söndag 3 mars 2013

Tävling!!!

Nä, det är inte jag som anordnar en tävling, men däremot är jag med i en fototävling på Facebook.. Det är Tavlogram.fb som anordnar en sådan, och jag har två bilder med..
Det är de 10 med mest antal gillamarkeringar som sedan en jury utser vinnarna.. Så nu vill jag be om lite hjälp, ja bara om ni vill förstås.. Men gå gärna in och gilla mina bilder om ni finns med på facebook..
Det är denna här över som föreställer fina Ida, Patrik och lilla Malte.. Om ni klickar HÄR så kommer ni till den bilden..
Och så tävlar jag med denna bilden.. Och den hittar ni om ni klickar HÄR...
Jag skulle bli jätteglad om ni vill ta er den lilla tiden och skicka iväg en gillamarkering på mina bilder.. Tack på förhand!!

Annars har jag njutit av helgen och dess solstrålar.. Känts som våren har börjat sin försiktiga start.. Och det tackar jag ju inte nej till..
Kollade melodifestivalen igår, men de som gick vidare var inte de jag ville skicka vidare.. Men jag klagar inte för jag röstade ju inte heller, så jag försökte ju inte göra något så att mina favoriter gick vidare, och då kan man ju inte gnälla och klaga heller..

Ha nu ett fint slut på denna veckan och en bra start på nya veckan..

4 kommentarer:

majamyra | tired parents and happy kids lives here sa...

Hej, jag hittade hit via instagram när jag kollade på andra blandraskatter. Har två norska/bondkatter, den ena är mer långhårig än den andra.
Vilka jättefina kort du tar!
Hälsningar Lisa aka majamyra.se

Hem och Lycka sa...

Underbara bilder! kram Mia

Jenny sa...

Hej Maria!
Åh vilka fina bilder, gillade speciellt den andra. Ska in o rösta nu;)

Ha en trevlig kväll,

Kraam Jenny

Nyanser av vitt sa...

Lycka till i tävlingen. Så härligt att solen skiner på oss igen. Ha en fin torsdag vännen.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade