fredag 6 januari 2012

Nu jäklar..

Nu händer det grejer här hemma.. Igår fick jag äntligen för mig att NU skall det ske.. Vad?? HALLEN!!!! Hallen som jag skulle fixat så länge skall nu få bli klar.. Vi är ju klara med den liggande råsponten som vi satt i trapphuset och på en vägg nere i hallen och en vägg uppe i den hallen.. Jag målade ju väggarna uppe när det var klart men nere har jag inte målat än.. men nu har jag spacklat och väntar nu på att det skall torka så jag kan slipa och sedan börja måla.. Egentligen behövs det sättas gipsskivor för väggarna är gamla och långt ifrån raka och fina, men just nu får det bli färg, gipsskivor får bli ett senare projekt.. Hur det än blir kan det inte bli fulare och värre än vad det är nu.. Min ambition är att få det klart nu i helgen.. Sen är det Patrick som skall sätta upp taklister och golvfoder vilket vi har hemma och jag tror de är målade med minsann..
Igår var vi bjudna till vänner på middag.. Vi träffas allt för sällan så det är kul att få träffa dem och gott var det.. Innan vi for dit var jag uppe hos paret som gifte sig på Nyårsafton för att lämna bilderna på skivor.. De hade ju sett bilderna men i bara liten storlek.. Jag skicka ju en länk till mina "kunder" där de får välja vilka bilder de vill ha.. Så de hade sett dem och var så himla nöjda.. KUL!!! Så nöjda att de köpt en blomma och choklad till mig.. Tack snälla söta Ljubica och Branko, det hade ni verkligen inte behövt.. Men jag blev jätteglad.. Fick senare ett sms av Lubbe om hur nöjda de var med bilderna.. Då blir man extra glad..
Blomman är i ett porslinsbadkar, så fint.. Tänkt att när blommorna gjort sitt så skall badkaret få flytta in på toa och få ta vara på mitt vardagssmink.. Blir nog fint och bra..
Nu sitter jag och njuter lite egentid i soffan medans jag väntar på att spacklet snart torkat.. Skall ta och fixa lite mat med tills Patrick och Johanna kommer hem.. Patrick är på hockey och det är ju jag totalt ointresserad av, så pass att jag bara hoppas någon vinner sedan om det är Olofströmslaget eller det andra laget (vilket det nu är) det rör mig inte i ryggen, så då är det lugnast för både mig och Patrick att jag håller mig hemma.. Och jag älskar ju de egentidsstunder jag får..


Nu till tvätt och mat och sedan slipning..


Ha nu en alldeles underbart njutningsfull Trettondag jul..


Kram Mia

10 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja men visst är det härligt med ett nytt år...det är precis som att energin bara ramlar på en och massor av planer och projekt kommer äntligen till skott=) Så är det här också och jag vill sätta igång med allt på en gång...hmm det är jag i ett nötskal. Några saker har jag nämnt för mannen och jag fick gehör, för det behövs ju också.

Vilka fina foton på brudparet. Du är superduktig och det tyckte ju brudparet också=)

Ha en fin helg!
Kram,
Regina

Patricia sa...

Va kul att få ett ryck hemma igen, och se att det händer något. Jag är jätteglad över att en av våra två nya ytterdörrar kommit upp .. alla steg i renoveringsprojektet är välkomna .. eller hur .. =)

Förstår att de var nöjda med bilderna, de är jättefina!
Och va kul med uppskattning, det var en jättefin blomgrupp.

Må så gott!
Kram Patricia

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Mia,

Snubblade in på din blogg och är här för första gången. Ville lämna ett fotspår efter mig och säga: vilken fin blogg & duktig fotograf du är. Kul. Jag kommer hit igen!

Kram Jes

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Men så fina foton du tagit. Jisses vad duktig du är!!

Önskar dig en härlig fortsättning på helgen! OCH att hallen blir klar :O)

Kram Milla

Annika N sa...

Härligt när man får i ordning sånt som man dragit på länge. Vilka fina bilder på brudparet och vilken fin blomma du fick.

Ha en superfin helg !!! Kram Annika

A Cup Of Emilia sa...

Härligt när det börjar hända saker :) Hallen är ju det första någon möter när de kommer och hälsar på. Våran var så ful och tråkig innan vi renoverade den. Men men en liten mini makover så springer inte gästerna sin väg :) :)

Kramar Emilia

Nyanser av vitt sa...

Tack Mia. Du tar så vackra bilder så dina kunder kan ju inte vara annat än nöjda.
Kram Agneta

LOPPISLIV sa...

Hejsan Mia! Vad spännande med hall renovering, hann ni klart det nu under helgen?? Du visar väl bilder sen när det är klart hoppas jag. Det brukar alltid ta längre tid än man tror, vårt sovrumsprojekt lär ta ett par veckor...puhhh man orkar ju inte så mycket om veckorna, nu är taket målat och nästa vecka ska det läggas golv :-)) sen får vi se om vi orkar tapetsera också....

Ohhh så fina bröllopsfoton, det är våra fd rara grannar ser jag :-)) Kul att se dem igen.

Fin lördagskväll
Kraaaam Paula

Hem och Lycka sa...

Jättefina bilder! Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är nog klar med hallen nu, så nöjd man känner sig när såna jobb blir klara. Jättefina foton på brudparet, inte konstigt alls att dom var nöjda.
Ha en skön söndag Mia
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade