling, städning och nu håller jag på att fixa mat tills Patrick kommer hem efter jobbet.. Jag skall göra en Mexitårta som jag har hämtat receptet hos Carina med bloggen Vardagslycka.. Den verkar himla smarrig och blir den det även när jag gör den så kommer receptet här i morron..

Ikväll blir det mat framför tv'n till Nya På Spåret.. Skall bli kul att se om Kristian Luuk och Fredrik Lindström kan axla uppgiften som programledare, vilket jag tror de gör.. Men jag har en mamma som inte tror det.. Hon gillar inte Kristian Luuk vilket inte jag kan förstå, jag gillar honom skarpt.. Men alla är vi olika som tur är..

Jag fick frågor igår om Sassi var en Norsk Skogskatt, men det är hon inte.. Möjligen att det finns något långt bak men annars är hon en helt vanlig bondkatt.. Gusten, vår hankatt, är systerson till Sassi.. Idag mår Sassi lite bättre men himla trött ännu och har sovit det mesta av dagen.. Hon ställer sig vid dörren emellanåt och vill ut men jag har inte låtit henne gå ut än.. Veterinären sa att det är bra om jag kan hålla henne inne ett par dygn.. Så länge det går bra att ha henne inne utan att hon protesterar för mycket så får hon vara inne.. Gusten där emot som precis börjat gå ut var ute hela förmiddagen idag men han höll sig nog på altanen det mesta av tiden.. Han är en riktig fegråtta, men det gör inget att han är försiktig.. det bra med att han varit ute lite är att han faktiskt blivit mycet lugnare..

Nu skall jag fortsätta med maten.. Patrick kommer strax innan 20, då skall vi äta sen kl 21.40 så tar jag cyklen till jobbet där jag skall vara hela natten och sedan två nätter till.. Ha nu en riktigt bra fortsatt fredags kväll och en bra lördag...9 kommentarer:

Linruz sa...

Här blir det idol i stället men zappar nog över i pausen för att se hur det går för Christian. Gillar honom skarpt jag med.
Ha en fin jobbar helg.
Kram kram
Lina

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!! Så julmysigt du har det!!
Ska kolla idol, men så synd att det ska va sammtidigt!!!

~~Trevlig Helg~~
Kramis ♥ Millan

Nina sa...

Jag såg oxå På spåret och jag gillar dom båda :) Fast det var ju bra förut med, tycker jag. Alla har sin charm.

Hoppas Sassi piggar på sig snart. Är det en större op på tjejer? Åke & Sune var det full fart på direkt när vi kom hem. Ja, dom var helvilda första dygnet efter op...

Ha en bra natt!
Kram Nina!

Nettan sa...

berätta det inte för nån ,men jag blir nog inte långvarig på dagen.. inte där iallafall..
och nån pengar förlorar jag inte jag går från 75% på natten till heltid på dagen samt att vi kan sann köra mycket med palle firma bil ...som är gratis bensin...... men tid de förlorar jag.. kram N

LjuvligtLantligt sa...

Nu undrar jag..är det på ett boende du jobbar natt? Hur mycket i % jobbar du o hur många nätter i månaden är det? Lönen..ok eller?
jag är sugen på att söka natt-jobb.....

Kram Git

Uttan sa...

Hej i Natten!!!!

Kollade också På Spåret och det var Bra jag gillar de där Herrarna...

Ser på din väderbild att Du har samma tråkiga väder som Vi har.
Dimmigt och tråkigt.

Ha en bra Jobb Natt!
Kram!

Vitt o Vältummat sa...

Va konstigt. Det var som om jag hade skrivit inlägget om katterna. Vi hade också en katt, Amanda, som såg ut som din men inte heller var norsk skogskatt utan född i ett stall av en vanlig bondkatt(a). Hon var faster till vår andra katt Oskar
Ha en bra helg
Kram
Åsa

Helan sa...

Heij Mia..

Så du jobbar i helgen, hoppas det ska gå bra för dej då.
Själv är jag ledig, men sjuk.. typiskt. Får väl se hur länge denna flunsan håller i sig..den har ju retat mej i nån vecka nu, å bryter ut nu, hoppas jag är frisk iaf tills min ledigvecka, då har jag ju lite å göra.

Nee, klapparna får jag nog hålla för mej själv, tror jag.Det är ju lika bra det..=)

Jag har me haft Calle som favvis sen audition, Walking In Memphis"..tala om kanonlåt me honom. Å han är den som vuxit mest, tycker jag. NOg gillar jag Erik å Tove me, men utvecklingen är störst hos Calle.
Å Eriks IronMaiden-låt..wow.. den var himla bra.. han har ju en pipa som heter duga den killen.

Nepp, nu ska jag försöka ta mej ut me tjejerna å lämna tillbaks den där förbenade datakabeln som var fel igår, så jag kan använda min egen dator.
Sen ska jag hem å skrubba toan.. ser hemsk ut.. usch. Kram på dej gooa Mia.. å jag önskar dej en fin 2.a advent i förskott då..kraaamen Helan.

Hanna sa...

Julmysigt.
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade