lördag 28 januari 2012

Lådoman!!!

Jag är inte bara muggoman, jag är även lådoman.. Jag älskar gamla lådor.. Jag fick i slutet av förra sommaren en gammal äppellåda i present av Patrick.. I höstas köpte jag en sockerlåda och en gammal läskback.. Samma kille jag köpte de lådorna av har jag nu köpt en mindre sockerlåda än den andra och så en gammal mjölkback.. I dem skall nu mina inrednings- och fototidningar få husera..Den stora sockerlådan har jag i vardagsrummet med plädar i och den gamla läskbacken står på kylskåpet med Tassimokapslar i.. Äppellådan används enbart som fotorekvisita, vilket jag också använde de andra lådorna som..
En annan fotorekvisita är ju den gamla stegen, som jag för övrigt också har köpt av samma kille som lådorna.. Jag berättade för ett tag sedan att jag visste vart jag skulle ha den som prydnad mellan "rekvisite" gångerna, och nu har den hamnat där jag tänkte..
Jag fick en tanke en dag när jag gick upp för trappen, att stegen skulle passa att hänga där.. Igår hittade jag krokar som skulle passa och idag kom den upp.. Jag tycker det blev rätt snyggt och annorlunda..


Idag har vi varit på IKEA, vi skulle inte ha något speciellt utan tog bara en utflykt och så åt vi lunch där.. Och visst kom det lite med hem som en matta, de sedvanliga ljusen och lite annat smått, men inget större..


Igår hände en allvarlig trafikolycka precis utanför Olofström, en ung kille skadades allvarligt och har idag opererats i Lund.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att operationen gått bra och att han kommer bli helt återställd.. Mina tankar går till honom och hans familj idag.. De andra som var inblandade i olyckan skadades lindrigt.. Att någon överlevde är ett under, en av bilarna klövs mitt i tu.. 
Detta hoppas jag också ger en tankeställare till de som är ute på vägarna och helst till alla yngre (och även en del äldre) som gärna gasar på lite extra.. Livet är skört och kan slockna snabbt..


Ha nu en fin fortsatt helg..


Kram Mia

13 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Gamla trälådor kan man inte få för mycket av;) Snyggt med den gamla stegen på väggen. Kram Johanna

SoCal Helene sa...

Härligt med gamla trälådor och det vart ju kanon med stegen i trappen!! Kommer ihåg att jag hade gamla läskbackar på 70-talet som jag målade ill-blå, tänk vad dum man var!!
Hoppas att allt blir väl med killen som vart skadad.....Vi vaknade i morse vid sex-tiden av att en bil smällde på gatan bakom vårat hus, som tur var verkar tjejen i bilen klarat sig utan några större skador, snacka om ängla vakt!!!
Peace n Love, Helene

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gamla trälådor år så fint och så mycket man kan ha dom till. Jättefint med stegen på väggen, bra plats du hittade.
Kramar
AnnaMaria

Hem och Lycka sa...

Underbara lådor,särskilt mjölklådan, aldrig sett nån sådan. Kram Mia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag är nog -oman av både det ena och det andra=) Även jag älskar muggar, speciellt drejade och lådor det är verkligen bra-å-ha...

Guuu så snyggt att hänga upp stegen i trappen! Fick också en idé när jag tittar på dina bilder=)

Jobbigt med olyckan...jag är alltid oroligt när äldsta sonen med sin lilla familj åker till och från Gävle där de bor...det är många mil och E4:an är hårt trafikerad, men saker kan faktiskt hända alldeles hemmavid också...

Önskar dig en fin söndagskväll!
Kram,
Regina

Annika N sa...

Fy så otäckt med olyckor !!!!!
Hoppas att allt går bra för killen.
Fint det blev med stegen på väggen.

Ha en finfin vecka !!! Kram Annika

Tidsmästarinnan sa...

Jag är också lådoman!
Stegen vart ju toppen där, nästan som konst.
Hoppas verkligen allt går bra med personerna du skrev om, det går så fort fel ibland. Klarar knappt att tänka på det för mycket.
Kram, ta hand om dig!
Susanne

Monika sa...

Hoppas allt går bra med de som drabbades i bilolyckan.

Dina trälådor är jättefina! Ena dotterna och mågen köpte lantgård för en par år sedan. Då hade den gamla ägaren eldat upp massor av lådor i den typ du visar. Tänk om man hunnit vara med där och rädda dem!

Jag är också lite lådoman. Och väskoman, kuddoman, flaskoman, spetsoman, burkoman......HAHAHA! Jag kan säkert fortsätta ett tag till också ;o)

Ha en fin vecka!

Kram
M

mo sa...

Ja det var en otäck olycka..satt vid köksbordet med barnen o pratade när vi hörde alla sirenerna...det lät allvarligt. Sa sen till ungarna att mamma nog ringer, för hon blir alltid så orolig o vill kolla runt så att alla är oskadda..jodå, hon ringde för hon var ute o gick o kom precis förbi där då, hon var ganska skärrad....

Fint med stegen där, o lådorna rymmer ju en hel del, ha de fint, kramar

Jenny sa...

Hej Mia!
Vad läskigt med olyckan,hoppas den unge föraren blir återställd..

Vad många fina lådor du har!! Jag har också en sockerlåda som tidningsförvaring, perfekt!

Smart lösning med stegen där på väggen:)

Kraam Jenny

Lilla Brödhult sa...

Ja visst är dom gamla lådorna fina och dina är ju i riktigt fint skick... häftig ide att hänga stegen på väggen som ett stilleben,,
Ha de så gott kram Helene

Nina sa...

Du pysslar och har dig, det blir så fint! Skulle vilja komma å fika (läs kika) hos dig! :)

Usch vad otäckt med olyckan. Hoppas han klarade sig...

Kram Nina!

Matilda sa...

Nu tävlar jag ut åtta suits of sweden på min blogg precis som många andra bloggerskor! Är du redan med och deltar på någon annan blogg? Delta igen här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade