fredag 29 april 2011

Vackra Magnolian på härliga fredagen..

FREDAG!! Smaka på det ordet.. Visst är det ett gott ord och en god dag.. Ja iaf om man är ledig och det är jag denna fredag och helg..
Och vädret har varit vackert idag med, lite blåsigt bara men solen har lyst och det har varit hyfsat varmt..


Kom på idag att i en trädgård en liten bit härifrån så har de ett gigantiskt Magnoliaträd och tänkte att det måste ju blomma nu, så jag tog kameran och traskade dit.. Frun i huset var ute i trädgården så jag tänkte att jag får ju säga vad jag håller på med så hon inte undrar vad jag är för en galning.. Hon bjöd in mig i trädgården så jag kunde ta bilderna därifrån istället, så där stod jag och plåtade medans hon lukade rabatter.. Tur man inte är blyg av sig ;-)


Hittade ju lite annat med att plåta när jag var ute och gick, bla ett fint japanskt körsbärsträd..


Vill man se mer av bl.a dagens bilder så är ni välkomna in till min Facebook sida, Photo by Maria, där jag lägger ut bilder..

Annars har dagen inte bjudit på så mycket mer än promenad, skjutsning av dotter och son och så tv-tittande..
Ja just det.. Jag har ju varit på bröllop med.. Satt på första parkett och firade med en banan och en mugg te (så klart)..
Så vacker hon var Kate.. Jag gillade verkligen klänningen, passade henne så bra.. Och klänningen hennes syster hade var ljuvlig den med.. Men vad hade prins Andrews ena dotter på huvudet?? Skulle hon försöka ha kontakt med något utomjordiskt?? Många märkliga hattar såg man men hennes tog priset.. Ja båda döttrarna hade ju märkliga hattar men dottern till höger är det jag pratar om.. Modigt är det i vilket fall att bära den.. Och lite kul.. Men snyggt?? Nej, inte om ni frågar mig..


(bild hittad och lånad genom Google)

Just nu kollar vi en konsert med Ozzy Osbourne på MTV, han skall jag ju kolla på i sommar och förhoppningsvis plåta.. Bra är han..

Ha en fin fortsatt kväll och en härlig lördag..






14 kommentarer:

Lotta sa...

Tack för en fin blogg med fantastiska bilder. Du har lyckats. Kram Lotta

hemma hos lilla mej sa...

Vad fin din blogg har blivit när du ändrat om .Kanonfin.Jag kan inte så mycket så jag vet inte ens hur man gör.Underbara bilder.Har oxå varit på bröllop .Tyckte det var kanonfint.Önskar dej en skön och mysig kväll vännen.Kram Rita ♥

Nina sa...

Det var fina blomster du bjuder på idag :) Vilket träd!

Jag lyckades missa det där bröllopet helt, så jag har ingen aning om vare sig kläder eller hattar, men jag tror jag missade nåt roligt. Håller med om att det var modigt att bära det där på huvet. Men dom verkar vana vid konstiga hattar i England..

Ha nu en jätteskön ledig helg!
Kram Nina!

jeannette sa...

Hej vännen
Vilken fotograf du är ;) vilka bilder. Jag har nu också önskat mig en ordentlig kamera. Jag missade också bröllopet men hörde vid middagen i går kväll där mina döttrar var lite upprörda av hur man kunde gå klädd så där på ett bröllop. Men jag håller med det var modigt av henne. Nu får du ha en underbar helg. kramar

Ingrid sa...

Magnolia har jag bara sett i kruka och på bild. Måste ju vara en upplevese att se dem blomma som träd.

~Ingrid

Vitt hus med svarta knutar sa...

Magnolia är så vacker när den blommar, den du visar är helt fantastisk.

På jobbet på fredagen var jag ute på nätet en liten stund och kikade på live sändningen från bröllopet och såg den konstiga hatten...snygg?...not!

Ha en skön kväll!
Kram,
Regina

Roses & Angels sa...

Hej! Ja jag har också kunnat lämna på en del bloggar men några strulade, nu gick det dock. Ja nåt sånt kom upp på mig med. Bra att det fungerar nu. Hoppas ni har en fin Valborg. Stor kram

Patricia sa...

Helt underbara bilder på Magnolian .. =)
Klart man kan fråga om man får komma in o fota lite .. =)

Jag såg inte bröllopet men såg hatten på nyheterna i morse .. hur i hela friden kan man vilja ha en sån hatt .. hi hi.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Hem och Lycka sa...

Herregud vilka hattar, inte diskret direkt..

Magnolia som är så vansinnigt vackert! Blommar här hemma också på granngatan.

kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket träd! Suck, min lilla buske är inte mycket att skryta med vill jag lova... ;0) Hoppas du får en fin dag!

Kram/ Anna

Annika N sa...

Härliga bilder !!! Vad hyggligt att du fick komma in och plåta. Jag är lite för blyg för att våga plåta i någons trädgård, men så bor vi ju i en liten by, det kan lätt snackas då ;-)

Ha en skön söndag !!! Kramiz Annika

Ulla sa...

Hallå!

Vilka fina bilder du har lagt in och jag önskar att jag hade en lika fin kamera som din men kanske att jag kan skaffa en när skatteåterbäringen ramlar in!!

Håller med dig om Andrews dotter , helt otroligt ful hatt men hon kanske ville synas lite mer än andra eller?

Hoppas Valborg har varit bra för er och att ni har sett någon kase!

Tack så mycket för dina goa kommentarer i bloggen , dom värmer!

Kramar från mig!
Ulla

agneta sa...

Jättefina bilder du fotar, måste vara kul! Bröllopet hade jag inte möjlighet att se, men det kommer säkert i repris. Det verkade vara konstiga hattar de unga hade, men förstås roligt att se!Lycka till med din fotografering! Kram Agneta

A Cup Of Emilia sa...

Ja jag kanske kan använda dem när jag behöver glasögon i framtiden :) snö? Nej det vill vi verkligen inte ha mer av. Här har det bara regnat ikväll som tur är. Älmhult ligger ändå inte så långt ifrån min by, Åhus. Kramar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade