måndag 25 februari 2013

Det har ljusnat..

Ja visst har det ljusnat ute, och det går med stora steg mot härligaste årstiden, våren..
Men det är inte bara ute det ljusnat, utan mitt liv ser lite ljusare ut med.. Idag fick jag ett telefonsamtal från min chef som gjorde mig riktigt glad.. Ett telefonsamtal som tog bort en liten sten från klumpen jag har i magen..
Sötaste familjen.. 
Bilden har ju egentligen inte mycket med min tillvaro att göra men visst blir man glad när man ser denna lilla söta och lyckliga familj.. Lilla Malte är ju framtiden...
Så till något helt annat... Jag tävlar på Jotex och skulle vilja ha lite hjälp.. Rummet ni ser här över har jag gjort på Jotex tävlingssida.. Om ni klickar HÄR så kommer ni till mitt bidrag som ni hemskt gärna får gå in och rösta på.. Man kan rösta en gång/dygn fram till 10/3.. De 50 som har mest röster drar de sen tre vinnare, man kan vinna 5000:- att handla för, och det hade jag ju velat vinna.. Så ni skulle göra mig jätteglad om ni vill ta er några sekunder och går in och röstar.. Tack på förhand!!

Ha nu en fin kväll..

3 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hej Mia!! Idag har jag anmält mig till yoga kursen, den börjar 6 mars! Ja fundera på det du också :-)) Nu ska jag gå in och kika på jotex sida och rösta på dig såklart!! Ha en fin kväll!

Kram Paula

Nyanser av vitt sa...

Vilken vacker bild och vad härligt med ett positivt samtal.
Sköt om dig
Kram Agneta

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh så fin bild på den lilla familjen :) Så roligt att få ett positivt besked, hoppas det ordnar sig för dig nu då:)

Kram Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade