torsdag 19 januari 2012

Har ni gissat rätt??

Jag vet ju inte vad ni gissat på vad för färg jag skulle måla vår skänk/byrå i hallen, jag vet att en gissade på grått och säkert var det någon som trodde vit, men här kommer resultatet.. Tadaa!!!

Svart som synden i högblank färg, och jag är helnöjd.. Jag tänkte på vitt ett tag men då var tanken att väggen bakom skulle vara i annan färg.. Jag gillar visst vitt men jag kan tycka att det blir för mycket när allt är vitt i ett rum.. Nu skall jag måla hatt- och skohylla i samma färg med, skall starta med det i helgen..
Nya knoppar köpte vi ju med och de beställt på beslagsbutiken.se och jag tycker de är så fina.. Tänkte först ha skålhandtag i gammal modell men ändrade mig i det sista och vi är nöjda och det är ju ändå huvudsaken..
Som ni ser på de övre bilderna så är inte listerna uppe än men det har inte funnits tid, de finns ju här och de är färdigmålade och kommer att komma upp så fort tiden finns och vi kan ha sågen ute..


I morgon blir det en spännande dag som ni kan läsa om i förra inlägget.. Först plåtning av tre små syskon i studio, där jag inte är så haj på hur jag skall ställa in blixtar och ljus, och så skall jag hämta hem mormors katt.. Han har ju aldrig varit ute innan så att han skulle försöka springa tillbaka är jag inte rädd för.. Mer rädd för att han jagar bort våra andra katter eller att han skulle försvinna eller hamna under en bil.. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att det skall gå bra..
Sitter just nu och tittar på Sassi som ligger på fönsterbrädan och sover så lugnt, undrar om hon kommer in alls i morgon kväll.. Lite orolig är jag nog ändå..


Ha nu en fortsatt bra kväll och en fin fredag i morgon..


Kram Mia

17 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Jättefint Mia ... Förstår att du är nöjd .. Den gillade jag .. Tänk vad lite färg gör ..det kan vara snyggt med andra färger också .. Men har man börjat med en stil så .. Visst kan man blanda ..ha en skön kväll. .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Nina sa...

Oj, vad fint det blev! Jättesnyggt med svart som bryter av :)

Förstår att du är lite orolig, vi får hoppas att dom gillar varandra så det går bra alltihop. Accepterar Sassi Gusten helt nu?

Ja, lycka till skrev jag ju igår, men gör det igen :) Hoppas det går bra med fotograferingen och ljussättningen.

Kram Nina!

Lilla Brödhult sa...

Supersnyggt!! knopparna gillar jag oxå,, vilken spännande och rolig fredag du har framför dig, lycka till!!

Hoppas det går bra i morgon oxå med Pelle,,,
Ha det så gott kram Helene

Möllebacken sa...

Riktigt snyggt! Blev en helt annan byrå. Man måste kunna se möjligheter i allt. Kan tänka mig att det blir ännu snyggare med de andra enhetligt.
Önskar dig en fin helg.
Kram Pella

Vit dröm sa...

Blev ju superfint! Ska försöka ta med mig lite sol å värme hem ;)¨
Trevlig helg!
Kram Anna

Unknown sa...

Den blev jätte fin i svart gjorde du bra ha en underbar kväll kram Beijan

Mamma Z sa...

Kanonsnygg förvandling på byrån..tänk vad färg kan göra mycket..jag har massor att måla om här hemma..suck..kommer inte til skott bara..kanske du får inspirera mig ;-)

Härligt att bli med katt :-) Härliga djur..

Bamsekramen

Mamma Z sa...

Kanonsnygg förvandling på byrån..tänk vad färg kan göra mycket..jag har massor att måla om här hemma..suck..kommer inte til skott bara..kanske du får inspirera mig ;-)

Härligt att bli med katt :-) Härliga djur..

Bamsekramen

Godastunder-tokigaidéer sa...

Skänken blev super fin och jag som går och funderar på om jag ska måla vår tv bänk till vit men nu vet jag inte....

Ha en go helg
Krma ANna

A House With A View sa...

Men guuuud vad himla fint det blev!! Svart är verkligen effektfullt!!! Jag har målat en del prylar svart här hemma också och har blivit helnöjd!! Oj vad nöjd du måste vara med den fina skänken!!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Hanna sa...

Så jätte snyggt.
Kram
Hanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så fräck den blev, skänken!!! Knopparna blev verkligen pricken över i och ett bra val.

Letade runt lite på din blogg för att få lite hum om vad du har för kamerautrustning, men hittade inte så mycket. Det skulle vara spännande att läsa vad du har för objektiv till din Canon=)

Ha en "canon"-helg!
Kram,
Regina

jeannette sa...

Så snygg så snygg ;) Jag är ju en svarting. Har en svart tråd genom mitt boende. Byrån hade passat hos mig ;)// kramar och ha en fortsatt skön helg

Små steg till ett enklare liv sa...

Wow,ja,där överraskade du mig ordentligt.Friskt våga,mkt vunnet,eller hur man nu kan säga det.
kram *piah*

Penseldraget sa...

Tack Mia för dina snälla rader ♥ wow så snygg den blev, svart är en härlig färg på rätt möbel och plats. och de har du verkligen lyckats med.. gilla knopparna.
önskar dig nu en skön söndag
kram pia

LOPPISLIV sa...

Blev ju toppenfint med svart!! Det är jättesnyggt med lite svarta möbler också, det blir både modernt och lantligt på samma gång. Själv har jag ju mest vitt här hemma men samtidigt tycker jag det kan vara sååå snyggt med något som bryter av. Fin söndag till dig!! Kraaam Paula

LOPPISLIV sa...

Hej igen...såg nu era vägga i trapphuset med liggande brädspont...ohhhh så fint!! Precis så vill jag ha i vårt trapphus också, var tvungen att ropa hit maken och visa dina bilder, vårt trapphus är lite liknande ert, högt i tak så att säga :-)) Toppensnyggt förstår att du är mer än nöjd med förändringen!! Kraaaaam P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade