torsdag 27 augusti 2009

Har helg :-)

Nu har jag helg, fr.o.m kl 8.19 i morse.. Nu är jag ledig fyra nätter.. Och det är jag fruktat glad för.. Glad för att slippa jobbet några dagar.. Varför undrar ju ni så klart för jag har ju bara jobbat tre nätter efter semestern.. Jo det skall jag berätta.. Det är inte för att jag inte trivs med mitt jobb, för det gör jag.. Och jag har inget emot mina jobbarkompisar heller.. Men det finns en annan sak som jag har avskytt med mitt jobb dessa nätter och det är alla godsaker som finns där för tillfälligt.. När jag kom i måndags fanns det en skål med lite godis i och en kartong toffifee i kylen.. Igår när jag kom så var skålen påfylld och det stod en halv tårta i kylen.. *dubbel suck*
Ni tänker säkert "men du behöver inte äta det" nä det behöver jag inte men det har inte min hjärna fattat och jag har inte lyckats få den att fatta heller.. Nu har jag inte ätit mycket av det men jag har ätit mer än jag borde, för jag borde inte ha ätit något..
Jag kan inte motstå och det är banne mig sjukligt..
Så ni, mina arbetskamrater, som läser detta.. GÖM sånt på ett säkert ställe näst jag skall jobba och berätta inte ens att det finns något.. Please!!!
Idag har det inte hänt så mycket.. Promenerade hem från jobbet i morse, sov bara några timmar eftersom jag skall kunna sova i natt..
I eftermiddag så körde jag till Kyrkhult för att hämta Johannes cykel men han hade inte hunnit med den ännu, men lovade att den skulle vara klar i morron så nytt försök då..
När jag körde från Kyrkhult så körde jag Södra Slagesnäsvägen till Vilshult, och på denna lantliga väg finns grinden som jag har förevigat.. Det är en "ny" grind men jag gillar den och har alltid gjort.. När barnen var små så tog jag dem till den mitt i vintern när det var mycket snö och tog det årets julkort där.. Så idag tänkte jag att jag skulle plåta den igen... Taggtråden här under är också däeifrån, den fanns på staketet som var vid sidorna..
För en stund sedan så tog jag cykeln och cyklade ner till Maxi för att köpa Kors & Tvärs, gillar korsord men är inte så bra på det så det får bli den tidningen där det är ganska lätta korsord.. Köpte också Tove Hem och trädgård, en mysig tidning med mycket inspiration i.. Den skall jag nu ta och kika i medans jag ligger slängd i soffan..
Njut av kvällen och morrondagen..

Kram

Mia

11 kommentarer:

Vit som snö sa...

Vad härligt med långledigt!
Jag har också lite dålig karaktär vad gäller godis, blir galen på mej själv ibland!
Vilken fin grind! Kan tro att det blir fina julkort med den i bakgrunden.
Njut o må med ledighet o mysig lässtund!
Kram Cilla

Helena sa...

Så härligt med en alldeles ny tidning, det är sällan jag unnar mig de!
Och korsords tidningar är ju bra för hjärn aktiviteten så man inte blir förslappad, jag har perioder när ja löser korsord!
Blev litta sugen nu på både favvis tidning o korsord!
Härliga bilder som vanligt!

nettan sa...

den tidningen tova . har jag aldrig sett. skall prova en dag..
har just varit på lovisa på landet och träffat åsa från vitt och vältummat.. en trevlig dam i sina bästa år... kul ... kul köpte dock inget massor av folk.. men en god skaldjurs sallad fick jag i mig... nu blir det en x tur för att få stegräknaren att nå sitt mål ..
kram till dig min vän...

Nina sa...

Ååå, vad jobbigt med en massa frestelser just nu när du har svårt att låta bli det :( Det får bli ändring! Hänsyn! Basta!
Annars kanske du kan intala dig att det är någons, det goda, för du tar väl inte andras gott?? Nä, tänkte väl det :)
Lycka till med det, men njut nu först av ledigheten!
Kram Nina!

plingan sa...

Skönt att du får vara långledig. Det är bra med en mjukstart!
Har också väldigt svårt att avstå från godsaker när det står framme - håller med om att det är en sjuka. Vet inte hur många gånger jag bestämt mig att: Nu är det nog :)

Kramar

japp sa...

Heij.. jodå, nog tror jag allt att den kommer tillbaka orken, förhoppningsvis iaf..jag går ju på ledigvecka nu efter helgens jobb.. men jag bävar för denna helgen, natthelg.. åsså blir jag nog själv, hmmm, inte så kul.

Jaadu, de där med fika å goosaker överallt.. hmm, har ju samma problem, men jag måste baskemej se till å få bukt på det.. måste bara, kan vara en bidragande faktor till min bristande ork och humör.. usch, jag vill inte vara min familj många dagar då jag går an som en toka här..hehehehe.

Nepp, bäst å få lite gjort här..kram på dej.. ha en superfin helg. kram Helén.

Hanna sa...

Usch, jag är en godisråtta hade aldrig kunnat motstå det.
Hanna

Pia sa...

Jobbigt med en massa frestelser att försöka motstå.. men jag vet att Du klarar det!! Jag har själv klarat en vecka nu utan något sött.. stod t o m över en dundergod tårta på jobbet häromdagen och är mäkta stolt över mig själv!
Peppa Dig själv med något annat istället!

Hoppas Du får en riktigt avkopplande långledighet nu.

Kramis

paula sa...

oj vilken mysig blogg du har
kikar gärna hit igen
ha en trevlig helg
kramiz

Uttan sa...

Hoppas nu Du njuter av din lediga helg.
Tove tidningen tänkte jag köpa i dag men den var slut :(
Såg på nån Blogg någon som gjort konstverk av taggtråd,riktigt häftigt.
Trevlig Lördag!
Kram!

Ingrid sa...

Vilka fina bilder! Jag gillar också Tove tidningen, den ligger så bra i pris också.

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade