lördag 23 februari 2013

Nu är våren här...

Om man tittar ut hittar man inte minsta spår av våren, och det är ju i sanningens namn inte väntat heller när vi bara är i februari..
Men då är det ju ganska skönt att våra inne, det lilla jag gjort i köket med pastellfärger i hyllan och vita tulpaner har ni ju sett, så nu kommer vardagsrummet.. Idag har jag fått en kruka med pärlhyacinter och en bukett ljusrosa tulpaner och det placerade jag på soffbordet..
Annars har dagen gått i joggingbyxornas tecken och jag har haft en dag med mycket tankar och enorm trötthet.. Nu var det stopp och jag backade lite.. Nätterna går fortfarande i vakenhetens tecken, iaf någon timme var natt är jag vaken och det tar ju så klart på mig med.. Och så alla dessa tankar och känslor som snurrar runt runt i huvudet.. 
Ont i ryggslutet på höger sida har jag med fått, har haft det ett tag men det blir bara värre och jag har svårt att resa mig upp från sittande.. och det gör ont när jag går upp för trappor då jag stöter ifrån med höger benet.. Börjar väl bli gammal eller nåt ;)

Ikväll får det väl bli melodifestivalen, finns väl inget annat på tv, och sedan favoritprogrammet Pluras kök.. Är ensam hemma ikväll vilket är skönt när man inte är på topp..

Nu blev det ett sånt där trist inlägg igen.. Ja jag hoppas att detta verkligen snart vänder så det kan bli lite glatt igen..
Ha nu en fin kväll..

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är skönt att få skriva av sig, så har ju jag också gjort en tid ;-) Jag tror att det är konstruktivt att sätta ord på hur man känner, vare sig man är glad, har funderingar över livet eller mår dåligt. Värken i ryggen ska du nog kolla upp om den blir värre. Jag har också piggat upp mig med några söta tulpaner idag.
Hoppas du får sova bättre inatt!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ensam hemma med slappebyxor och inte göra någonting, sånt behöver vi. Pluras kök tittar jag på också, otroligt att dom hittar så mycket annorlunda mat och laga. Ryggen låter som en låsning, du behöver nog hjälp med det.
Var rädd om dig
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

I bland behöver man skriva av sig .. Det lättar lite då .. Oftast får man veta att man inte är ensam om att må dåligt ! Det vänder snart ska du se.. Har du fått någon att prata med ! Det är en stor hjälp .. Man brukar längta efter att få komma till sin psykolog..ett tips ! Du har ju varit så väldigt aktiv innanoch fixat å donat för dina nära å kära ..du glömde nog bort digsjälv kanske ? Det straffar sig alltid senare .. Vi måste stanna upp iblanda invänta själen .. Var rädd om dig ! Gör mest må bra sker .. Kram Jeanette

Lilla Källängen sa...

Det är skönt med såna dagar då man bara behöver vara och inte göra någonting, såna dagar måste man få ibland för att ladda om och orka med..Hoppas du mår bättre snart! Det ser i alla fall väldigt vårlikt och härligt ut hemma hos dig ;-)
Ha en riktigt fin söndagkväll
Kram Anneli

Källeboda lantliv sa...

Hej igen Maria .. Tänker på dig just nu ! Jag och en väninna har anmält oss till en yoga kurs genom vuxenskolan här i Olofström.. De har några platser kvar .. Kanske varit något är dig med ! Yoga är en lugn träningsform både för det inre och yttre .. Det ska vara bra för oss stressade utbrända .. Hi hi ..jag har provat på det genom Friskis å Svettis .. Jätteskönt! Det händer massor i det inre med yogan .. Man finner oftast ro och harmoni .. Läs om det på Internet ! Malin Berghagen har både blogg å bok där hon förespråkar det .. Tänk att denna vackra kvinna varit nere också flera gånger .. Å , nu så stark genom yogan .. Fundera på det .. Kika på kurser Olofström i vuxenskolan .. Kram Jeanette

LOPPISLIV sa...

Hej Mia!! Ser att Jeanette tipsat dig om yoga, och jag gör detsamma. Det är en träningsform som ger både inre och yttre styrka. Man hittar sitt inre lugn och så ger det harmoni! Ett tips bara!!
Ha en fin söndag! Kraaaam Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade