måndag 29 oktober 2012

Vart tog helgen vägen??

Någon som kan berätta vart helgen tog vägen?? Vem snodde den?? Den gick över på en blinkning, tycker jag..
Även denna helg har jag haft ett fotouppdrag med att plåta två söta syskon.. Lilla tjejen var svårflirtad och leenden ville hon absolut inte dela med sig av, fick ett halvt leende på några bilder.. Storebror var lättare vad det gällde leende men att sitta still var det värre med.. Men det gör inte så mycket, barn har ju myror i brallan.. Det är alltid en utmaning att fotografera barn men så kul..
 I söndags åkte jag och Patrik ut en runda med kameran.. Bl.a åkte vi dit jag och min kompis Anna var för tre veckor sedan och fotograferade.. Det har hänt en del på tre veckor.. När vi var där första gången så var det fortfarande gröna löv på träden, igår var det knappt några löv kvar och de som var kvar var gula.. Vackert!!

Har jobbat i natt.. Fick sedan bara jobba 2,5 timmar eftersom jag skulle på möte.. Skall jobba i natt med så en rejäl slappkväll innan jobbet kallar har jag nu..

Ha nu en fin måndagskväll och en bra tisdag..

3 kommentarer:

Annika N sa...

Vilken fin bild på syskonen. Ja helgerna går otroligt fort men även veckorna och snart är det jul.

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

SoCal Helene sa...

Härlig bild på barnen!! Kan bara hålla med om tiden den bara rusar förbi, kan inte fatta att om ett par dagar är det redan November, wow!!
♥ Helene

nettan sa...

tiden man är ledig är alltid för snabb ... tyvärr ... fast jag önskar jag kunde jobba min tid hemma börjar blir såååå lång ... kram på dig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade