måndag 11 februari 2013

Ledsen, orolig, arg och besviken...

Ja som ni läser på överskriften, så är det..
Det gäller alltså jobbet..
Jag är ledsen pga olika saker med jobbet... Jag är orolig för också olika saker och bl.a att jag inte skall kunna få ett jobb, jag trivs på osv.. Arg för att avtalen är från stenåldern så att jag blivit uppsagd... Och besviken på min arbetsgivare.. Det är inte min chefs fel men det blir ju hon som får ta det.. Skall på möte hos henne i morgon..
Detta har iaf fått mig att börja fundera.. Skall jag göra något annat?? Byta bana?? Nu har jag ju inte så mycket till utbildning för att få något annat och känslan att studera finns inte hos mig, men kanske jag kan jobba fram en känsla så jag vill det..
Jag har åtminstone börjat kolla runt vad det finns för jobb här i närheten och ett par ansökningar har jag skickat in.. Och det är INTE hos Olofströms kommun som arbetgivare.. Ett av jobben jag sökt är något helt annat än inom någon form av vård och det andra är inom en form omsorg men på ett helt annat plan och sätt mot det jag jobbar inom just nu.. Vad det gäller det sista så vore det oerhört kul att jobba och jag skall ringa dit på torsdag och prata med chefen.. Måste ju visa upp mig lite så att de inte bara har ett namn på ett papper..
Lite jobbigt är det allt att söka jobb.. Jag har ALDRIG sökt ett jobb på detta viset.. Har aldrig behövt skriva ihop ett personligt brev eller skicka in ett cv, så lite skräck är det allt.. Men jag hoppas på det bästa att någon skall gilla det jag skriver om mig och bli nyfikna på just mig..

Oron jag har gäller inte bara att jag ev kan bli arbetslös utan att jag kommer tillbaka till det dåliga måendet jag blev sjukskriven för i december.. Jag vill inte må så igen men känner ibland att det knackar på.. Oron över jobbet gör ju inte att jag mår bättre.. Jag hoppas att min chef förstår mig i morgon och gör allt för att hjälpa mig med det jag kommer att prata med henne om..

Idag är jag ledig och skall försöka njuta av den utan allt för mycket tankar..
Njut ni nu med av dagen..

11 kommentarer:

Hanna sa...

Kära du förstår att det måste vara jätte jobbigt, hoppas verkligen att det ordnar sig på allra bästa sätt för dig.
STor kram till dig och hoppas verkligen att du kan njuta av din lediga dag.
Ta hand om dig
Kram
Hanna

Nina sa...

Men ååh, vilken orolig sits du är i just nu :( Jag håller mina tummar för det där jobbet du tycker verkar roligt.. Hoppas, hoppas!

Massvis med styrkekramar!
Nina

jeannette sa...

Hej vännen
Fy vad trist och oroligt det måste vara. Söka jobb är väl heltids jobb har jag försått. Hoppas det löser sig . kramar och lycka till

Anonym sa...

Håller tummarna för att allt går bra. / kram Berit

Vita Falkens Lantliv sa...

Det låter jobbigt och trist :( Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig till det bästa för dig!

Kram Susanne

baraetthem sa...

Hej!

Första gången jag hittar hit och du tar verkligen jättefina kort!

Det låter tråkigt och ledsamt om ditt jobb men håller tummarna för att det löser sig för dig!

Lycka till!
/fredrika

Ett Vitare Hem sa...

Tänker på dig och hoppas det löser sig!
Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

Fullblodsekologen sa...

Hittade hit av en slump idag, vilka underbara kort du tar! Håller fingrar och tår för att allt fixar sig snart(det gör det ju alltid till slut, fast innan man kommer dit känns det oftast allt annat än lätt). Ha det fint/Annelie

Viola sa...

Förstår din frustration men hoppas att det kommer något gott ur det hela, lycka till, kram

Bella sa...

Förstår dig!!!! Hoppas att du snart finner ett nytt jobb! Ett som du verkligen vill ha! Och du... Tack för din fina kommentar hos mig! Kram

Nordhem sa...

Jag håller såklart också tummar o tår för att de där känslorna skall stilla sig o att du snart ser ljuset där framme någonstans, kram till dig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade