lördag 22 augusti 2009

Loppis och kräftskiva..

Igår blev det inget bloggat för min del och det för att jag inte hann och när jag hade hunnit var jag för trött..
Patricks yngsta dotter och en kompis till henne hade fest här kl 18-22.. Tänk er själva 12 stycken 11 åringar.. Jisses vilken ljudvolym de kan uppbringa..
Innan festen så städa jag hela huset.. Kan tänkas korkat med tanke på att det skulle vara ett gäng barn här men det gjordes iaf..
På kvällen så grillade vi och min svärmor kom oxå.. Vi var förvisade till köket så där höll vi till och åt och satt och pratade, trevligt hade vi...
Igår kom ocksa sonens tjej från Oxelösund.. Johannes pappa var och hämtade henne i Karlshamn där bussen kom och i morgon skall jag köra tillbaka henne dit så skall hon ta bussen tillbaka.. 7 timmar i buss!!!! Stackars tjej.. Men vad gör man inte för kärleken ;-)
Idag började jag dagen med att gå en 45 minuters stavrunda.. Såååå skönt!!!
Efter frukosten så snörade jag på mig walkingskorna igen så gick jag och Patrick en runda.. På ungdomsgården här var det loppis idag så vi smet in där en sväng.. Jag hittade en flaska till och så en sockerkaksform, annars var det inte så mycket av värde i mina ögon..
När jag kom hem sen så bakade jag en sockerkaka med hallon och blåbär i men tror att jag var för snål med att smöra formen så den fastnade och blev inte så snygg, får ta och göra om det en dag..

Denna inkräktare satt på mina foppatofflor igår kväll när jag skulle gå och slänga soporna.. Ja tofflorna stod alltså på altanen, det var ganska mörkt så jag hoppade högt när den hoppade iväg.. Den hoppade ned ett trappsteg och satte sig under panelen, den stackarn blev väl lika rädd som jag..

Just nu sitter jag med färg i håret och skall snart tvätta bort den.. Lyckades få färg på mina jeans med, typiskt mig.. Brukar ha skitkläder på mig när jag färgar håret men idag tog jag bara en sjabbig t-shirt och behöll jeansen på.. Ja ja.. Tur det inte var några nya jeans iaf..

Ikväll skall vi på kräftskiva i Asarum hos en gammal kompis till Patrick.. Jag har bara träffat dem ett par gånger och har frun på fb.. Men jag känner några andra som skall dit.. Bl.a några musiker som jag känner skall dit så det lär bli livemusik ikväll.. Kul skall det bli..

Nu skall jag hämta Amanda som är hos sin pappa och sedan äta lite..

Ha en goer lördag..

Kramen

Mia


5 kommentarer:

Nina sa...

Ja, 12 elvaåringar kan nog ha kul så det hörs ;) Sen fick du väl städa en gång till..(?)

Önskar er en riktigt trevlig kväll/natt med livemusik å glada kräftor ;)

Kram Nina!

Vitt o Vältummat sa...

Jag har också varit på loppisrunda och är nu på väg på kräftskiva. Hoppas vi får trevligt, både du och jag:-)
Kram
Åsa

nettan sa...

kräftorna klarade vi av i går.. i dag har vi haft vår lilla mini spa jag och mina väninnor..
ny vaxade armhålor och ben fin färg i håret plockade bryn och fina fötter.... dessa undrbara dagar .. så avslappnande och kul.... ibland har vi det på kvällstid och dricker lite vin.... ha det gott kram N

Ingrid sa...

Hoppas det blev en mysig kräftskiva. Här är det nästan för kallt för att sitta ute om kvällarna.

~Livet i byn

Uttan sa...

Inga kräftor än,men lördag som kommer är vi bjudna på kräftskiva.Det ser jag fram emot:)
Ja dessa grodor de kan verkligen skrämma livet ur en...
De var massor av mini grodor under mina pumpor här om dagen visst e de väl lite söta men äckliga också,vilken tur att jag redan hittat min prins ;)
Jag tror att din sockerkaka blev god iallafall de brukar bli godast lite misslyckade.
Han en fin Söndag!
Kramar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade