onsdag 25 januari 2012

Nedsjunken..

Ja här sitter jag nedsjunken i soffan efter en dag på jobbet, handling och matlagning, känns rätt bra att sitta här och hade gärna stannat men se det får jag icke.. Jag och Amanda skall iväg på ett Medelpass på Friskis om en stund.. Sen skall jag sjunka ner i soffan igen innan det är läggdags..
Fick paket igår med den fina skylten i.. Jag vann ju den hos Ardisias nya hem, den är fån Ramsigns, och så himla fin.. Den skall snart få flytta ut på husets ena vägg.. Men nu vill jag ha en till, den var så snygg att hänga på råspontsväggen i hallen.. Så nu får jag hålla tummarna på att jag kanske kan vinna en till ;)
 Jag är ju muggoman, iaf om ni frågar Patrick, och jag kan nog hålla med om det liiiite.. Men jag gillar snygga muggar =) Och på Maxi har de nu sådana här muggar i 4-pack, olika mönster på alla 4.. Jag brukar inte gilla att dricka ur muggar utan öra eftersom jag dricker te utan mjölk och det blir så vansinnigt varmt att hålla i muggen.. Men dessa muggar har en gummiring som man håller i, perfekt.. Testade nyss och det gick bra att hålla och de var goda att dricka ur.. Jag köpte två packar så nu bor det 8 muggar i vårt skåp..


Nu måste jag byta om och strax köra och hämta Amanda som är hos sin pappa..
Ha en fin kväll alla..


Kram Mia

11 kommentarer:

Anette sa...

Stort grattis till vinsten,va kul!!
Ha en fin kväll.
Kramen Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till den fina skylten. Och muggarna var ett bra köp, dom ser ut som FilippaK muggar, jättefina.
Kramar
AnnaMaria

Marie sa...

Grattis till vinsten! Så fina sådana där skyltar, vi har en liknande på vårat hus.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Lilla Brödhult sa...

Grattis till vinsten! dem skyltarna är så fina,,
fina muggar du hittat på Maxi, jag behöver oxå köpa nya,,
Ha en riktigt mysig fredag kram Helene

Ardisia sa...

Hej Mia! Asså nu har du fått din skylt! Superfin valde du! Jag vill också ha.. Skulle passa så fint till vårt hus!

Ha en underbar helg
Kram Mia

Annika N sa...

Snygga muggar :-) Hoppas Pelle lugnar ner sig när han får vara ute snart. Kul att komma igång att träna..Du är duktig & Amanda med :-)

Ha en mysig helg !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

ja söta muggar ..såg dom också ..viist måste man förnya sig ..duktig du är som tränar flitigt ..ha en skön helg ! kram jeanette.kallebodalantliv

mo sa...

Nämen tjenare, ja det var ett tag sen. Ni är ju med jätteduktiga som tränar på friskis o svettis, det är jättebra träning...jag saknar dock aerobicspass,då hade du hittat mig där ;)
Jättefina muggar, bra med gummiring runtom, man bränner sig lätt annars.

Trevlig helg på er, kram

Oretuscherat sa...

=)

Annelie L sa...

Det var en snygg skylt och snygg mugg ;)
Jag gillar inte heller muggar utan öron, men just sådana med gummiring runt om har dottern och hennes sambo och dom är faktiskt helt ok.
Ha en fin helg // Kram Annelie

jeannette sa...

Hej vännen
Grattis till vinsten, det är väl kul när man vinner någon gång ;) Jag vann ju på FB ;) En gammel dax trådrulle med en sax blev jätte glad. Ha nu en härlig helg // kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade