torsdag 14 februari 2013

En dag med Hjärtan och kärlek..

Ni har säkert inte missat att det är Alla hjärtans dag.. För just det påminns vi av alla medier och butiker.. De vill att vi skall handla en massa till våra kärlekar.. Jag ser det som en dag med fullt med folk som får dåligt samvete, som mig själv tex.. Jag har fått en Alla hjärtansdagpresent av min älskade sambo idag, men jag har inte köpt något till honom, så snart måste jag iväg och köpa något..
Och jag har inte köpt något för att jag inte älskar honom, för det göra jag, en hel massa och det 365 dagar om året.. 
Men jag gillar inte Alla hjärtans dag något vidare, och det just för att vi blir påminda i media och i butiker och ger dåligt samvete.. Jag vill inte ge något för att jag blir påmind eller få något för att han blir påmind.. Nu har ju jag fallit för en man som är bra på att ge mig blommor, konsertbiljetter eller något annat andra dagar på året så dagens present är fin för mig, trots att det är Alla Hjärtans Dag...
Älskar dej, Patrick, minst lika mycket idag som när vi träffades..
Älskar dig för att du är du...
Älskar dig för att du orkar med mig, och helst i nuläget..
Älskar dig för att du finns för mig, alltid..
Älskar dig 24/7..
Idag, Alla Hjärtans Dag, har jag som jag gjort ett par år denna dag, skänkt en liten summa pengar till Hjärt Lungfonden.. Det är den rätta Alla Hjärtans Dag för mig, att kunna hjälpa en människa så att hjärtat i honom/henne kan fortsätta slå..
Våra vänners son som idag är ca 2,5 år, föddes med ett allvarligt hjärtfel, idag lever han med en liten Pacemaker och är full av liv.. En gåva kan göra så mycket..

4 kommentarer:

ANNIKA sa...

Håller med dig helt och fullt och vilken bra ide´att skänka en slant istället för att göra denna dag till affärsmännens. Tänk om alla tänkte så...och gav till forskning för framtiden.
En hjärtekram från ANNIKA.

Anna sa...

Ändå en kul grej, finns många andra onödiga dagar :)
Vi har varit gifta 8år idag så vi firar dubbelt!
Ha en bra dag!
Kram

Nyanser av vitt sa...

Vad fint gjort av dig Mia. Hur går det med jobb?
Kram

Anna Svensson sa...

Tittar in till dig lite. Ser att vi är lika gamla, du med stora barn och jag med små.

Här är vi inga firare av alla hjärtans dag, tycker jag är bra på att visa kärlek ändå, spelar ingen roll vilken dag det är.

Må så gott!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade