onsdag 9 december 2009

Hemmagjord julklapp..

Igår fick jag tummarna ur och gjorde julklappen jag har tänkt att göra ett tag.. Jag hade en påse med vinbär i frysen så jag tog upp dem och gjorde vinbärsgele.. Blev tyvärr bara tre burkar av det, ville haft fyra, men nu får jag ge min mamma och Patricks mamma en varsin gele burk i julklapp istället för två var.. Men det är ju en relativt stor burk om man jämför med köpt.. Men tror det blir rätt uppskattat..

Idag började jag dagen med att sova läääänge, jobbar ju inatt.. När jag väl kommit upp så begav jag mig iväg på en stavrunda.. Såååå skönt och sååååå svettigt..

I eftermiddag har vi haft två timmars möte på jobbet med, har det var åttonde vecka.. En av mina arbetskamrater, Sussu, bjöd på smörgåstårta.. Smarrigt!! Tack för den goda, Sussu.. Chefen hade med sig en Paradis chokladkartong, snällt men elakt.. Jag har ju så svårt att låta bli att plocka från den bara, men det skall ju inte de andra behöva bry sig om.. JAG måste bygga upp min karaktär.. Jag fick en uppgift med på mötet, att skriva om schemat vi har då det skall ändras i ett par tjänster, eller jag fick frågan och jag lovade att göra ett försök.. Det är jag som skrivit det mesta av schemat vi har idag så det var därför jag fick frågan.. Så när jag skrivit klart här så skall jag ge mig på den uppgiften.. Hoppas jag får ihop det och att de som skall jobba på det blir nöjda.. Nattschemat kommer att vara oförändrat..

Innan ikväll så var min bror och hans fru inom.. Vi bokade en resa till Prag med dem.. Vi skall inte åka förrän i maj, 4 nätter.. Skall bli så mysigt, trevligt och kul.. Det enda som drar ner lite av det roliga är att jag vet att iaf min dotter hade velat följa med, men jag har inte pengarna just nu till två vuxenresor och det kan ge mig lite ångest.. Men jag hoppas vi kan hitta något roligt att göra tillsammans i sommar även om det inte blir en resa utomlands..

Jag har ju förresten varit på Lindex ikväll med, de hade jullappskväll och 50% på valfri vara.. Så det blev en kofta till mig, den här under..

(Bild lånad på lindex.se)

Nu skall jag snart se till att börja på schemat här så det kan bli klart nån gång.. Njut av natten..

15 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Gokväll !Vad gulliga burkar med gele.Jättesöta.Vad skoj att ut och resa,super härligt att längta till.Snygg tröja.Fick Cocillana -Etyfin av läkaren känner mejsom jag varit på fest har ont i hela kroppen av denna hosta.Hoppas att medicinen hjälper.Ha en bra natt och en skön torsdag vännen kramiz Rita.

Linruz sa...

Hoppas du fick en bra natt på jobbet.
Gelen kommer säkert att bli jätteuppskattad. Den ser sååå god ut.

Mysigt med en resa i vår att se fram emot.
Sussa gott nu vännen.
Kram Lina

VARDAGSLYCKA sa...

Gomorron Mia! Tja eller natti natti till dig :)

Jag har m gjort hemmagjorda julklappar i år! Fast i form av MUSLI - i en likadan burk som du gjort gelé fast i gigantiskt format:) Stefan´s faster o min bror m sambo ska få vars en burk. Hoppas o tror på uppskattning:)

Den koftan har jag me :)) FIN! :)


Ha nu en fin torsdag! /Kram!

Anonym sa...

Hej
Vaf fina burkarna blev,snygg kofta hade tänkt ta en vända och titta lite i klädaffärer också för se om jag hittar något snyggt innan jul.

Vit som snö sa...

Absolut en fin present att ge bort, egengjord gelé! O i såå söta burkar.
Snygg kofta också!
Kram Cilla

nettan sa...

hoppas du fick i hop schemat.. och sen sovit gott.. själv är jag i danmark.. med en lätt huvudvärk... men vad gör det när man skall till den stora staden och shoppa.. får bota den med öl..
så duktig du är på att sylta.. sånt tar jag mig inte tid till .. kram till dig

livet på utanäs sa...

Så julfint och mysigt du har det ...

Koftan var jätte snygg , så användbar =)

Ha det nu så gott och jag håller tummarna i lotteriet hos mig =)

Kram Sussi O

Anna-Karin sa...

Va mysigt med hemgjord gelé!

Hur ska ni åka till Prag? Var ska ni bo? Jag har lite tips på saker ni kan göra där..och vad ni måste äta och sånt!
Snygg kofta, stod och höll i samma idag på Lindex :-)

mo sa...

Blir säkert en uppskattad julklapp, kul att få...

Vad roligt att ni ska åka till Prag, ni får absolut inte missa att gå o äta på Buffalo bill...Maken har varit där varje gång han har varit i Prag, o vi var ju där i somras, brosan o svägerskan har med varit där efter makens rekomendationer o även min kompis o hennes stora kompisgäng, de blev så frälsta så de gick dit en kväll till....skitgott...

Jag handlade julklapp igår på Lindex, halva priset är helt ok ;), snygg kofta, ha en fin kväll, kram

Sköna o Gröna Ting sa...

Hej Mia!!!
Men det var väl bara bra att där blev tre burkar.., en över till DIG då ju!!!!
Tror den är superduper god...

Usch..., schema har jag försökt ge mig på några gånger när jag hade butiken och då var vi ändå bara tre plus två extringar, skitjobbigt!

Prag resa i maj, låter spännande men synd att du och din dotter inte kan åka tillsammans men det är ett halvår tills ni åker Mia, ta dig några trisslotter, vem vet!?!?

Nu skall jag väcka gubben som ligger och låter maten sjunka.., han somnar bannimej ALLTID och så säger han att han bara vila ögonen en stund..., hahaha!

Var rädd om dig och lycka nu till med schemat.
Kramar till dig...
Marianne

Uttan sa...

Så fina julklappar det är så roligt att få något som nån gjort.
Fin blir Du i koftan den ser verkligen skön ut.

Prag låter mysigt!

Ha en god Kväll!
Kram!

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vilka bra julklappar - det är så trevligt med hemgjort :)

Riktigt snygg kofta - kanske ett Lindexbesök imorgon då... ;)

Kram Therese

Signe 1 sa...

Vilken fin julklapp!! Det uppskattas alltid med lite personligare julklappar med mycket omtanke bakom:-) Kraam Sofia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den koftan var fin, sån skulle jag vilja ha också. Passar ju till det mesta, och jag gillar svart. Det blir jättefina julklappar dina burkar, extra kul och få något som givaren gjort själv. Hoppas du får ihop schemat nu. Ska ta en sväng förbi fönstret och kolla efter rådjur nu, har dragit upp persiennen och putsat extra noga. Om dom kommer blir det foto genom rutan, men jag är beredd..hihi
Ha en mysig fredag
Lussekram
AnnaMaria

Annas skattkammare sa...

Hej! Vilken fin kofta du köpte! Lycka till med schemat! Trevlig helg!
Kram /Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade