tisdag 3 januari 2012

Året som kom och gick..

Förra året gjorde jag ett blogginlägg med bilder från året 2010, det känns som det var igår.. Nu skall ni få året 2011 i bilder av mig.. Men fy så svårt att välja bilder, hade ju kunnat ha massor var månad, men nu skall det ju bara vara en bild och så här valde jag.. Bered er på ett låååångt inlägg, men mest bilder då..

JANUARI
Snö och kallt startade året, en riktig vinter för en gångs skull här nere i söder.. Bilden är från isen på sjön Halen som jag bor granne med..
FEBRUARI
Egentligen borde bilden för februari vara en bild på min kamera, Canon EOS 7D, för det var då jag inhandlade den, och detta är en av de första bilderna jag tog med den.. Så kul och så många bilder det har blivit sedan dess..
MARS
Vad passar bättre än en kattbild till månaden Mars?? Så en bild på Sassi får det bli.. Jag hade ju mitt första brudparsuppdrag med denna månad.. Så himla kul att få ett sådant förtroende, men så nervöst..
APRIL
 Min lilla påskkatt, Gusten, får symbolisera April månad..
MAJ
 Nu har vi kommit till maj månad och nu börjar det bli lite liv i oss, våren har snart passerat och sommaren börjar komma.. Holjemarknad är det stora evenemanget som händer i Olofström och som många längtar till.. Men det är oxå student i slutet av maj här i Olofström.. Jag fick en del studentplåtningar i uppdrag och även konfirmation och bal..
Min son Johannes tog studenten och får så klart symbolisera Maj..
JUNI
Så var det sommarmånad.. Och Juni är en månad som jag ser fram emot vart år.. Då är det ju Sweden Rock Festival i fyra härliga dagar i Norje utanför Sölvesborg.. Jag jobbar där vart år men det var 2011 som jag hade mitt första fotouppdrag där.. Flera av mina bilder ligger på SRF's hemsida.. Denna festival är så grymt rolig, och får man då oxå göra det som jag älskar mest, fotografera, så kan det ju inte bli sämre.. Även i år är jag tillfrågad om att plåta och svaret blev ju så klart ett givet JA!!! Bilden är på David Coverdale i Whitesnake..
Patricks äldsta dotter konfirmerades också denna härliga månad..
JULI
I juli var det ju semester och vi var på semester på Österlen tillsammans med kompisar.. Vi hyrde sovplats hos finaste Sari som har bloggen, butiken och bed & breakfast Lilla Provence.. Underbara dagar..
Det var också Tivolirock i Kristianstad där jag hade fotouppdrag som mingelfotograf, men jag plåtade även artisterna.. På bilden är det grymt härliga Timbuktu som ger järnet på scenen..
AUGUSTI
 Så var det dags för ännu en festival.. Denna gången var det Helgeåfestival i Knislinge.. En liten mysig festival som växer och blir bättre för vart år.. Och kan ni gissa vad jag gjorde där med än bara lyssnade på grym musik?? Ja just det, jag hade ju fotopass och plåtade där med, jag och min fina kompis Anna var där.. Anna och jag följer för övrigt varandra på de andra festivalerna med, vi har med andra ord samma intresse, fotogafering och musik.. 
På bilden är det snygge Jocke Berg som är sångare i Hardcore Superstar..
På den årliga Metalldagen (facket Metall) så spelade i år Eric Saade till ett fullt HoljePark, en ljuvlig sensommardag, så klart att jag plåtade..
SEPTEMBER
I början av September flög jag och Patrick upp till Stockholm för att ha fyra härliga dagar där.. Jag sprang bl.a Tjejmilen.. Tänk att jag som hatar att springa i vanliga fall tycker att just detta är så otroligt kul.. Vi sov två nätter hos Patricks bror och hans sambo och en natt på hotell.. Vi strosade i stan och var på fantastiska muséet Fotografiska, bl.a..
OKTOBER
Oktobers roligaste händelse var Ladies Night i Kristianstad.. Jag var där tillsammans med sju härliga tjejer.. Jag tackade ja till att vara med i en tävling på scen, en sångtävling.. Men som tur var var det inte hur bra man sjöng som var avgörandet utan hur snabb man var på att komma på låtar.. Och jo minsann om jag inte vann.. Jag vann 2000:- på SJ (resor eller evenemang) och så vann jag att sjunga duett med Patrik Lundström (en av deltagarna i forna Blond och så var han den slajmige långhårige killen med stringkalsonger i Grabben i gaven bredvid) ha ha.. Undra hur det lät egentligen.. Och så vann jag ju en puss av de båda killarna på scenen, Anders Timell (bilden) och Patrik Lundström..
Började på ny arbetsplats också denna månad, och trivs hur bra som helst..
NOVEMBER
November då, den månad jag fyller år i.. Jag, Amanda och en kompis var ett par dagar i Ullared och brände en massa pengar, men kul hade vi och julklapparna blev köpta..
Vi var oxå inbjudna till Annas 40-års fest där vi träffade en massa kändisar.. Det var alltså maskerad med temat Känd artist.. Det är jag som ligger ner på golvet som Cyndi Lauper..
DECEMBER
Och så är vi då på den sista månaden.. Härliga Julmånaden December.. Jag älskar julen men i år fick jag vara hela julhelgen på mitt jobb i 12,5 timmar per dag, inte den roligaste julen precis men det funkade det med..
Sista dagen på året hade jag mitt sista fotouppdrag för 2011.. Jag fick äran att plåta ett brudpar.. Vädret var kanon med några minusgrader och sol.. 
Nyårsaftonskväll firades med ett gäng vänner på Liljenborg i Jämshög och det blev ett fint avslut på ett bra år..

Nu skall det fyllas på bilder till detta årets bildkavalkad som kommer om ett år ;)

Ha nu ett härligt 2012 som jag hoppas bjuder på en massa härligheter..

Kram Mia

10 kommentarer:

Bella sa...

Härlig års bilder:)

Bella sa...

Katt bilderna är ljuvliga!

oumberligating sa...

Härlig årskavalkad måste jag säga, den ena bilden finare än den andra!
Ett av mina nyårslöften blir att bli bättre på att kommentera, det är ju kommentarerna som i slutändan gör en blogg bra!
Var rädd om dig på alla sett!
God Frtsättning och Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

Annika N sa...

Vilket härligt år :-) Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

Ja tänk vad mycket som hänt .. Å så bra du redogör för det ..kul att se tillbaka .. Hoppas att 2012 bjuder på mycket gott .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilket år och så mycket fina bilder du visar( som vanligt)

Kram Susanne

katta sa...

God fortsättning!! Fantastiskt år!! Hoppas detta blir ÄNNU bättre! <3

Skogslyckan sa...

Vad kul med en återblick, tänk vad man hinner med mycket på ett år när man börjar summera.
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Pia

Mamma Z sa...

Blir glad av din återblick ;-)
vilket härligt år!
Jag har åxå fotat mr Coverdale..ha ha..på Nalen i Stockholm för några år sedan då Sweden Rock Festival hade nån kick off och offentliggjorde banden inför sommaren.. Jag stod närmast scenen och med mina 185 cm så fick jag MÅNGA underbara bilder på honom..och mannen lyrisk.. du kan inte finna någon som älskar denne gubbe så.. Kan skicka dig någon av dem på Fb :-)

Önskar dig ett gott 2012 givetvis!!

Maya sa...

Hejsan!

Kikar in och säger hej, tänkte att jag lämnar en rad eller två för jag vet ju själv hur roligt det är med kommentarer av nya besökare på ens blogg. Hittade hit via "MinEgen65" (Annelie) :)

Fina foton Du tagit! Kul med en summering i bilder av året som gått, det tror jag att jag hade på min blogg 2010 (om jag inte minns fel). För 2011 har jag inte summerat något (än). Får se om jag orkar med något sådant, det är mycket annat som händer.

Jag får se om jag hittar tillbaka nån gång! :) Ha det gott och god fortsättning på 2012!
// Maya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade