lördag 8 augusti 2009

Balkonginvigning och loppis..

Igår hade vi invigning av vår balkong.. Min bror och hans familj var inbjudna på grogg och tilltugg.. Det gick himla bra att sitta där uppe och dricka gott, fast jag och svägerskan drack inte grogg, jag tog cider och hon drack vin.. Vi satt där till klockan var ca 23 då de skulle cykla hem.. Vi passade på att gå med dem så vi fick en kvällspromenad.. Skönt var det..
Innan balkonginvigningen så körde jag min dotter och en av hennes kompisar till Tingsryd, de skulle ta bussen till Växjö för att gå på Karl-Oskar dagarna.. Kompisen mamma skulle hämta dem i Tingsryd på kvällen.. Jag passade på att gå inom Börjes i Tingsryd.. Där hittade jag en snygg ljuslykta som ni kan skymta på bilden här ovan.. Och så köpte jag de tre bruna flaskorna som finns på bild längre ner.. Ångrar att jag inte köpte fler, de kostade bara 9.98 st.. Tänkte att det är perfekta att ha vatten i utplacerade på borden när vi skall ha kräftskiva nästa helg.. Men jag hittade två till på loppisen som jag var på idag men det tar jag snart..

Måste bara berätta om stackars tjejerna i natt när de skulle hem från Tingsryd.. Kl 1.30 i natt ringer Amanda, min dotter.. Då hade kompisens mammas bils bromsar låst sig och de kom ingenstans.. Jag kommer sa jag och lade på.. Patrick vaknade och jag berättade, men sa han, du kan ju inte köra.. Fasen med.. Jag hade glömt att jag hade druckit cider.. Fick ringa upp igen och jag pratade med kompisens mamma.. De skulle försöka fixa det ändå..
Fick ett mess sedan att de fått låna en bil av en snäll person.. Jag har försökt få tag på henne idag men inget svar men såg på facebook att hon kört tillbaka på natten med blivande maken med sig, när de kom fram startade bilen.. Typiskt!! Men bra.. Tänk att det finns såna människor.. Han hade sagt att "Du ser ärlig ut".. Han borde få ett fång blommor..

Så till loppisen vi varit på idag.. Det var skytteföreningen i Vilshult som höll i den.. Jisses vad folk det var och såååå varmt.. Här är ju rena högsommarvärmen.. Jag hittade alltså två flaskor, ja det fanns två till men där var gummit helt slut så de tog jag inte..
Och så köpte jag kaffekannan som är på bilden.. Jag gillar ju emaljerade gamla saker och jag tyckte denna kaffekanna var lite häftig, så den skall få pryda vårt kök..
Tyckte att det mest var skit på loppisen förutom några möbler som gick direkt, fast där var inget vi behövde eller har plats till men det fanns lite som var snyggt eller iaf kunde bli snyggt med lite färg..
Jag vill ju ha ett soffbord i gammalt stuk eller inte så gammalt men typ från -50-60 tal.. Ett ovalt med hylla under.. Kanske springer på ett sånt en dag..

Kl 17 idag skall jag på tjejfest hemma hos en kompis och jag tror vi skall spela mänskligt Fia.. Hur det går till vet jag inte riktigt men det blir jag väl varse om antar jag.. :-D Kul skall det bli..

Patrick skall till kompisar som har stuga i Hällevik där det denna helgen är Jazzfestival.. De skall grilla lite gott och sedan ge sig ut i folkvimlet för att lyssna på jazz.. Han sover där i natt..


Nu skall jag njuta av solen lite sen måla en omgång till på toadörren innan dusch och sedan party..

Ha en goer fortsatt dag alla och njut av värmen som jag hoppas ni alla har hos er..

Kram
Mia

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysig altanen blev.Jättefin.Mysig ljuslykta.Vad snäll din dotters mamma var och att det löste sig så dom kom hem.Himla gulligt och snällt.Ha nu en mysig tjejkväll .Ha det bäst kramizar ~~~~RITA~~~~.

Helena sa...

Ser mysigt ut på balkongen, skönt att kunna sitta ute till 23. Jättesöt ljuslykta och sånna där flaskor kan man verkligen inte få för många av! Snygga! Ha en skön dag! Kram Helena

Nina sa...

Skoj med invigning :) Det blir så fint!

Men vilken tur att det dök upp en schysst person å lånade ut sin bil. Var det en okänd människa?? Ja, han borde verkligen få ett fång blommor, eller nåt!..

Ha det så skoj ikväll, det låter spännande det där. Kan säkert bli hur kul som helst :)
Och tack för din goa kommentar till mig!!
Kram Nina!

A home far away sa...

Hej ja jag är jätteglad för nya kameran, jag vet inte vad den ligger på i pris i Sverige, men här kostar den runt 5-6 000 sek. Jag gav ju min gamla emellan o pris varierar mycket från butik till butik men nånstans där hamnar vi nog:)

Kram o gonatt från Singapore

Uttan sa...

Kul med Loppis och bra fynd Du gjort.
Är lite avis på kaffepannan ;)
Vi har också haft invigning i dag.Av Paviljongen.
Det fungerar!!!!
Sommaren är räddad!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram!

Inspiration i vitt sa...

Vad härligt att inviga din balkong, där kommer ni att sitta mycket förstår jag.
Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade