onsdag 27 april 2011

Vårens mode!!!

Ännu en dag med den underbara solen på himlen.. Lite kallare vindar idag men helt okej.. Jag har suttit/legat i lä i bikini och läst nån timme på förmiddagen.. Just nu läser jag Bingo Rimérs biografi.. Faktiskt himla underhållande och kul att läsa hur han har fått jobba sig till den han är idag.. Extra kul att läsa eftersom han kommer från Karlshamn, 3 mil från mig.. Vi har gått på samma skola, Väggaskolan i Karlshamn, men han är ju 5 år yngre än mig så vi gick inte där samtidigt..


Idag fick jag ett paket på posten och i det låg denna klänning jag har på mig på bilden här uppe... Jag har budat hem den från Tradera.. Snygg klänning men jag och klänning hör inte riktigt ihop, men till och från stranden kan den säkert funka.. Känner mig inte hemma i ärmlöst och inte i klänning, även om det blivit bättre på den fronten.. Men billig var den och jag kommer att använda den hemma och som sagt till och från stranden i sommar..


Måste visa er denna hemska bild med... Ha ha.. Jag testade att använda min blixt som slavblixt.. Alltså blixten står på ett stativ en bit ifrån kameran riktad mot mig och kameran står på ett annat stativ och jag har en fjärrkontroll till kameran i handen.. Så jag tänkte att jag skulle testa på mig själv.. Just på denna bilden tryckte jag först på fjärrisen och det hände inget så jag skulle gå därifrån och tryckte samtidigt en gång till och då small det så klart av en bild.. Kul bild blev det och inte ett dugg till min fördel.. Ha ha..

Ikväll har Amanda och jag varit på Vip-kväll i en butik här i byn, Butik Lizzo.. De har en sådan kväll med jämna mellanrum då det är modevisning med nyinkommet och nu var det sista vårvisningen.. Nästa gång blir det sommarkläder.. Så mycket snyggt!! Och fattig blev jag.. Jag köpte ett par rätt pösiga trekvartsbyxor i linne/bomull och en mörkgrön blus.. Skall se om jag kan få det på bild till i morgon såskall ni få se hur det ser ut.. Ångrar att jag inte köpte ett spetslinne med så kanske jag går inom i morgon och köper det med.. Tror det hade varit snyggt under blusen så att spetsen hänger ner nedanför bluskanten.. Amanda köpte ett par byxor..

Nu skall här jobbas hela natten.. Ha en goer natt alla och en fin torsdag..


4 kommentarer:

Nina sa...

Hahaha! Ja, men det är väl dom oförberedda fotona som blir bäst, har jag hört?! ;)

Klänningen såg både somrig och skön ut. Jag är inte heller nån klänningstyp, fast det beror inte på nåt annat än min figur. Det finns inte många modeller som sitter bra på mig, helt enkelt.

Önskar dig en fantastisk dag!
Kram Nina!

Anna sa...

Klänningen var helt ok!
Lite kul med den andra bilden :)
Kul med shopping!
Kram

Mille sa...

Hej,
Jag är inte heller så mycket för klänning. Men efter en Kroatienresa för 4 år sedan så har jag köpt 3-4 stycken.
Hela famljen hade shorts och flipflop när vi var ute, ja på restaurang också... Kanske inte så snyggt, men rent och skönt.
En kroatfamilj kommer fram och frågar om vi är fr Finland el Sverige. Sverige säger vi. Ja då hade vi rätt, svarar de.
Varför gissade ni om våra nationaliteter, frågade jag.
Jo, oftast klär sig kvinnorna som sina karlar.
Jaha, jag tittade på min man, shorts, t-skirt fr Dressman och flipflop, inte så glassigt nej... Så nu har jag klänning på restaurang, jaaa!
Tycker du var fin i din:)

Annika N sa...

Snygg Brutta i fin klänning.
Kul med lite nya kläder :-)
Tack för tipset men det är där jag brukar handla.

Ha en skön torsdag !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade