söndag 2 augusti 2009

Veckan snart slut..

Ja så då var snart denna vecka slut och i morgon går jag in på min andra av fyra veckors semester.. Sambon går in på sin sista i morgon.. Fy attan vad denna veckan gick fort, den har bara svischat förbi i all hast.. Men den har varit bra och jag har njutit av ledighet.. Tycker inte jag gjort nån nytta här hemma så nästa vecka måste se lite annorlunda ut.. Jag behöver börja med slipning och målning av några innedörrar.. Går säkert rätt fort bara jag börjar, men det är ju just det, man skall börja.. Sambon har däremot varit duktigare, han har ju börjat med balkongen som fått stå still nu när sonen har tjejen här men den är påbörjad iaf och idag har han målat klart allt trä på vår altan..

Det verkar funka bra med tjejen från Nyköpingstrakten och min son, så pass bra att han frågade om han får följa med henne till hennes syster i Jönköping i morron, där även tjejens föräldrar befinner sig.. Så det var bara att sätta sig vid datorn och fixa bussbiljett till honom med.. Jag kör dem till Växjö i morron sen hämtar sonens pappa honom på onsdag kväll igen då han kommer tillbaka med bussen.. Kul att det funkar samtidigt som det känns lite dumt att det är så långt emellan dem, ca 42 mil och det är ju en bit och helst när man är 17 och 16 och varken har körkort eller inkomst..

Idag har jag tagit tag i mitt motionerande.. Tog cykeln och cyklade i 52 minuter i värmen.. Helt svettig när jag kom hem.. Här har det varit bra väder hela dagen, urskönt måste jag säga.. Ett par dagar skall det tydligen bli sämre väder igen men sen skulle det bli bra igen.. Hoppas man kanske kan ta sig till havet då för att få lite färg, iaf en dag för sen måste jag slipa dörrar och det vill jag göra ute så det inte blir så dammigt i garaget, så då bör det ju vara uppehåll i alla fall..

Men vad hjälper det att jag motionerat när jag nu suttit och smält i mig en bit sånt här..

Jag gjorde ju en rabarber/hallonpaj igår men vi var för mätta för att äta den, jag tog bara en liten bit igår.. Så idag har jag och dottern tagit en varsin bit.. Vilket var helt onödigt och jag blir så arg på mig själv.. Att jag inte kan låta bli alltså.. Men gott var det.. Tyvärr!!

Nu skall jag strax kolla på reprisen av Allsång På Skansen, där vi befann oss i tisdags.. Vi kollade lite på datorn och såg oss själva precis i början av programmet.. Men vet man inte vart vi står så hänger man inte med i svängarna för det svischar bara förbi.. Sen skall man tydligen lite snabbt se en skymt av mig i slutet med.. Jag skall kolla det idag och se om jag hinner med att se mig..

Nu får ni ha en riktigt bra söndagskväll så ses vi i morron..

Kram på er..

Mia

9 kommentarer:

Patricia sa...

Ja du, veckorna går så jäkla fort när man är ledig...på tok för fort...suck!

Ja du, inte lätt med kärlek på långdistans, men de får väl ha kul så länge det varar och så länge de orkar hålla på..men blir ju svårt när man inte har egen inkomst o körkort t.ex...men de blir en erfarenhet rikare... =)

Ja du, motionera är du duktig på...och baka gott.. ha ha. Här bakas det utan att motionera alls... hi hi. Men bullarna la jag i frysen så jag inte kan gå och småäta av dem.

Kram Patricia

Malin - Ebbas änglar sa...

Ååh den pajen skulle man ha nu.... sitter här o är så där suuugen på någe sött... Usch vad dåliga vanor man får under semestern ;)
Går in på min sista v. i morron =( Skulle sitta fint med ett par v. till!!

Ha det bra, kram Malin ^^,

Vitt o Vältummat sa...

Hoppas du får en bra vecka!
Kram/Åsa

Helena sa...

Pajen ser verkligen supergod ut, skulle inte heller kunna hålla mig ifrån den! Ha en bra vecka! Kram Helena

♥ Fyra årstider sa...

Känner igen mig i det där att komma igång..det tar ibland ett tag, men sedan har jag svårt att stoppa det.-)
kram Lotta

Nina sa...

Inte konstigt att er vecka har gått fort, så mycket skoj som ni har gjort :)
Jäklar, jag missade reprisen.. Hade jag glömt juh.

Farligt att ha paj hemma.. Den hade inte jag heller låtit bli. Men du var iaf duktig med motionen och framöver blir det inga fler pajer på ett tag! Nähädå!

Lycka till med målningen å hoppas du får sol nu, resten av semestern och några dagar vid havet!

Kram Nina!

Helena sa...

Du både fotar, bakar och fixar...och hur bra som helst me!
Pajen ser gudomligt god ut, fattar att du inte kunde motstå den.
Va skönt att Johans och ditt sammarbete kring barnen funkar så bra, de är inte så vanligt längre....
Ha en fortsatt skön semester fastän den går alldeles för fort.
kram

plingan sa...

Tackar för grattishälsningen :) Den där pajen såg inte helt fel ut, förstår att det gärna slinker ner en bit ;)

Kram

Uttan sa...

Veckorna går fort ja i en rasande fart.
Men det gäller att ta till vara på ledigheten och ni har ju hunnit en del tom.varit med på TV.
Gott i gott,gott med paj.
Mannen tycker inte så mycket om paj men jag äääälskar paj och helst vaniljsåsen den lägger sig som bomull kring midjan men gott är det.
Ha en bra dag och hoppas Du också har sol!
Kramar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade