tisdag 19 februari 2013

Mer vitt än vad jag tycker är lämpligt..

Ja nu räcker det med den vita färgen ute.. I natt har det snöat och från och till under dagen har det singlat ner flingor..
Ja jag vet.. Det är bara februari och att det räknas som vintermånad.. Men det hjälper ju inte mig, jag är fortfarande trött på vintern.. Jag skall välkomna våren mer än vanligt i år, för jag tror att det är med våren som mitt liv blir bättre..
Men om det nu är vinter ute får jag ju se till att det blir lite mer vår inne.. Så lite pastell fick upp på kökshyllan och i kväll köpte jag en bukett tulpaner..
Lite mer färgglatt och vårigt iaf.. Och det är ju bara 1,5 månad till April som är en månad jag gillar, början på livet.. Det är då livet i naturen börjar och mitt liv skall med börja spira då, det har jag bestämt..

Hoppas ni alla har det bra i vintervädret..


4 kommentarer:

Bella sa...

Pastell är bra på att pigga upp! Kram från Malmö

Marie sa...

Här är en till som är urless på snö, nu vill jag ha VÅR!!!

Kram Marie

Anna sa...

Åhh va fint med färgerna!
Jag längtar också till våren för jag är så less på snön!
Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kära Mia,
det verkar som vi kämpar på var och en på sitt håll med dålig sömn, oro och en livssituation som verkligen har mer att önska. Båda två har vi små "knep" för att försöka få lite energi, men också erfarenheter som gör att vi bli vaksamma på vårt mående. Jag hoppas också på att det ska bli lättare framåt våren när värmen och naturens livskraft återvänder...vi får väl försöka stötta varandra lite extra på vägen.
Styrketanke,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade