fredag 11 december 2009

13 dagar kvar tills han knackar på dörren....

Ja nu står han snart i dörren, Tomten, och frågar om det finns några snälla barn.. Och det finns det ju överallt, iaf om de själva får säga det ;-) 13 dagar!!! Det är ju snart.. Men känns bra.. Jag har ingen stress.. I år skall jag fira julen hos min bror och vi har alltid knyte och jag brukar ha rätt enkel mat med mig.. Julklapparna är jag oxå klar med, det sista köpte jag i dag till dottern och så har jag någon klapp som skall slås in med.. Sambon är inte klar till sina flickor men på fredag nästa vecka skall vi dra iväg och köpa det sista till dem med.. Så nu kan jag njuta av de sista dagarna.. Julgranen skall iof inhandlas men det gör vi utanför Maxi där de brukar ha fina kungsgranar.. En något dyrare gran men så mycket finare och grövre än en vanlig, och så barrar den inte lika mycket heller..

Så här ser det ut på mitt skåp just nu.. Den mittersta tomten köpte jag igår i Karlshamn, de andra två köpte jag på Ge-Kås i Ullared.. Gillar dem mycket..

Ikväll är det ju final i Idol..Kollar ni?? Jag har kollat lite från och till men ikväll skall jag titta.. Jag har ju haft Calle som favorit ända sedan audition när han sjöng och spelade Walking in Memphis, som han gjorde så fruktat bra.. Han är så charmig och så gillar jag hans röst som passar perfekt till lite soul och lite rock.. Vem vill jag då skall vinna?? Hmmm.. Jag är lite kluven där.. Så klart vill jag att Calle skall vinna... Men.. Den som vinner får göra en skiva som i stort sett redan är klar med vilka låtar som skall få vara med.. Tvåan brukar ju lätt få skivkontrakt och kan lite mer styra över låtvalen på den skivan.. Så jag hoppas nog Calle blir tvåa så han kan göra en skiva som är just Calle.. Erik är oxå himla bra men jag tycker ändå han är lite vanlig trots att han har en otrolig pipa.. Heja båda kanske då.. Båda är ju vinnare hur det än går ikväll..

(Orginalbilderna är lånade på Google)

Nu skall jag och Patricks tjejer äta lite potatisgratäng och kyckling här.. Det är bara vi hemma.. Patrick är på "julabastu" med jobbarkompisar och äter julmat.. Mina barn är inte hemma.. Sonen har jag nyss skjutsat till sin pappa via Karlshamn där vi hämtade hans flickvänsom kom med bussen.. De skall vara hos barnens pappa i helgen.. Dottern är i Ryd hos kompisar och jag skall ev hämta henne senare ikväll/natt, om hon inte får skjuts av en annan mamma, återstår att se..

Ha nu en bra fredagskväll, och ni som kollar Idol.... Glöm inte rösta fram er favorit ;-) Njut av era nära och kära..




16 kommentarer:

AkH sa...

Åh, så fint du har gjort i din hylla! Många jättesöta tomtar! Vad gott det låter med potatisgratäng och kyckling! Ha en mysig kväll och en fin lucia!
Nu har jag kommit på hur man skall rösta, när man kommit in i Marbodal klickar man på toppbloggen och måste klicka fram mitt bidrag och där betygsätta det. Om du orkar före 14 januari!
Kram Anna-Karin
hemochting

Anna-Karin sa...

Ja, tomtarna var jättemysiga!
Jag tycker också Calle är bäst men Eric är grym. Bäst att Eric vinner o Calle får göra SIN skiva...
Men "olla" på Idol ska jag Inte göra :-)
Ha en go helg o mys. Det ska jag med mina flickor, när jag är sport-änka denna helgen. Men jag har just planerat julafton med min bror och det ska bli så mysigt.
Kram

Unknown sa...

Ja snart står han där..
så fint du har på skåpet, träbokstäverna är något jag inte har men vill ha...nästa jul :o)
kramar Catthie

My Lovely Things sa...

Tack för Hälsningen!!
a n hear vi på dem i kväll. ag gillar båda TVÅ..

KRAM anna

My Lovely Things sa...

ursäkta min stavning..
Nu hejar vi på dem..menar jag..
kram

Jannicke sa...

...så herlige bilder og koselig innlegg ;o)
Du er heldig som er ferdig med det meste :o)
Jeg har en del igjen, men ikke så mye heldigvis :o)
Kos deg med Idol i kveld!
Jeg og sønnen skal se X faktor ;o)
Klem J.

magda sa...

Diggar tomtarna! :)

LjuvligtLantligt sa...

Så fina bilder! Tyckte allt var så himla vackert.. Låter som en riktigt mysig tjejkväll men hoppas dottern får skjuts så att du slipper köra inatt.
Kram git

Patricia sa...

Va fint du fått på ditt skåp, verkligen jättefint!

Jag har inte heller någon Julstress även om jag inte köpt mer än 3-4 julklappar och har fler kvar att fixa, men det löser sig alltid på nåt sätt.. =)

Tomtarna har fått börja titta fram här hemma så det börjar likna liiiite julstämning.. =)

Jag tycker både Calle och Erik är grymt bra även om jag tycker Erik har ett strå vassare röst, han är mer tonsäker, men jag tror båda kommer att gå långt...2 grabbar med Rock ´n Roll i blodet.. ; )

Ha en skön fredag kväll!!!
Kram Patricia

Åsa sa...

Så vackert skåp med spegel. Verkligen julstämning.

Trevlig helg
Kram Åsa

Uttan sa...

Ja nu börjar det bli riktig julstämning i morgon ska Vi sätta ut våra Tomtar på bänken som vi alltid har.Folk i byn har gått förbi och frågat när de kommer ut.
Det har blivit en tradition och det är många som åker särskilt för att se dom.
Nu väntar Vi på resultatet på Idol...
Håller helt klart med Dej det om Calle och skivan....
Men det spelar ingen roll vem som vinner jag gillar båda två.

Fint Du har gjort på Ditt vackra skåp.
Ha en Go fortsättning på kvällen!
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

OJOJOj Mia vilken julstämmning du bjuder på hur gulligt och fint son helst.Ja det har du fixat kanon.Ja snart kommer han den vi alla väntar på TOMTEN.Blr väl aldrig vuxen hihi.Vad fint att köpa kungsgran tycker jag är bara så vackert o fint.Jag gillar oxå Kalle.Men vi får se vad som händer.Är så lycklig att jag mår bättre ja du ska bara veta va gött det kääs att vara på g igen.Ha en mysig kväll och en härlig lördag kramizar Rita.

Pia sa...

Vad fint Du gjort på Din hylla Mia!

Julstressen har jag lagt på min hylla sedan barnen flyttade hemifrån och vi ändå firar jul hos dottern med familj.. och julklapparna de tar jag hand om nästa vecka.

Jag håller med Dig, Calle är har en skön stil och är någon jag hellre skulle köpa en skiva av, men Erik är otroligt duktig på att sjunga. Egentligen spelar det ingen roll vem som vinner, de är som sagt otroligt duktiga båda två.

Ha en fin helg min vän!

Kram,
Pia

Plupps krypin sa...

HEJ.
Man får väl hoppas att man varit snäll.......
Håller med Calle är bäst och borde få göra en skiva som han styr låtarna på. Tror han skulle vara grym som bluessångare.
Kram Yvonne

Pierre Pocs sa...

Vad mysigt juligt du har fixat. Ursäkt min dåliga humor nu, men jag blev så full i skratt. I sista meningen har det smugit sig in ett stavfel som jag tyckte var rätt passande ändå. "Ni som ollar Idol" Finns säkert de som gör det också :D

Ha en trevlig helg!

♥ Fyra årstider sa...

vad skönt för dig att nästan vara färdig. Jag är nästan färdig med pynt, men ska införskaffa fler klappar. Har några dagar ledigt när barnen är i skolan.
Kram Lotta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade