måndag 3 augusti 2009

Ung förälskelse..

Visst är det härligt med ung förälskelse.. Idag har jag skjutsat sonen och hans flickvän, ja man får nog kalla henne det nu, till Växjö där de skulle med bussen till Jönköping.. De skulle till hennes syster som bor där och även hennes föräldrar är där.. Detta är första gången jag ser honom med en tjej och får ju erkänna att det ändå känns lite konstigt.. Tänk att min lille son redan är så stor, 17 år.. De var så söta med att hålla handen och pussas.. Härligt att se.. På onsdag skall han hem igen, hans pappa hämtar honom då så slipper jag köra varje gång..

Nu har jag kollat på Lotta på Liseberg och ätit min kvällsmat.. Ikväll var det programmet riktigt bra med alla schlagerlåtar, annars har jag inte gillat just detta allsångsprogram.. I morron är sista Allsång på Skansen för i år.. Tråkigt att det är slut sedan.. Jag tycker alltid att sommaren börjar med det och sommaren är slut när Allsången är över, sen är det höst.. Jag gillar visst hösten men jag vill ändå ha sommar liiiite till..

Innan Lotta på tv så var jag ute och promenerade en runda och hade kameran med mig, så här kommer lite bilder från det..




Igår tittade vi ju på reprisen av Allsången som sändes i tisdags där vi var på plats.. Vi såg oss själva flera gånger.. KUL!! Fast jag fick peka till dottern vart vi stod annars såg man inte i allt folkvimmel och snabbt gick det, de bara svischade förbi oss.. Men vi var med på tv.. Vill ni ha autograf får ni höra av er ;-) Ha ha..

Nu skall jag njuta en stund i soffan innan sambon kommer hem, han är på fotboll och kollar på Mjällby, vilka de spelar mot har jag inte en susning om.. Fotboll är inget jag bryr mig ett uns om..

Ha nu en bra fortsatt kväll och natt..

Kram
Mia

7 kommentarer:

Nina sa...

Det var ju repris idag med, så nu har jag kollat! Men inte såg jag dig inte.. Du kunde väl ha vinkat lite åtminstone?? Haha!

Håller med dig, Glada Hudik.. Men alltså vad fint han sa! Tårarna kom juh...

Såå fiina foton med din kamera igen :)
Å duktig fotograf med, förstås! :)

Ha det så bra!
Kramen!

Ingrid sa...

Ganska mysigt att äta framför tvn och mysa så där.

~Livet i byn

Vitt o Vältummat sa...

Det är nog många som räknar sommarens början och slut efter Allsång på Skansen! Jag tycker det är mysigt men missar det för det mesta!
Kram/Åsa

Malin - Ebbas änglar sa...

Har oxå en man som är fotbollsfreak.(....hhmm det lät ju som han är värsta galningen...!!!)
Vilka fina bilder du tagit på din promenad, visst är vårt Sverige vackert! Kollade in på alla bilderna från Sthlms-resan. Kjelle(mitt freak!!) o jag brukar oxå åka dit utan barnen, o bara vara ett par dar.

Ha fortsatt bra v. / Kram Malin ^^,

A home far away sa...

Underbara foton!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Uttan sa...

Ja barnen blir stora men det är skönt det också.
Visst känner man att hösten närmar sig men det finns mycket att njuta av än.
Tycker Du ser ut att ha väldigt mysigt framför TV´n och mackorna ser väääldigt goda ut!
Hoppas din dag har varit bra och trevlig kväll!
Ja just ja...blåbärsgröt är gott.
Jag kokar blåbär och vatten sen rör jag i grovtrågmjöl(som man kokar rågmjölsgröt med) till lagom konsistens(typ kräm) sen lite sirap tills jag tycker den är lagom söt.Den är god att äta även kall.
Kramar!

eennaaa sa...

Jag kan inte känna att det är så sött när min dotter står o blir pussad på av sin pojkvän...undrar om de är annorlunda bara för att hon är min Dotter?
Gott med lite kvällsmat framför tvn.
Och jag gillar verkligen dina bilder, jättefina!
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade