tisdag 19 april 2011

Ännu en solig dag..

Solen har visat sig även idag och man blir så glad.. Dock har jag inte hunnit vara ute i den eftersom jag sov fram till 15.40 och efter det har det varit matlagning, dammsugning och golvtorkning på schemat.. Men jag promenerade i härligt kvällsväder till jobbet.. Idag har det varit lite kallare än igår men ändå härligt..


Glömde ju berätta igår att jag har varit och kikat på starten av vårens Mopperally i Kyrkhult i lördags.. Arnes mopedrally heter det.. Det är Kyrkhults mc-klubb, Tulseboda Bikers, som ordnar det två gånger per år, en på våren och en på hösten.. Arne är min pappa och han är hedersmedlem i Tulseboda Bikers.. Numera är han ju inte riktigt den Arne/pappan som han har varit eftersom han fick en hjärnblödning för 1½ år sedan, men de är så fina i klubben att de hämtar honom så han får vara med.. Han får åka med i följebilen då de andra kör moppe.. De kör nån mil med tipsrunda och fika, tar ca 3 timmar.. Jag var med på starten för att fotografera..


Här är det min fina kompis Anna som far iväg på sin pappas moppe, eller om det är hennes brors.. Vet inte riktigt hur många de var i år men det var relativt många som åkte iväg på moppar av olika slag och åldrar.. Kul att se de riktigt gamla mopparna..


Denna lilla cooling fick inte åka moppe men springa runt och hälsa på alla innan starten fick han och det verkade han nöjd med.. Har man en husse och matte som gillar hojåkning då får man stå ut med ha ett par mc-solglas ;-)


Som sagt har det inte hänt så mycket hos mig idag, en lugn och fin dag har det varit..
I morgon när jag kommer hem från jobbet så kommer min kompis Anna med frallor och skall hålla mig sällskap till frukost.. Det gillas!! Sen skall vi försöka hinna ut en vända med våra kameror och plåta lite.. Hon är ju minst lika galen i att fotografera som jag och det är kul att vi har samma intresse.. Så kanske nån bild från vår kameratur kan komma i morgon..
I morgon kväll skall jag till en annan kompis som flyttade för ett tag sedan, vi träffas inte så ofta men nu har jag tagit mig i kragen och skall ta mig hem till henne.. Skall bli kul att träffas..

Ha nu en fin natt och en härlig onsdag..


9 kommentarer:

Annika N sa...

Ha en lyckad foto-dag :-) Kram Annika

catthie sa...

hej
även vi hade en solig dag igår men denna dag ser ut att bli grå. hunden ser ut som min Vera samma ras och ett öra upp/ned...:O)
ha en toppen dag.
kram Catthie

Källeboda lantliv sa...

A! missade jag det i år också ...kanske skulle man vara med ..hi.hi..måste fixa en shabby moppe då...du har alltid att göra Mia...dduktig på att träffa kompisr känns det som ..jag är dålig på det ...efter en dag på jobbet så är jag såå osocial ....men igår så hade jag en kompis här på besök vi fikade ute och hade en härlig pratstund ..mysigt ! ha en bra dag ...förresten ....du tog ingen zink hink ..jag planterade i min ...det blev fint ! kanske så visas det snart på bloggen ..KRAM ! jeanette.kallebodalantliv

Anna sa...

Vilket roligt lopp! och va kul att din pappa får vara med, betyder nog jätte mycket för honom.
Kramis

Lilla Brödhult sa...

Ja vilket härligt väder vi har gäller att njuta av det... Moppe rallyt brukar åka förbi här men i år såg jag inte dom...
Kul att få fota med sin bästa väninna, hoppas ni hitta många fina motiv att fota..
Ha en skön onsdag kram Helene

Nyanser av vitt sa...

Vilka fina gamla "moppar och en riktigt cool hund.
Sköt om dig
kram Agneta

Nina sa...

Mycket att läsa när man varit borta ett par dar.. Men kikar iaf in en snabbis å tackar för länken och dom fina raderna du skrev i förra inlägget :)
Ha det fint!
Kram Nina!

Freshgarden sa...

Vilket läckert rally det verkar vara...lite nostalgi.
Kul att din pappa ändå kan vara med fast han får åka bil. Betyder säkert mycket för honom.
Önskar dig en skön påskhelg.
Kram Britt

Gårdsromantik sa...

(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫GLAD PÅSK!!!!

Kram Maud

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade