söndag 7 oktober 2012

Hypnotisören!!

Härliga lediga helgen.. Igår var jag på utbildning på min lediga fredag, men jag har ju två lediga dagar nu på helgen så jag skall nog kunna komma utvilad till jobbet på måndag ändå..
Idag har vi varit i färgaffären och beställt tapeter till vardagsrummet.. Nästa vecka skall jag hämta dem, men vi får vänta med att sätta upp dem till jag är ledig på helgen nästa gång så vi är hemma båda och kan hjälpas åt.. Skall ju måla listerna med först..
Innan idag fick jag ett ryck att jag ville på bio, så det gjorde vi =) Lite kul att vara spontan ibland.. Filmen blev Hypnotisören och den tyckte jag var riktigt bra.. Jag har lyssnat på ljudboken innan, men man glömmer ju lite.. Helt klart sevärd, så gillar du den typen av filmer så se den..
Har fått en beställning av 10 tavlor på mina bilder som det är skrivet ett citat på, som typ denna jag gjort med orkidén, fast med annan text.. Det är en kompis till mig som skall ha för att ge bort.. Lite kul tyckte jag.. Jag har valt ut 5 olika motiv och så samma citat på alla.. Snygga blev de..

Ha nu en fortsatt fin helg.. I morgon skall det bli en fotorunda med en kompis, kanske någon bild visas här sedan =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Du kanske kan sälja dina bilder med citat här på bloggen. Jag känner genast att citatet ovan på bild med annat motiv är något jag direkt skulle köpa.
Mejla mig om det går att köpa av dig
lena.idbrant@telia.com
Hoppas hälsar Lena

Anna sa...

Kul och få göra om hemma, man liksom trivs bättre då :)

Fina tavlor du har gjort, kul när man får beställning.

Ha en skön söndag!
kram

Nyanser av vitt sa...

Mysigt med en spontan biokväll. Kul att du har fått beställningar på korten. De är superfina.
Kram Agneta

Birgitta sa...

Tack för filmtips!
Fina kort!
/Birgitta

Källeboda lantliv sa...

Ja den filmen har jag hört ska vara bra ..får kika på den ... söta kort ! ja tänk om du kan sälja lite sådan å känna pengar på ..bra ! man får hitta det lilla ...HA EN FORTSATT BRA HELG ! kram jeanette

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej vännen!
Vilket underbart vackert kort, du är så duktig!

HUA! Vet inte om jag skulle våga se Hypnotisören. Såg en "bakom-kameran-dokumentär" på tv för några dagar sedan, det räckte för att jag skulle gömma mig bakom kudden, haha! =)

Önskar dig en härlig söndag!

Kram kram ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade