måndag 2 januari 2012

God Fortsättning på 2012!!!

Andra dagen på nya året 2012 är här, och för första natten på flera nätter har jag sovit och inte suttit klarvaken i köket med ett korsord.. Så skönt!!
Tanken var att göra en årssammanställning av 2011 idag men jag tar det i morgon istället..
På Nyårsafton så var jag ju och plåtade ett bröllopspar.. Och vilken tur vi hade med vädret.. Några minusgrader och sol.. Så lite frost på bilderna och skugga med ett perfekt ljus hittade vi, så jag tyckte bilderna blev rätt bra.. Jag skickade bilder de skall välja bland till dem innan jag hoppade i bingen så nu väntar jag bara och ser vilka de har valt.. Jag har ju glömt att fråga om det är ok att lägga ut bilder på dem, men frågan skall de få och jag tror att de inte har något emot det.. Så länge får ni nöja er med skorna, ringarna och buketten..
De var så himla fina.. Jag följde även med till kommunhuset för att föreviga vigseln och sedan med till festlokalen för att ta bilder på gästerna.. Hur kul som helst att få ett sådant uppdrag och jag tar gärna fler.. Men jag är ju lite begränsad eftersom det är lättast för mig att ta utebilder då jag inte har så mycket utrustning så att det kan bli bra inomhusbilder..
På kvällen firade vi in det nya året tillsammans med vänner på Liljenborg i Jämshög.. Det är ett fint gammalt hus som ett par vänner till oss driver som Bed & Breakfast.. Där har vi firat nyår de senaste åren.. Och för en gångs skull så jobbade jag ju inte på Nyår.. Skålade in det nya året gjorde jag i Julmust som lagrats i ekfat.. Jag gillar inte mousserande viner eller champagne, och dessutom så dricker jag aldrig alkohol på Nyår och knappt aldrig annars heller så Julmust var bra och gott..


Igår var jag, Amanda och min mamma och hälsade på min lilla mormor.. Jag har haft en seg förkylning som gjort att jag inte velat ta mig till henne, hon är ju dock snart 91 år så bättre att hon inte blir smittad av något.. Hon var så glad att vi kom och hälsade på.. Som vanligt bjöds det på en massa hembakade småkakor och jag hade bestämt mig innan att jag skulle minsann bara ha te.. Hur bra gick det då??? Inte alls.. Jag smaskade i mig ett par kakor ändå.. 
Körde en repa med hennes snabeldrake och mamma torkade golven innan vi for hem igen, och lilla mormor var nöjd..


I eftermiddag/kväll är det jobbedags igen så bäst att sätta fart här hemma med det som skall donas med..
Ha nu en GOD FORTSÄTTNING på nya året!!!


Kram Mia

4 kommentarer:

Bella sa...

Helt underbara bilder som vanligt! Den med brudbuketten är ljuvlig!

Möllebacken sa...

Vilka coola bilder! Hoppas att du får lägga ut bilder, är sååååå nyfiken!
God fortsättning på det nya året och hoppas att du får många uppdrag :)
Kram Pella

Annika N sa...

Vilka fina bilder :-) God fortsättning på det nya året :-)
Skönt att du äntligen kunde sova gott.

Kram !!! Annika

Annelie L sa...

Åh vilka fina härliga bilder väntar med spänning att få se kvinnan som dessa snygga skor tillhör. God fortsättning på det nya året, hoppas det blir ett fint år och att lilla mormor kan få njuta av många besök av er <3 Kram Annelie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade