lördag 9 februari 2013

En lördag i soffan..

Idag är jag ledig.. Skulle ha jobbat men jag och en tjej på jobbet har gjort ett byte.. Jag jobbade för henne förra lördagen och hon för mig idag då.. Men jag jobbade igår och skall jobba i morgon, men bara till klockan 14 så jag får ju lite lediga timmar ändå..
Så här ser det numera ut i vårt vardagsrumsfönster.. Jag var ju inom Jennifers presentbod för ett tag sedan och beställde två lampfötter jag gillade, och nu har de kommit så jag var idag nere och hämtade dem.. Köpte även lampskärmarna då.. Hade velat ha lite vitare men då var det tryck på dem och det ville jag inte ha, så det fick bli dessa så länge..
Jag hade ju presentkort kvar från när jag fyllde år bl.a, och det är ju perfekt att handla då ;)
Så nu är jag rätt nöjd med hur vardagsrummet har blivit.. Skall ju ta mig tid att måla vår hylla/skåp med och så vill jag ju hitta ett gamalt vitrinskåp eller skänk med så vi kan få plats med alla "finglas" ordentligt.. Och det gamla fönstret jag målade och skall ha in bilder i och hänga över soffan har jag heller inte gjort klart, jag är ju inte så snabb i starten ;) En ny soffa hade ju heller inte suttit fel men det får bli den dagen vi kan flytta upp denna soffa vi har till vårt blivande tv-rum..

Nu skall jag fortsätta att göra soffan sällskap och bara ta det lugnt resten av dagen.. Börjar ju jobba kl 7 i morgon så det får bli en tidig sänggång för mig, brukar sova så jäkla dåligt när jag skall upp på morgonen och helst när barnen med är ute och far och det brukar de ju vara på helgerna.. Men skall göra mitt bästa för att sova gott...

Ha en fortsatt härlig helg till er alla nu..


3 kommentarer:

Hanna sa...

så fint.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Källeboda lantliv sa...

mysigt rum ! visst mår man bättre av lite nytt ...det piggar upp ! lamporna var fina ...hoppas du kan sova gott ! ja så är det för mig med när jag börjar tidigt 6.30 ..då sover jag med kass ..ha en bra start på din vecka ..kram jeanette

Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde sa...

Skönt att slippa jobba en lördag!
Hoppas du har en fin måndag!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade