lördag 2 februari 2013

Tack!!

Ja tack för alla fina och tröstande ord till mig efter förra inlägget.. Jag hoppas och tror att det kommer att ordna sig med jobb på ett eller annat sätt..
Klockan är i detta nu 23.12 och jag sitter i soffan efter att ha jobbat i 9 timmar idag, detta är tredje helgen jag jobbar minst en av dagarna på helgen, 2 till sedan börjar ett schema där det är ca varannan helg..
Ikväll är Patrick ute och jag sitter ensam i soffan, självvalt.. Jag har en ganska lång tid nu inte känt ett dugg för att ut och roa mig.. Och efter min lilla "vidbrändhet" har det blivit än mer så att jag inte vill ut, inte vill träffa en massa människor på en gång.. Så jag har det helt perfekt här i soffan medan mannen är ute och roar sig med vänner.. Men jag saknar honom här bredvid mig..
Trött är jag med efter 9 timmars jobb så jag hade inte orkat ut heller för den delen..

Igår fyllde min dotter, Amanda, 19 år.. Vi skall fira henne och Patricks dotter som fyller nu i februari med, den 16/2..
Amanda fick av sin pappa och hans fru precis det hon önskade, en ny tatuering, den tredje i ordningen.. Jag vill ju med ha en men modet har inte riktigt dykt upp hos mig än.. Men så här ser hennes tatuering ut som hon gjort idag..
Kan tänka att många av er skulle förfäras om er dotter kom hem med en sådan tatuering, men jag gillar ju tatueringar och jag gillar denna.. Sedan innan har hon en på var underarm men det är två texter..
Jag skall en dag göra en snygg kamera i nacken med mina barn initialer i och en symbol för Patrick.. En vacker dag så..

Ha nu en fortsatt fin helg..


7 kommentarer:

Ankan sa...

Nä skulle tycka de var fint men jag är ju som du,,gillar tattueringar & hennes var kanonfin, Vem är det som gjort den?

LOPPISLIV sa...

Hejsan! Hoppas det ordnar sig på ditt jobb, inte alls kul att råka ut får detta efter alla år, men ta chansen och plugga du som är ung, du hinner det. Tror också att det ordnar sig till slut. Ikväll har jag varit hos din bror med fru och din sambo var också där :-) jag skulle egentligen inte med ut men sen följde jag med ändå, och det var trevligt att mingla lite, jag gick dock hem lite tidigare efter kl 23 redan, mysbyxorna och raggstrumporna lockade, fniss!! Jag är en riktig hemmaråtta :-))
Ta hand om dig nu!!!

Ha en fin söndag!!! Kraaaam Paula

Hanna sa...

Att andra har tatueringar tycker jag kan vara snyggt, men själv har jag ingen och har svårt att tänka mig att jag skulle göra det också, inte riktigt min grej.
Jag brukar tänka när jag är i någon simhall eller så att jag är en av de få som inte har någon tatuering, men när jag var i 18-årsåldern så funderade jag över det, men det var nog mest på skoj.
Ha en fin söndag!
Hanna

Källeboda lantliv sa...

ja hoppas det ordnar sig ...det gör det !förstår att du inte har lust att ut å parta ..jag känner mig likadan ..skönast hemma i soffan å mysa ...man ska gör a det som känns bra ..ja barnen väljer själv sina liv ..tatueringar är ju så vanligt nu ..jag kanske hade valt något mera diskret ..det är inte så lätt när dom ska söka något jobb sen min dotter är tvungen att dölja sin , hon jobbar i butik i karlskrona just nu ..där gillades inte det ...fast det är vanligt så kan dom få problem ...men men donm väljer själva i den ålderna ..vi är väl gammelmodiga ..jag skulle kunna tänka mig något diskret också ...njut av din helg ! kram jeanette

Källeboda lantliv sa...

oj ! så felstavat det blev ..ja så är det när man har bråttom ..hi.hi.kram jeanette

Nina sa...

Såå fina foton! (Som vanligt) Coolt med skärpan på rätta stället :)

Jag gillar oxå tatueringar, iaf lite diskret, haha... Modig är hon! Snygg tycker jag den var och jag kan ju inte jämföra, men tror inte jag skulle bli förskräckt om jag hade ett barn (ja, någotsånär vuxet barn då..) som kom hem med tatuering. Huvudsaken man gillar det man gör själv. Jag vill ju ha en giraff, vi får väl se om man kommer till skott... :)

Hoppas du får vara lite ledig när det är planerat så. Ha det fint hursomhelst!
Kram Nina!

Monika sa...

Hoppas verkligen det ordnar sig på jobbfronten.

Ha en fin vecka!
Kram
Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade