måndag 18 februari 2013

Trött, tröttare, tröttast..

Ja usch vad jag är trött hela tiden.. Inte bara för att jag inte sover utan även rent psykiskt.. Men förmodligen inte så konstigt då det är mycket oro som finns inom mig just nu vad det gäller min jobbsituation, en situation som är fruktansvärt jobbig för mig.. Efter en höst/vinter med nästintill utbrändhet så känner jag nu att jag är snart där igen om detta skall fortgå.. Det jobbiga är att jag inte känner igen mig, detta är inte jag.. Jag måste komma tillbaka nu och då måste jag tänka på mig själv och göra det jag tycker är bäst just nu, och hoppas på att det verkligen är det bästa..
Nu till något roligare.. Något som gör att jag kan glömma för en stund.. Något min läkare bad mig att göra, "gör det du tycker är roligt".. Och för mig blir ju det att fotografera.. I den stunden mår jag bra och kan glömma lite av det jobbiga en kort stund.. 
Och här kan man tala om själslig omhändertagande av mig själv då jag fick fotografera denna ljuvliga lilla bebis.. Han är 14 dagar ung på bilderna och han heter Malte.. För några inlägg sedan så visade jag bilder på hans senaste boende, då han befann sig i sin mammas mage, men nu fick han vara med på bild utanför magen, och han är ljuvlig..
Nu hoppas jag att allt skall bli bra, och jag hoppas att de som blivit inblandade i mitt mående förstår mig.. Och att ni förstår att jag verkligen ville.. Ni kommer att träffa på mig ute och kommer förmodligen inte se på mig hur jag mår, och just det vet jag kan vara svårt att då förstå att den man möter som verkar vara som vanligt mår som den säger.. Jag vet att det är lätt att döma.. Men jag kan bara säga hur det är och hoppas på att folk förstår.. När ni ser någon ute som är hemma för psykiskt mående så skall ni veta att de (jag) är ute de gånger man känner sig stark och mår något bättre..

Nä nu måste jag ju snart skriva lite roligare inlägg, men det är ju svårt när det är i detta jag lever för tillfälligt..
Men en rolig sak kan jag berätta.. Jag beställde biljetter till musikal häromdagen, nu dröjer det ett tag men den 13 december skall jag och Patrick åka till Malmö för att titta på Miss Saigon.. En helg i Malmö för oss själva och ta hand om bara oss, skall bli härligt.. Men det händer ju en del roligt innan dess hoppas jag..

Ha en fin start på nya veckan.. Här är det Sportlov så tre av fyra ungdomar är lediga och hemma..

9 kommentarer:

Monika sa...

Hej gulliga Du!

Hoppas allt löser sig för dej. Och att du hittar tillbaka till dej själv. Inte roligt att känna som du gör.

Tänker på dej och håller tummarna för dej.

Kram
Monika

Anonym sa...

Ljuvliga foton. Förstår att du mår bra av att fota, med så fint resultat.
Ta hand om dig
kramA
C

Härliga Livet sa...

Vilket underbara foton på det lilla underverket.
Hoppas du piggar på dig och att allt blir bättre.
Skickar en stor kram till dig ♥
Pernilla

Piffa och Puffa sa...

Hej!
Tror det är första gången jag besöker din blogg. Otroligt vackra foton, du är så duktig.
Jag känner så väl igen mig i din förklaring av hur du mår. Har själv gått igenom en del, bla min sons bortgång och i och med det en depression. Detta är nu 10 år sedan och visst, man förändras. Dom dagar jag orkade vara ute var just dom dagar man kände sig stark. Ingen annan kan förstå som inte genomgått liknande händelser.
Hoppas du kommer att må bättre.
Kikar in här igen, mycket att lära av dig inom fotografi.
Kram

LOPPISLIV sa...

Hejsan Mia!! Ja ofrivilliga örändringar medför alltid lite oro och ängslan, hoppas det löser sig snart!

Vilken sööööt liten bebis :-) jättefina foton, vad duktig du är!!
Kraaaam Paula

Vita Falkens Lantliv sa...

Så otroligt vackra bilder:)

Var rädd om dig vännen <3

Kram Susanne

Hanna sa...

Så fina bilder.
Ja du det är inte lätt att veta vad som rör sig inom någon annan. Det är just därför man måste vara så försiktig i mötet med andra. Usch idag har jag haft en kass dag med tandvärk, har haft problem med mina tänder länge nu och tandläkarna lyckas tyvärr inte lösa det, så det känns som ännu en sömnlös natt, blä...
Hoppas verkligen att det ordnar sig på allra bästa sätt för dig..
Fick även för första gången en negativ kommentar på min blogg idag, förstår inte varför folk fortsätter att läsa om de inte tycker om det de läser. Det är ju frivilligt.
Så nej inte fler sådana här dagar, Tack!
Ta hand om dig!
Kram
Hanna

Viola sa...

Känner så med dig efter jag läst dessa rader...hoppas verkligen att det nu vänder ihop med kommande vårsol, många krama

Birgitta sa...

Ljuvliga bilder!
Skickar styrkekramar till dig!
Kram Birgitta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade