söndag 14 oktober 2012

Höst, vinter, JUL, vinter, VÅR, SOMMAR, SRF!!!!!

Med min rubrik idag kan man nog ana sig till en längtan.. Hösten är inte min årstid även om jag fyller år på hösten, och även om jag kan tycka det är mysigt att sitta inne på kvällarna med tända ljus och bara mysa.. Jag kan t.o.m tycka att hösten är vacker, men nä jag är ingen höstmänniska.. 

Vintern gillar jag inte heller även om denna också kan vara vacker, men det är så få dagar här nere i södra delen av vårt land som har vackra vinterdagar.. MEN... Jag ÄLSKAR JULEN!!! Så jag längtar nu till första advent som jag tycker är den mysigaste av de fyra adventssöndagarna, ja om inte julafton råkar hamna på den fjärde advent då förstås, fast i år liksom förra året jobbar jag på julafton.. Den förste advent när man fått fram alla adventssaker och man har pyntat i fönstrena.. Myyyysssss på hög nivå.. Förra året köpte jag nya julgardiner till vardagsrum och sovrum, och igår beställde jag nya till köket från Jotex.. Passade på när de nu hade 40% på dyraste varan och fri frakt.. Så dessa gardiner skall i år få pryda vårt kök från första advent till tjugondedag Knut..
Bilder lånade på Jotex.se
Men den årstid som kommer efter vintern fullkomligt älskar jag.. Våren är den årstid jag tycker allra mest om.. Då allt väcks till liv och föds på nytt i vår natur.. Och även jag får på något sätt lite nytt liv.. Tänk när första värmande solstrålarna når oss och man kan sitta ute utan att frysa rumpan av sig.. Love it!!
Sommaren kommer tätt efter i skalan av årstider jag gillar.. Sommaren är ju med en fantastisk tid, och även om den är som den var i år med mycket regn så gillar jag sommaren.. Men jo, jag gillar den ju ännu mer när det är en bra sommar med mycket sol och värme, det behöver vi så vi orkar igenom den trista hösten och vintern, ja jag iaf..
Mina somrar startar ju alltid perfekt med festival i rockens tecken.. I två år har jag varit en av sex fotografer åt just Sweden Rock Festival, och så kommer det att bli även nästa år.. Och nästa år blir ju något speciellt.. En grupp som många lyssnat på i många många år och som jag antar att en hel del vill se.. Jag har hoppats att denna grupp skulle komma i flera år och nu ÄNTLIGEN dyker de upp i lilla Norje, utanför Sölvesborg i vackra Blekinge på vår nationaldag den 6 juni 2013.. Dit är det 235 dagar kvar.. Och gruppen som kommer är:
Bilden lånad på swedenrock.com
Och om 234 dagar startar festivalen upp och jag kommer att vara där och njuta av härligt folk och underbar musik.. Det mesta som spelas är ju hårdrock, men hårdrock är ju en bred musikstil så jag kan nästan lova att det finns något för alla.. Detta är en upplevelse som är synd att missa.. Men för er som inte vill eller kan ta er dit så lovar jag att presentera mina dagar på SRF med bilder..

Sommaren fortsätter ju sedan med fler musikupplevelser som jag hoppas få vara med på med min kamera.. Nästa år hoppas jag på någon mer festival och såklart på de fina festivalerna jag varit på nu några år som Tivolirock och Helgeåfestivalen.. Jag kommer att lägga in en ansökan iaf och hoppas på det bästa..

Nu sitter jag på jobbet (detta är ett tidsinställt inlägg) och skall göra fram till 21 ikväll.. I morgon och på tisdag är jag så gott som ledig, bara ett kort möte inplanerat i morgon.. Sen skall jag njuta av ledigheten..

Ha nu en fortsatt fin söndag och hoppas jag inte tröttade ut er med ett lååååångt inlägg ;)

8 kommentarer:

Nina sa...

Ja, jag längtar oxå till vår och sommar :) Fast man gör väl säkrast i att njuta nu med..

Åh, vad roligt det hade varit att se Kiss, men jag har väl i stort sett gett upp det, så jag får se fram emot dina foton istället :)

Ha en skön ledighet när du jobbat klart!
Kram Nina!

Källeboda lantliv sa...

ja jag håller med ..advent är en mysig tid ..speciellt den första advent ..snygga gardiner du köpt ..får gå in å kika där...har ju mest vita rullgardiner annars ..klassiskt å bra ..bara att sätta till lite röda detaljer till jul .Hoppas du får en bra jobbakväll ..kram jeanette

Hanna sa...

En fortsatt bra söndag till dig också.
Kram
HAnna

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Visst är julen mysig!!! Jag älskar tiden speciellt i advent, allt mys innan julafton:)

Gardinerna är superfina!

Kram Susanne

Patricia sa...

Jag tillhör nog den skara som inte är så väder eller årstids-beroende .. om man säga så .. hi hi.
Jag tycker nog om alla årstider, var och en har sin tjusning och sina mindre goda sidor .. =)

Åh vilka snygga gardiner du beställt, jag har oxå beställt nya gardiner men inte julgardiner, men ska göra lite fint i köket tänkte jag.

Och ja jag längtar oxå till SRF .. hoppas verkligen det blir verklighet i år .. och då hoppas jag verkligen att få träffa dig med, det skulle vara så himla kul!!!!! .. =)

Ha det bäst!
Kram Patricia

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Jag har börjat tycka om alla årstider, hösten och vintern blir lite lugnare en slags åter hämtning och sen är det lika roligt när våren kommer. När jag var yngre var det bara sommaren som gällde.
Jätte snygga jul gardiner!
Du får ha det så bra och se framemot konserten.
Kram Anette

Annika N sa...

Snygga gardiner :-) Jag längtar inte till julen alls, fast jag tycker den är mysig. Tycker inte heller om hösten fast jag med fyller år då, blir ju så mörkt och trist. Men sen kommer fina advent och lyser upp..Längtar dit :-)

Ha en finfin tisdag !!! Kram Annika

Viola sa...

Samma här...ingen höst och vintermänniska..har oxå advent som milstolpe..och längtar efter ljus och värme....ha en fortsatt fin vecka, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade