tisdag 16 oktober 2012

Lediga dagar!!

Igår och idag har jag varit ledig, vilket jag tycker jag är värd efter 6 arbetsdagar förra veckan..
Igår var jag först på ett snabbt möte och sedan skjutsade jag mamma till Olofström då hon ville kika på Kapp Ahl.. Både hon och jag handlade där, och vi båda köpte en vinterjacka, likadana.. En röd jacka med 200:- rabatt så den blev billig.. Regnet öste ju ner hela dagen så resten av dagen och kvällen tog jag det rätt lugnt.. 
Idag hade Patrick tid för att lämna blod i Karlshamn, så då hängde jag, Johannes och hans tjej Anna med.. Patrick släppte av oss hos min mormor, ungdomarna gick till stan och jag hälsade på mormor dit alla kom innan vi åkte hem.. 
Plantering av blommorna jag visar idag gjordes när vi kom hem. Har haft dem stående sedan i fredags så nu var det dags att plantera dem och ställa på trappen..
När Patrick stack till jobbet idag så drog jag till Ryd till min fina vän Mona.. Jag har gjort bilder med citat som jag skänkt till en försäljning som skall göras av Asarums församling, där pengarna bl.a går till julfirande för hemlösa.. Mona skall lämna dem vidare.. På något som heter Oktobernatta skall de försöka sälja dem..
Hos Mona blev det lite sallad, lite allvarsprat, lite skitprat och mycket måbratid...

Nu sitter jag i soffan och bara njuter av de sista timmarna ledigt för idag.. I morgon eftermiddag blir det att ta sig till jobbet igen och få ha några fina timmar där med min brukare..

Njut nu av kvällen och onsdagen som kommer i morgon..

4 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Låter mysigt .. Egen tid .. Må bra tid ! Det laddar batterierna .. Ja det gäller att se positivt på jobbet .. Jobba måste man ju göra många år till ...fina planteringar på din trappa .. Njut av kvällen .. Kram jeanette

Annika N sa...

Fina blommor och bilder :-) Kul om man kan hjälpa till och stödja de hemlösa som inte har det så lätt.

Ha det gott !!! Kram Annika

Patricia sa...

Ja nog är du värd din ledighet allt, tycker ju att du jobbar för jämnan .. hi hi.

Jättefin plantering, usch jag får skämmas, har kvar risiga pellisar ute på trappen, har inte orkat ta tag i det .. men ska nån dag .. =)

Hoppas dina citat ger mycket i bidrag .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Vita Falkens Lantliv sa...

Så fint du har planterat, välkomnande!
Alltid kul att kunna hjälpa behövande.

Kram Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade