onsdag 11 januari 2012

Kan jag ha varit så korkad???

Igår hängde jag upp spegeln, hatthyllan, välkommen skylten, nyckelskåpet och den snurrade ljushållaren.. Glaskopparna var så dammiga och skitiga så jag stoppade alla kopparna i diskmaskinen, trodde jag iaf.. Idag när jag skulle sätta dit kopparna igen efter de var diskade så fattas det en.. När jag plockade ur dem så fanns det nedbrunna värmeljus i dem som jag slängde, förmodligen slängde jag en av glaskopparna med.. Och duktig som jag var gick jag ut med soporna och sopbilen har varit där idag och tömt.. *suck* Så har någon av er söta bloggläsare en sådan här glaskopp över så köper jag den gärna..
Idag for jag och Amanda till Ryd för att ta en fika på Monas Café som ägs av min fina vän Mona.. Längesedan vi träffades nu så det var kul att se henne och lite tid för oss hade hon med..
Väl hemma och efter handling så planterade jag min inhandlade pärlhyacint i den vas/glas som jag köpte innan jul, då med en hyacint i..
Och så har jag fått en Award av min goa vän Nina som har den fina bloggen "Livet i stort och smått".. Har ni inte kikat in hos henne så gör det, hon skriver hur vardagen ser ut när man har ett barn med diagnosen Autism i familjen.. En mycket lärorik blogg..
Får man den, och vill vara med, ska man kopiera bilden och länka till den man fått den av.. Vidare tipsa, och länka till fem bloggar man vill sprida vidare..

Och vilka fem skall man då välja.. Jag följer ju så himla många bloggar och jag gillar dem alla annars hade jag ju inte följt dem.. Men jag väljer dessa fem fina bloggar som jag absolut tycker ni skall kika in till..

Fotograf Emelie Ohlsson - En fantastiskt duktig ung fotograf med eget företag och numera också redaktör på den nya fototidningen Shoot..
Jen Fotografi - Ännu en fantastisk fotograf som ta ljuvliga porträttbilder bl.a..
LinaFoto - Lina är en 18 årig egenföretagare som tar fantastiska bilder..
Laila Villebeck fotograf - Laila visar ljuvliga bilder på bebisar och gravidmagar bl.a..
Happy Days - En bloggare som har fotografering som största intresse och det syns på hennes bilder, så fina..


Dessa 5 tjejer har jättemycket läsare så jag vet att de inte så ofta (kanske inte alls) är inne på min blogg och jag tror inte att de skriver om awarder och det har jag full förståelse för.. Men om någon av er som jag nämnt kikar in så ta den gärna =) Och ni som kikar in hos mig och är intresserad av fotogafering så har ni här 5 bra bloggar.. 
Och varför jag just länkar dessa är ju för att mitt största intresse är just fotografering.. Jag följer ju en del fotografbloggar och jag kan ju inte länka dem alla.. Mycket lärorikt att läsa dem om man vill lära mer..


Nu en kväll i soffan..


Kram Mia

9 kommentarer:

A Cup Of Emilia sa...

Så typiskt :/ det är precis något som skulle kunna hända mig också. Tyvärr så har inga sådana koppar.
Hoppas du hittar någon för den är så fin!

Vad kul med lite tips på bloggar :) Dem ska jag kika närmre på :) Kramar Emilia

Vita Falkens Lantliv sa...

Trist med glaskoppen:( Säker att den inte ligger i botten på diskmaskinen? Där kan en del gömma sig;)
Grattis till awarden!

Kram Susanne

Det vita dårhuset sa...

Hej gumman!
Kolla på coop, tror dom har liknande ljuskoppar som den du behöver :)

Kramar Erika

Nina sa...

Men åå, tyypiskt :( Hoppas du får tag på en ny glaskopp..

Tack för fina ord om mig å min blogg :) Och tack för alla foto-blogg-tips, ska jag kolla in :)

Ha det fint!
Kram Nina!

Tidsmästarinnan sa...

Grattis till awarden Mia!
Den är du så väl värd.
Och vad irriterande med den där ljuskoppen! Hoppas du hittar en likadan. Minns en allvarlig kris hemma hos oss när en sorts metallfilter till den nya espressobryggaren helt plötsligt försvann (japp, sophinken!) :)
Kram kram
Susanne

jeannette sa...

Du är ju också värd det ;) Och nej tyvärr jag har ingen glas kopp ;( kramar

Penseldraget sa...

Tack vännen va gullig du är ;) de där låter som nåt jag skulle kunna göra så snurrig som jag är ;) men så jäkla tråkigt när de händer.. hoppas du hittar en likadan.
kram pia

Skogslyckan sa...

Grattis till awarden, som du är väl värd! Så synd med glaskoppen, hoppas du kan få tag på en ny...
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Pia

Josefin -Happy Days- sa...

Åh tack snälla, vad glad jag blir för den fina utmärkelsen och dina ord. Och tack även för alla goa rader du lämnat, läser dem alla även om jag är dålig på att svara.

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade