tisdag 24 januari 2012

PelleBus!!

I natt var jag benägen att betala för att någon skulle ta Pelle.. Han gick runt och pep halva natten, jag höll på att bli galen på riktigt..
Och han var uppe och klättrade på ALLT!!! Det har han ju fått hos min mormor så nu blir andra bullar för honom.. Uppe på skåp och bord får han icke vara, varken han eller de andra två.. Sassi och Gusten vet ju det och är aldrig uppe på bord, köksbänkar eller skåp..
I en och annan fönsterkarm får han dock vara, som här där han ligger på fönsterkarmen i Emelies rum..
Han har två andra ovanor med som vi måste få bukt med, den ena är att bita bort bladen på en del blommor och helst då om det är en flamingo, sådana har vi två stycken i sovrummet och dem hittade han igår.. Då låg det ett par blad på golvet när jag kom hem och idag låg det massor.. Hos mormor plockade han bort bladen sedan drog han tänderna i "pinnarna" som blev kvar.. Märkligt beteende.. Idag när jag stack till jobbet satte jag dem på kylskåpet, dit upp skall han väl ändå inte kunna ta sig.. Det andra är att han gärna vill vässa klorna lite varstans och helst på kanten på trappräcket uppe.. Det måste vi med få honom att sluta med.. Han har en klösställning som han fått av mig en gång som jag tog med från mormor men den sneglar han bara på.. Men jag hoppas detta ofog försvinner när han väl kommer ut..
Detta är Sassi som gäspar.. Det är tufft och jobbigt att hålla reda på en till ;) Men det går förvånansvärt bra med Sassi och Gusten.. De är lugna och enbart håller lite koll numera.. Kommer Pelle för nära Sassi så fräser hon lite men det gör hon åt Gusten med.. Hon har ju högst rang och det begriper både Gusten och Pelle med..
Nu lämnar vi katteländena ;)
Idag har jag löst in mitt Friskiskort och häromdagen betalade jag Amandas så nu kan vi börja träna ordentligt.. Vi börjar i morgon med ett medelpass och så ett skivstångspass på torsdag.. Nu är vi igång igen och det känns skönt..

Ha nu en fin kväll och en bra onsdag i morgon..

Kram Mia

6 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Visst är det skönt att komma igång med träningen .. Det har jag med lyckats med .. Det var besvärliga katter .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

jeannette sa...

Hej vännen
Katter är mina små älsklingar men inte har jag lyckats få bot på att inte gå på bord eller skåp ;( Men jag kanske inte bryr mig så. Och träning med god mat från dina recept så vore det väl....... Om man inte lyckas // kramar

Lilla Brödhult sa...

Skönt att komma igång med träningen och kul att göra ngt tillsammans med dottern din,, han är allt lite busig lilla Pelle,,
Ha det så gott kram Helene

Nina sa...

Hahaha, du har nog fått en "Sune" på halsen... Han får inte heller vara överallt, men det struntar han i... ;) Hoppas Pelle lär sig :)

Kram Nina!

Monika sa...

Så vackra dom är alla dina katter. En riktig liten buse den nya! ;o)

Min ena dotter har tre katter. Dom tog sig också sina friheter. Så nu har hon köpt en sån där sprayflaska med sensor. Kommer katten för nära får dej sig en dusch med citronvatten. Funkar fint :o)

Lycka till med träningen!

Kram
Monika

Jenny sa...

Jättefina katter du har! :) Vår kattfröken Elvira är också lite busig och är på mina krokusar. Jag hittar jord o grus från krukorna över hela bordet när jag kommer hem från jobbet..

Vad skönt att komma igång med träningen igen, det har jag också gjort, ska strax iväg på ett box/core pass!

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade