fredag 22 februari 2013

Vattenglädje!!

Idag har jag lekt med kameran.. Först hemma hos min fina vän We, och sedan hemma.. Oj så kul det var.. 
Jag har inte tagit mig tiden att göra sådana här bilder innan och har heller inte riktigt vetat hur jag skall göra, men det tränade jag och We på idag.. Då lekte vi bara med hennes kamera, så när jag kom hem så riggade jag upp min kamera och testade själv.. Så här såg det ut i vårt kök:
Jag missade nästan att laga mat bara för att det var så kul, men var lugna, pizzan jag gjorde blev nästan klar till Patrick kom hem ;)
Och det bästa är ju att jag glömmer att tänka på det som är jobbigt med då.. För det skall man veta att bara för att jag träffar en kompis och leker med kameran så har jag det tunga med mig hela tiden, men när kameran åker fram så stoppar jag undan oron, känslorna och den inre stressen..
Men så trött jag är nu.. Så fort jag gör något så är jag helt slut efteråt, och det är ju med ett symptom på utbrändhet..
Så i vanlig ordning är rumpan placerad i soffan och det blir nog snart ett skutt ner i sängen och hoppas på sömn en hel natt för en gångs skull..

God natt och sov gott, och ha en fantastiskt fin lördag..

7 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Så kul att leka med kameran och få till så fina bilder. Jag tycker du är super duktig♥
Ja mat har man inte tid med när man har fullt upp att göra roligare saker.
Hoppas du får en skön helg.
Och du..... Va rädd om dig !
Kram Pernilla

Källeboda lantliv sa...

bra att du gör roliga saker ..det ger energi och så försvinner de där tankarna för ett tag ...jag vet hur du mår ...har gått uppför stegen..det blir bättre igen jag lovar ..fortsät som du gör , glöm imte träning och motion ...här får du massor av endorfiner och må bra hormoner ..kan vara trögt att gå iväg ..sen oftast bättre ...finns massor av böcker att läsa om att ta sig upp igen...kika på bibliotekt...man blir så trött när man varit där du är just nu ..man fattar det inte ..tror man har värsta sjukdomen ..men tankarna å måendet gör en helt matt ..hoppas din omgivning är förstående det behöver man ..glöm inte vil eller meditera det hjälper också för själen ...att bara få vara !var rädd om dig ! styrkekramar jeanette

Nina sa...

Ja, det där är jätteskoj :) Jag använde kranen i köket när jag testade. Det blir så himla coolt. Tack för påminnelsen, jag ska leka lite till, tror jag :)

Skönt för dig att få lite roligt att fokusera på då och då.. Jättefina blev dom!

Var rädd om dig <3
Kram Nina

Hanna sa...

Så roligt att du gör roliga saker.
Hoppas att du har en fin lördag!
Kram
Hanna

Eva sa...

Njut av att du har något som du tycker om att göra o ha inget dåligt samvete för att du ägnar dig åt det. Ta en dag i sänder, det vänder nån gång. Jag vet för jag har varit där. Styrkekram Eva

Margot sa...

Fina bilder, du är duktig med kameran!
Ha en fin lördagkväll!
Kram

susanne sa...

Men vad läckert! Häftiga vattenbilder! Önskar jag hade en sån kamera att leka med!;)Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade