söndag 24 april 2011

Pro-points!!!

Pro-points räknar man på Vikt Väktarna och det är ju det jag skall hålla mig till för att gå ner i vikt.. Men de sista veckorna, ja till och med månaderna så har jag varit så jäkla slarvig och ätit en massa onödigt och inte räknat några pro-points.. Och jo, det märks på min volang runt magen.. Jag har nog inte gått upp så mycket, kanske 1-1,5 kg men det sätter sig alltid på magen på mig.. Och helt onödigt.. Jag har ju inte så många kilon kvar att gå ner heller.. Så idag tog jag tag i mitt liv och började räkna pro-points igen.. Jag har 29 att göra av med var dag.. Men jag föll för frestelsen idag och tuggade i mig tre choklad ägg, inte så mycket kan man tycka men 5 pro-points försvann i ett nafs.. Då kan man tänka att hela min lunch på potatis och kött endast gav 8 pro-points.. Onödigt så in i men nu är det gjort och det är inräknat i min checklista..


Igår bjöd vi min bästa kompis Anna på  grillat.. Så himla gott det var.. Jag skulle ju jobba sedan och Anna skulle vidare ut med kompisar så då hängde Patrick med henne och jag cyklade till jobbet där jag höll mig vaken hela natten och skall så göra även i natt... Skall bli skönt att gå av i morgon bitti.. Frukosten tänkte jag och Patrick ta på Liljas konditori.. Inte ofta vi gör så men ibland är det ju skönt att slippa göra mat hemma.. På eftermiddagen skall vi på middag hos mina föräldrar med så det blir en slappedag vad det gäller matlagning..


Just nu sitter vi i soffan efter att ha suttit ute fram till jag började frysa.. Så nu sitter jag med en filt om mig, Mästarnas mästare på tv och ljus tända.. Det stora ljuset köpte jag på ett ljusparty förra veckan..

Snart bär det av till jobbet igen.. Där står det lite godis i en skål och har gjort hela helgen.. men jag har satt upp skålen på kylskåpet och när jag inte sett det så har det gått bra att låta bli det faktiskt.. Säkert för att jag är för lat för att sträcka mig upp och ta det ;-) Bra att vara lat ibland..

Njut nu av det sista dygnet av påsken..

9 kommentarer:

Atelje Annorlunda sa...

Hopplöst att ha godis framme. Man bara äter och äter i massor. Verkar jobbig det där med räkningen.

Kram Åsa

Nina sa...

Ja, usch för frestelser och att tappa taget, men nu är du igång igen, och snart är dom sista kg väck! Heja dig!
Ha det fint!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tre chokladägg, jag vågar inte tänka på hur många points jag smaskat i mig under påsk! Betydligt fler chokladägg... Från och med idag är det skärpning här också. Ha en skön annandag.
Kramar
AnnaMaria

Ingrid sa...

Jag har nog ätit lite för många points i helgen jag, så för mig blir det lite diet fram till Mallorca om 2 veckor.

Visst är det skumt det där med hur det skiljer i vårt land. Detta med kylan tycker jag är den stora nackdelen med norra Sverige.

~Ingrid

LOPPISLIV sa...

Mästarnas mästare tittar vi på också här i familjen, ett himla bra program. Ingemar Stenmark hejar vi på :-))

Ha nu en finfin måndag du som jobbat hela påsken, härliga soliga och varma dagar vi fått i påsk. Imorgon är det jobbedags för mig igen. Kram P

Ett Vitare Hem sa...

Ha en underbar dag!
Kram/Lena

Min vindsvåning på landet sa...

Hej vännen
Hm... Vågar nog inte i heller räkna hur mycket jag ätit i helgen. Vet precis hur det är. Dom där sista e svåra. Ska åxå ta tag i mig Fniss i morgon.. Vi bor i de som marknadsställningen står emot Hade jag höjt kameran lite så hade du sett våra köksfönstar.
Ha em skönt Annandag
Kramisar
Sus

Annelie L sa...

Vi satt också ute tills vi började bli lite frusna, sen blev det Mästarnas mästare här också, insvept i en filt, men några ljus hade jag inte att tända, det fick bli bra ändå. Hoppas din natt på jobbet blev lugn och att du sovit gott idag.
Kram Annelie

Nyanser av vitt sa...

Tack för din rara påskhälsning hos mig. Hoppas du har haft en fin påskhelg trots jobb.
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade