tisdag 26 februari 2013

En massa plus..

Att jag inte mått bra det ser jag på en vit fyrkantig sak med en liten display på.. När jag ställer mig på den blinkar det en massa elaka siffror.. Ja det är alltså vågen som jag inte är ett dugg vän med.. Den visar ca 7 kg mer än för ca tre månader sedan.. Inget kul alls, men jag har helt enkelt inte orkat tänka på vad jag har stoppat i mig så då blir det ju så här.. Jag har ju oerhört lätt för att gå upp i vikt med.. 
Nu tänkte jag att jag skall försöka ta tag i det och gå ner några kilo.. Mitt värsta dilemma är ju lösgodis, och jo man kan låta bli att köpa det, sägs det iaf..  Jag skall åtminstone göra ett gott försök att inte äta godis, inte varje dag iaf.. Men en gång i veckan skall jag för det måste jag, så är det bara.. Så lördagsgodis får det bli för fröken Johansson.. Idag har jag köpt morötter som jag snart tänker strimla och sedan dippa..
En promenad har jag med slagit till med, första på väldigt länge.. 46 minuter i rask takt, och det måste jag med försöka få rutin på och göra helst var dag..
När jag kom hem från min promenad så såg himlen ut så här utanför vårt köksfönster.. Otroligt vackert.. 
Vi har haft soligt och fint väder hela dagen men tyvärr har jag inte varit ute i det förrän nu på kvällen..
Innan idag var jag på Maxis bokrea och köpte tre böcker.. Vilka det blev tar jag i ett annat inlägg, men ni som är vänner med mig på min privata fb och ni som följer mig på instagram (photobymaria1) vet ju redan vilka böcker det är, ni andra får vänta lite..

Ha nu en fin kväll..Ps.. Rösta gärna på rummet jag gjort på Jotex.. Länk finns i förra inlägget.. Efter 24 timmar kan man rösta igen.. Ds..

7 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är lätt att stoppa i sig både det ena och det andra när man inte mår bra, åtminstone jag tröstäter då. Så skönt att du kom ut på en promenad och vilken otroligt vacker solnedgång!
Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram,
Regina

Monika sa...

Hej! :o)

Väldigt lätt att det blir så när man inte mår bra. Du är bara mänsklig. Klokt att ta det ett steg i taget.

Dina bilder är helt enkelt UNDERBARA! Och vilken solnedgång! WOW!


Kram
Monka

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det låter som du skriver om mig. Lätt för att lägga på och trivs inte alls just nu. Lösgodis som är så underbart gott varför ska man behöva avstå? Jag har också en dag i veckan som jag får äta, iblan blir det fradag och inblan lördag. I förra veckan när vi var på bioså blev det en onsdag och det var hårt i helgen när man inte fick gotta.

kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag vet hur det är, jag och vågen för en ständig kamp också. Fredag kväll får jag äta något med socker, nu gäller det och hålla det. Idag har jag köpt två böcker också, blir nog fler sen.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Ja visst är det tråkigt när man gör det .. Men lägg inte för mycket kraft på det nu .. Fokusera på att må bra istället .. Så kanske du tappar några kilon utan att tänka ..om du börjar ut å gå nu , så kommer du nog snabbt ner ..man blir så fixerad annars .. Jag vill också gå ner .. Men först å främst vill man må bra ! Utbrändhet leder ofta till viktökning .. Kroppen går på sparlåga , dålig förbränning ...lycka till ! Ja vilka härliga dagar vi haft ! Äntligen .. Kram ! Jeanette

Vardagslycka sa...

Vad skönt att det ljusnar igen, på flera sätt!
Ja, det är lätt att lägga på sig några extra kilon. Jag är likadan och de sista 3 månaderna har jag slarvat både med mat och motion...det känns på kläderna nu! Försöker bättra mig nu och det känns mycket lättare att gå långpromenader nu när våren närmar sig.
Önskar dig en fin fredag och en härlig helg!
Kram, Carina

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Själv gick jag upp flera kilo på veckan i Thailand. Men men, synd att allt sätter sig på magen bara..

Önskar dig en härlig helg!
Kram Milla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade