måndag 23 januari 2012

Måndag igen..

Ny vecka har startat, den fjärde i ordningen detta året.. Tycker det var nyår typ förra veckan..
I lördags kom första snön denna vinter.. Det har dalat lite flingor innan men inget som lagt sig.. Nu har vi några centimeter som ligger och nån minusgrad.. Om det nu måste vara snö så hoppas jag det är så här med bara lite och med någon minusgrad..
Men bara för att det är snö och vinter ute så kan man ju ta in lite vår och det har jag gjort genom att köpa hem pärlhyacinter och så blev det en bukett tulpaner idag när jag handlade.. Vita fina denna gången..
Och så lite information om vårat håriga nytillskott, Pelle.. Han har även i natt tillbringat tiden inne hos Amanda och han hade varit lugn.. Han går runt i hela huset nu och verkar trivas.. Får sina ryck ibland och springer som en galning, går runt och jamar lite och vill kelas med ibland.. Han går fram till Gusten som har lugnat sig och säger inte så mycket längre om att Pelle kommer nära.. Däremot Sassi gillar inte honom utan fräser till om han kommer för nära, då vänder han.. Han vet sin plats i flocken.. Än så länge har han inte förstått hur Sassi och Gusten kommer ut, det gör de ju via kattluckor, och jag hoppas det dröjer lite till.. Jag vill att han skall vara helt trygg hos oss innan han ger sig ut.. Men jag vill ju inte låsa luckorna, så när han fattat hur man tar sig ut så får vi hoppas på det bästa..

Njut nu av er måndag för just denna kommer aldrig mer tillbaka..

Kram Mia

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fint med vita tulpaner.Skönt att det blev ljusare.Ha en go start på nya veckan och en skön kväll vännen.Kramar Rita ♥

Lilla Brödhult sa...

Så fint med tulpaner och pärlhyacinter det påminner om våren,, kul att det går bra med lilla Pelle,,
Ha det så gott kram Helene

Ulla sa...

Tack goa du för kommentarer i bloggen, blir lika glad varje gång kan jag meddela! Ryggen är bättre och i dag har det blivit ca 11500 steg och det var länge sedan det var så bra!
Kramar om dig jättemycket och saknar dig!
Ulla

Åsa sa...

Härligt med vita tulpaner!
Roligt att läsa om katten, hoppas det dröjer några dar innan han kommer på hur han ska komma ut.
Vill åxå ha katt.

Kram Åsa

Annika N sa...

Ja man blir sugen på att köpa hem lite nya blommor nu när julblommorna är borta. Skönt att katterna kommer någorlunda överens.

Kram !!! Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade