onsdag 10 oktober 2012

Frosten har kommit till Blekinge!!

Så var det onsdag igen och min enda lediga dag denna veckan.. Alltså dags för jobbhelg igen.. Tycker det går snabbt mellan jobbhelgerna.. Känns lite sådär nu innan man går på men när jag väl är där så vet jag att det funkar bra och dagarna rullar på relativt snabbt trots att jag jobbar 12,5 timmar både lördag och söndag.. Och det är ju ändå en hiskelig tur att jag trivs med jobbet när man är borta från familjen så mycket de dagar då de är lediga..
Och så har då frosten kommit till oss här i Olofström.. Min son Johannes, fick skrapa rutorna när han skulle iväg strax efter 9.. Så snart är det vinter och snön kan ju faktiskt redan nu vänta runt knuten bara för komma för att få singla över oss.. Jag är ingen vinter eller snöälskare så det får gärna vänta.. Men skall det ändå vara vinter så får det ju gärna hellre vara snö och kallt än slaskigt och milt.. Så mellan december och februari kan jag stå ut med snön men sen får det vara bra.. April är ju min favoritmånad och dit är det "bara" ett halvår.. Jag börjar längta lite efter julen som jag älskar men sen vill jag ha April på en gång ;)
Bilderna idag är fotograferade i söndags då jag och min fina vän Anna var ute på en fotorunda... Än är bokbladen ganska gröna i skogen som ni ser på översta bilden.. Får åka tillbaka om en vecka för att se hur det ser ut då..

Fått några frågor om mina citatskort.. Är du intresserad av ett så hör av er till mig via mail (photobymaria(at)live.se) eller via FB på min sida "Photo by Maria"..

Ha nu en fin dag och njut av det ni har..

10 kommentarer:

Nina sa...

Fina foton och vacker höst :) Men jag håller med dig, och föredrar våren. Snö kan jag vara utan faktiskt, efter åren med rejält av den varan.. Fast det är roligare att fota snötyngda grenar än grådis, förstås :)

Ha det fint!
Kram Nina!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vi har haft ett par frostnätter så nu rasar löven snabbt!

Kram,
Regina

Patricia sa...

Det är något speciellt med Bokskog .. och sån där lite slingrande väg mitt i är helt underbart.. =)

Jag gillar vintern men vill med ha snö och några minusgrader, slask o mörkt är tråkigt .. =)

Ha en bra jobbarhelg då .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Källeboda lantliv sa...

Ja det har varit fina dagar nu ! Sol å fina höstfärger .. Längtar också efter jul ! Ha en trevlig helg ! Kram jeanete

Skogslyckan sa...

Vackra höstbilder! Själv älskar jag hösten och just nu på morgonen med all frosten, de vackra färgerna och solen som stiger är det underbart vackert! Ha en riktigt skön fredag och helg!
Kram Pia

Annika N sa...

Jag älskar våren och riktigt kall vinter. Julen längtar jag inte till just nu iaf men visst är det mysigt.

Ha en riktigt fin helg !!! Kram Annika

LOPPISLIV sa...

Ja hösten är så vacker, ett lugn infinner sig då, och när solen skiner är det helt underbart i naturen. Men idag ösregnar det, fy så trist....det blir till att sitta inne och mysa med fika och tända ljus, rätt ok det också ibland :-))

Ha en fin lördag!! Kraaaam Paula

Lantligt i Smultronbacken sa...

Det är verkligen härligt när frosten börjar komma, mycket bättre än all slask som hösten annars kommer med.

Älskar mina zinkhus men jag har en förmåga att ha alla mina favoriter framme året om och då är det så svårt att få omväxling. Jag bytte plats ofta men kände ändå att vissa delar på året måste jag ställa bort även mina favvisar:) Man längtar liksom mer till sakerna nu;)

Kram Teres

♥ Fyra årstider sa...

Visst är det fint med alla färger, man blir helt lycklig.

Kram Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här har vi haft frost ett tag, och på tisdag hotar dom med snö!! Det är alldeles för tidigt, jag tycker också det är för stor del vinter i det här landet. Men jul är toppen.
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade