onsdag 18 januari 2012

En till i familjen..

I morgon, fredag, så skall jag hämta hem en ny familjemedlem.. Lite spänd är jag på hur det skall gå.. Det är denna fina Norska Skogskatt som skall få sig ett nytt hem..
Detta är Pelle.. Han är ca 2 år (tror jag).. Han bor hos min mormor som är 91 år och han har varit ett bra sällskap till henne, dock en aning busig.. Men nu känner hon att hon vill att han skall komma till ett annat hem där han kan få gå ut, för det behöver han nog.. Så för ett tag sedan frågade lilla mormor om Amanda fick och ville ta hand om honom, och det ville hon..
 
Så på fredag skall jag hämta honom.. Det skall bli mycket spännande att se hur Sassi och Gusten tar emot denna nya kille.. De är alla kastrerade som tur är, men Sassi gillar inte nykomlingar.. Hur Pelle tar det vet vi ju heller inte, han är ju uppfödd först med en hund och sedan ensam, eller ja två undulater med som han försökt fånga ett par gånger genom att välta ner buren..
Han har ju varit lite busig med att äta på blommor och riva ned saker och riva på tapeter så det hoppas jag att han låter bli.. Jag skulle vilja ha honom inne ett par dagar innan han får gå ut men vet inte om det funkar.. Sassi och Gusten har ju kattlucka och dem tänker jag inte låsa, så om Pelle fattar att han kan gå ut där så får han ju göra det, hoppas bara att han kommer tillbaka med sen..
Har ni tips om hur vi skall gå tillväga med allting så kom gärna med dem..

På fredag skall jag först iväg och plåta tre fina små syskon i den studio jag har tillgång till.. Jag är där då sällan så jag har ju inte lärt mig blixtar och ljus riktigt, men jag hoppas att det skall gå bra..

Ha nu en fin torsdag alla fina läsare..

Kram Mia

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia !!!
En sån liten goding du ska hämta hem...
jag har ju flyttat ett antal ggr med min katt, nu är han ganska mammig så han går inte så långt men jag har vallat runt honom i trädgården med koppel och visat kattluckan och lockat in honom med skinka så han vet vart han ska gå....lycka till med nytillskottet =)

//Annika

Nina sa...

Oj, vad spännande.. Jag håller tummarna för att allt ska gå bra med alla katterna :)

Lycka till med fotograferingen med.
Kram Nina!

Skogslyckan sa...

Så fin Pelle är, han kommer säkert stortrivas hos er. Här har vi Skrutten dock inte en renrasig norsk skogskatt, men väl så fin. Stor, lat och fåfäng..ler.
Kram Pia

Ett Vitare Hem sa...

Åh så kul hoppas det kommer lösa sig smidigt med de andra katterna.
Ha en riktigt fin dag!
Kram/Lena

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Det kommer att gå bra. Jag tror att han har levt rullare inne, beror nog på att han inte fick gå ut.
Jag brukar ta hand om min sons innerkatter de brukar gå ut här och det fungerar bra.
Norska skogskatter älskar att få vara ute.
Jag låter som värsta kattexperten;)
Ha en fin dag!
Kram Anette

Monika sa...

Jag ÄLSKAR katter! :o)

Så vacker han är goa Pelle! Hoppas allt går bra och att alla kommer att trivas tillsammans.

Kram
Monika

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej!
Vilken underbar misse. Har själv haft en skogis som var helvild tills han fick börja som utekatt.. Det blir nog jättebra, de är verkligen inga innekatter.
Ha en bra dag! Kram milla

Annika N sa...

Vilken fin katt. Hoppas allt funkar ihop med dina katter, men det tror jag det gör efter någon dag.
Lycka till i studion :-)

Ha en fin torsdag !!! Kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin katt, så vacker päls han har. Hoppas dom håller sams, blir nog lite spänt i början. Bor din mormor nära kan han få för sig och gå hem, fast han kanske hänger på dina andra katter. Snygg-Pelle kommer få det bra hos er.
Jag tänkte byta till google crome men enligt Lotta hjälper inte det heller, men sakta kommer jag in på flera bloggar....Tack för tipset.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Vita-hjärtan sa...

Vad spännade, hoppas lille Pelle kommer att trivas och bli väl mottagen av de andra kissemissarna.
Må så gott, kram Evelina

Källeboda lantliv sa...

Ja gillar man katter så måste det vara en lycka .. Han ser ju gullig ut ! Hoppas han får ett gott hem .. Klart han får förstås ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade