onsdag 3 oktober 2012

Gardiner!!!

Hittade jättefina gardiner på Jotex som skulle passa perfekt i vårt "nya" vardagsrum.. Ja nu är vi ju inte klara, det tar lite tid men det är iaf på G.. Men jag tyckte att de kostade lite mycket så jag beställde dem inte.. Men så dök det upp 30% rabatt och då slog jag till.. Och igår kom de och idag har Patrick hämtat ut dem.. Men som sagt så kan jag inte hänga upp dem än och kommer inte att göra förrän efter jul för jag vill ha upp mina fina julgardiner till advent.. Och dit är det ju bara 8,5 vecka, nästan så jag längtar lite..
Köpte två kuddfodral med som passar till gardinerna och de hamnade i soffan redan nu..
Såg också idag att Colorama i Jämshög har 25% rabatt på väggfärg och på tapeter i några dagar.. Får nog dit på lördag och kolla om de har någon tapet som kan passa till råspontspanelen i vardagsrummet.. Gäller ju att passa på när de har rabatt..

Fick en fråga igår vad det gäller bildlagring, om man inte kan spara bilderna i album på lagringsplatser på nätet.. Jo det kan man men jag är lite tveksam till just det, vilka som skulle kunna komma åt dem tex, så jag sparar mina på mina hårddiskar istället..
Ni vet väl med att de bilder ni lägger upp på tex fb har de all rätt till, så var försiktig med vad för bilder ni lägger där och på andra sidor på nätet..

Ha nu en fin fortsatt onsdag, här skall det bli Nybyggarna på tv snart..

9 kommentarer:

Annelie L sa...

Jag ska ge mig ut på nätet och leta efter gardiner, julgardiner har jag, men till våren vill jag verkligen ha nya gardiner, både i vardagsrummet och i köket.
Hoppas ni hittar vad ni behöver i helgen.
Kram Annelie

Okki sa...

Vad roligt med "nytt" vardagsrum, icg nya gardiner.
Ha en fortsatt bra onsdagkväll
Kram Okki

Källeboda lantliv sa...

Javisst är det kul med utbildningar ..att få komma ifrån jobbet ibland ger energi.. Att inte ha vardagen så inrutad ... Kul med nytt vardagsrum .. Kram jeanette

spokslottet sa...


Jaa du jag sa till gubben min för en stund sedan att snart nalkas advent.
Låter inte klokt alls, men ändå mysigt med en massa ljus
Kram june

Patricia sa...

Hi hi .. jag gjorde likadant, var in o kikade på köksgardiner, blev snål, dagen efter kom ett mail om 30% rabatt, jag har dock inte fått mitt paket än .. =)

Kul att ni kommit så långt att du ska kolla tapeter, det dröjer innan jag får göra det i mitt nya vardagsrum.

kram kram

Monika sa...

Hallåj!

Himmel vilka snygga kuddar! Jag är en riktig kuddoman, har säkert 100 st vid det här laget! ;o)

Får jag vara lite frågvis? Hur mycket kostar en sån där hårddisk ungefär. Jag borde verkligen göra nåt åt min bildlagring också.

Ha en dag!
Kram
Monika

Vita Falkens Lantliv sa...

Bra att passa på när det är lite billigare:) Ja inte är det långt till jul....längtar;)Kram Susanne

Hem och Lycka sa...

Söta kuddar! kram Mia

Annika N sa...

Oj! vad mycket möss ni har. Här tar katterna hand om dom och peppar, peppar så har vi inte sett till någon inne ännu. Behöver med köpa en ny hårddisk börjar bli lite fullt. Synd att den nya inte funkade. Kul med nya gardiner. Jag vill ha nya julgardiner till köket de andra är så trista.

Ha en finfin helg !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade