torsdag 21 april 2011

En äggande dag..

Skärtorsdag är det idag och nu skall vi häxor bege oss till Blåkulla.. Jag har sett ett par småhäxor ute på byn men ingen som kommit hit till oss..
På förmiddagen idag så har jag varit färdtjänst till min mamma som ville till Olofström för att handla så då passade även jag på att fylla upp skafferi och kylskåp..

Idag har jag varit och lämna en skiva med bilder till familjen där barnen jag plåtade i söndags tillhör..


Jag hoppas de blev nöjda med några av bilderna.. Den här familjen bor andra sidan byn och till dem fick jag skjuts men jag promenerade tillbaka..
Stannade till i en butik för att köpa en fin zinklådan och påskkaffe.. Jag har nämligen idag bakat sirapskakor som jag skall stoppa i lådan, ställa kaffet bredvid och vira celofanplast runt.. Sen skall mina "svärföräldrar" få denna present i morgon när vi är bjudna på påskmiddag hos dem..
När jag stod i butiken så ringde mobilen, det var en dam från Maxi som ringde.. Jag hade nämligen vunnit ett stort påskägg med massor av choklad i.. Marabou har haft en tävling i olika butiker där man skulle döpa ägget.. Jag sa mitt förslag till Patrick och han bara skrattade åt mig, men jag skrev ner det namnet (som jag glömt vad det var) och Patrick lade i sitt förslag.. Skratta bäst som skrattar sist för vem vann?? ;-) Fast jag skall ju inte äta sådant så familjen blev ju minst lika glad..

I eftermiddag så har vi varit och köpt kött i en gårdsbutik/slaktare.. De har så himla fint kött och relativt billigt med.. Och allt kött kommer från gårdar runt omkring.. Så nu har vi kött till grillen på lördag och så lite färs till middag nästa vecka.. Goda ölkorvar har de med så det köpte vi några med och så rökt kött..
Hemma såg jag att vi hade tussilago nedanför trädgården så de fick förevigas..

I natt är jag med ledig men sen är det tre nätter på jobbet som gäller.. Så när de flesta andra av er är lediga så jobbar jag, men det är helt okej och lite extra lön får jag ju..

Ha nu en fin fortsatt kväll..

5 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha grattis till vinsten!
Jättefina barnbilder, klart dom kommer bli nöjda!
Kramisar och GLAD PÅSK

Ses senare i kväll och flyg försiktigt

Uttan sa...

Mannen jobbar också i påsk men det går ju det också.

Stort Grattis till all god choklad en liiiiiten bit ska Du väl ändå smaka?

Fina bilder Du tagit på barnen.

Önskar Er en Glad Påsk! och jag tänker inte flyga jag är föööör trött i kväll för nått jippo i blåkulla.

Kramar!

Källeboda lantliv sa...

små söta barn ..dom tycker jag mig känna igen ...med mitt jobb så vet man ju vilka de flesta är ..bilderna blev ju bra...tussilago ..det är VÅÅR ....ha en skön dag nu ..kram jeanette.kallebodalantliv

Annika N sa...

Jättefina bilder !!!

Glad Påsk !!! Kram Annika

Min vindsvåning på landet sa...

Grattis till vinsten..
Fina bilder på barnen
Önskar dig en riktigt GLAD PÅSK
Kramisar
Sus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade